29
-
Yv@n #29 Én spec ebből kb 6 éve államvázsgáztam, és megfogalmazni nem tudnám, anno tudtam definicióit, de használat közben az ember úgyis 0.ból egyenesen 3.ba dobja a dolgokat és úgy tervez leginkább. 4. és 5. nek még definiciójához sem volt szerencsém anno, de léteznek. -
roliika #28 Ég ám a pofámon a bőr. :D Igaz csak 2 éve tanultuk...ha tanultuk. -
fonak #27 Megszólalt a felsőbbrendű intelligencia, hm... Bántották apucit? :) -
saba30 #26 és ráadásul nem 2 éves a dolog, hanem min. 10 (régi clipper stb..), de lehet, hogy elméleti rendszertervben már jóval öregebb. Quittner Pál már jó régen (1993) írt belőle egy jó könyvet -
roliika #25 És ő se bannt, se figyelmeztetést nem kap...hmm. -
roliika #24 :((( Hát ezt nem tudtam :((( De azért köszi a felhomályosítást! :)) -
saba30 #23 ajaj, nagy gond ha ezt nem tudod felsőfokon (ejnye), adatbázisból alap
http://www.codexonline.hu/CodeX5/alap/adatbazisok/ab3cikk.htm -
Komolytalan #22 Én is szeretlek. -
roliika #20 Privátban megírhatnád mi az mert csak 2ről hallottam, akkor 2 év alatt nagyot fordulhatott a világ! :))) -
Yv@n #19 4. és 5. is van -
Komolytalan #18 Szerintem van 3.NF, de ne kérdezd mi, mert kb 10 éve vizsgáztam belőle:-) Gyakorlatban amúgy NF-eket nemigen használ az ember. -
Fenjoy #17 óriási... LoL de korán van:) -
Fenjoy #16 És orási pénzeket vessznek fel a semmiért... -
#15 Nem nagyon értem ezt a cikket. Valahogy nekem úgy tűnik, mintha felállítottak volna egy bizottságot csupán annak koordinálására, hogy eldönték hogy most épp tombol-e a gazdaság, vagy csak dübörög, és melyikkel etessék a jónépet... -
roliika #14 De 3. normálforma. Adatbázis témakör. :) -
ody42 #13 3NF nem 3. normálforma? :) (adatbázisok témakör, vagy ez teljesen más?) -
roliika #12 :D Most vizsgáztam felsőfokilag programozásból .:))) Voltak érdekes kérdések. Ők állították össze. Idéznék 2 kérdést 10 volt összesen, voltak durvák is de ez a 2 vicces:
1 : "Ismertesse a 3NF szabályszerűségeit!" /Csak 2NF van/
2: " Fejtse ki a virtuális valóság fogalmát!" /Pontosan ezt ember nem tudja meghatározni!/
Inkább nem mondom mit gondolok... -
ody42 #11 Hát igen, itt tartunk. Ha nem függ össze a marketingdumájával a független! KSH által készített statisztika, akkor pirítsunk rá a KSH-ra... Ennél csak az animgifes beszólása tetszett jobban.
Nem kár ezért a minisztériumért egy cseppig sem, örülök, hogy megszűnik. -
#10 ez gáz... -
aDannyBoy #9 már csak pár napig :) -
Alec #8 Pukli még mondott is valamit de Kovács azért tartotta fontosnak személyesen megjelenni, hogy ehhez hasonlóakat mondjon mint:
"Amennyiben egy mérés hamis adatokat képez, akkor át kell gondolni a módszereket és újra ki kell alakítani a mérési folyamatokat."
vagy
"a mérési trendeknek meg kell egyeznie a valósággal."
és ez miniszter -
SoulHUN #7 Én arra lennék kiváncsi, hogy Kovács úr és a sleppje vajon alapvető dolgokkal tisztában van-e. Biztosan jó tudnak grafikonokat nyomtatni és mindenféle eu-s f*szsággal foglalkozni, de úgy megkérném valamelyiket hogy másoljon már fel dos alatt egy file-t floppyra, vagy mutassa meg melyik a bios ic... -
#6 magyarán semmi konkrét lényegi dologról tépték a szájukat jó sokat. megin. haladunk. -
rolika #5 ITKTBSTA :) -
Alec #4 "Információs Társadalom Koordinációs Tárcaközi Bizottság Stratégiai Tervezés Albizottsága"
ezt nem hiszem el... -
Komolytalan #3 Az én olvasatomban arról van szó, hogy mint a régi szép pártállami időkben, most is meg akarják határozni, hogy a statisztikák miről szóljanak. Tehát amely statisztika nem jó a kormánynak, azt betiltjuk, és a statisztikusok meg találjanak ki szép számokat. Pl: "A Szovjetunióban a mezőgazdaság gépesítése 300%-os növekedést mutatott az elmúlt évben." A realitás meg az hogy 1 traktor volt, és vettek még 3-at, amikor fejlett országokban négyzetkilométerenként volt majdnem ennyi. -
Cat #2 "Információs Társadalom Koordinációs Tárcaközi Bizottság Stratégiai Tervezés Albizottsága"
nem csak ennek a tagjait, hanem azt is ki kéne rugni, aki ezt az egészet kitalálta. -
Ronny #1 Kirakatbanda...