14
 • oszi1113
  #14
  Nem hinném, hogy az MPAA-t néhányunatkozó jogász hozta volna létre, azért, hogy képviseljék a filmipart, naivak azért ne legyünk!
  A filmipart meg nem sajnálom, pláne azért, mert egy filmet csak úgy tunnak elanni, hogy a több 10-20-30 milliót elköltenek közvetlen, vagy közvetett marketingre! Akkor meg pláne nem fáj, ha letöltök valamit, amikor tudom, hogy 1-1 színész, vagy ripacs, tök mindegy 10-20 milliót kap 1-1 filmjéért, mozijegyek meg egyre drágulnak!
  A filmipar/MPAA meg vegye már észre, hogy azokat üldöz, meg azokat kergeti, akikből élnek! Azaz belőlünk!
  Nem akarom a politikát belekeverni, de ez oylan mint amikor a fikusz elvesztette a mostani választásokat, és nem a valódi okokat keresi, hanem megmondja, hogy igen, ezért kaptunk ki a maszop-tól!
  Azaz nézzük már meg, hogy valóban mi is a baj, mert nem csak azért esenk vissza az eladások, nézőszámok, mert mindenki letölt, kell lennie valami másnak is!
  Mindezek mellett remélem vérezni fog az MPAA, és ha valóban hackerkedett, akkor súlytson le rá Justicia minden ereje!
 • jeva
  #13
  mint mar irtak a filmipar nem 1enlo az MPAA-val !!! mint ahogy a kiadok/terjesztok sem a film alkotoival .. ne altalanositsunk mar allandoan. itt 1 konkret szervezetrol van szo. az mar mas kerdes, h ez es a hasonlo szervezetek kinek a megbizasabol tevekenykednek ..
 • Zenty
  #12
  "Mostani beadványukban kiemelik, hogy a kérdéses hacker elismerte tettét és kész mindenben együttműködni velük a szövetséggel szemben"

  Nah és ezt mégis ,hogy érték el? :D
 • junior117
  #11
  Végre van aki nem alázkodik meg.
 • RealPhoenixx
  #10
  En akkor is ravagnek a filmiparra is, hiszen ok is finanszirozzak ezeket a tarsadalmon eloskodoket.

  Ha nem finanszirozanak oket, kevesebben lehetnenek, es tunkeppen kapalas gyanant a foldeken legalabb valami hasznot is tudnanak a tarsadalom szamara hozni, nem pedig csak okoskodni, mint a politikusok java, etc.

  Szval szerintem ezt a szferat nagyon szepen le kene csokkenteni, mert amugy is keves az effektiv munkaero, ne ilyen mi vagyunk egymas ugyvedjei, jogaszai, es ki tudja meg kinek micsodaja, s nem csinalnak semmit szinte.

  Tisztelet annak a nagyon de nagyon keves kivetelnek, akik a 100%-bol kb 2-3 %ot kepviselnek, s akik tenyleg dolgoznak es hasznos tevekenysegeket vegeznek, a tobbit pedig elbocsajtani, s szepen kivinni a foldekre dolgozni.
 • atys2
  #9
  Hehe Ezt hiszem ez a lépés lényeges momentum ebben a harcban.... Az MPAA meg
 • irkab1rka
  #8
  tesó, ne keverjétek már az MPAA-t meg a filmipart.
  A második alatt a filmstúdiókat szokás érteni, mig az MPAA egy olyan cég, ami főleg jogászokat foglalkoztat, és a fimstúdiók szerzői jogi ügyeire specializálódott, gyakorlatilag a perérték százalékáért jogászkodnak + huznak valami pénzt alapítványi alapon adókimélően a stúdióktól.

  Olyan ez, mint mikor pár jogász alapít egy céget, hogy mindenféle pl ingatlannal kapcsolatos érdekképviseletet lássanak el.
  A különbség annyi, hogy a második esetben 1:1 (1 alperes, 1 felperes) az arány nagyjából, míg az első esetben 1:10000 (egy képviselt filmstúdióra 10k megnyolygatott, beperelt user jut.)

  na ezért fákkit.
 • ody42
  #7
  no lám, vannak még tökös legények a torrentspy-nál is :) ennél csak a piratebay a jobb, ahol kirakják a fenyegető leveleket, amiket kapnak :)
 • RealPhoenixx
  #6
  Na hallod, en most vagnek rajuk anyagilag egy marha nagyot a filmiparra, hogy terjenek mar magukhoz.

  Ugy megbuntetnem oket, hogy a szamtalan hecker fizetes amiket csinalnak, soha tobbe eszuk agaba se jusson
 • bertino
  #5
  ebből mi botrány lesz...
 • silanor
  #4
  A törveny az ő oldalukon all?? He?
 • HUmanEmber41st
  #3
  Mindenki, kivéve az MPAA-t...
 • totya4
  #2
  Nem tudom én már ezt követni, most akkor ki is a bűnöző?
 • Sanyix
  #1
  Hoppá remélem most szív a kácségé MPAA jól