iPod nanóval kommunikál a Nike új futócipője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki rendszeresen fut, az tudja, hogy egy jó futócipõnek meg kell fizetni az árát, megint más kérdés, hogy nem nike-t kell venni, mert bár a minõsége valóban jó, de az ára is borsosabb, mint egy hasonló minõségû, de kevésbé neves márkának, pl. mint az én new balance-m😊.
Akinek van pénze, megveszi ezt sziper szuper nike-t, én mondjuk akkor sem venném meg mert a tartós dolgokat szeretem, és ami bonyolultabb ott több is a hibásodási lehetõség. Aki komolyan fut, annak egyébént is pulzusmérõs órája van, amibõl még az egyszerûbbek is mérnek mindent, kivéve a távolságot(mondjuk az tényleg nem rossz😊.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Régebben ezt csináltam és úgy gondoltam mint te.
2 hét után már sántítva jártam, pedig erdei talajon futottam, szóval még csak nem is betonon.
Ha a cipõd nem nyeli el a rezgések és a terhelés jó részét akkor úgy jársz mint én...
Katonáknál elõfordul néha terhelésés törés... nem véletlenül. Ha a cipõd rossz hatásfokkal nyeli el a rezgéseket akkor elõször az izmaid próbálják elnyelni... ez egy ideig megy is, de ha tovább hajtod magad akkor már az izmok sem nyelik el ezt az energiát és egyenesen a bokacsont, sípcsont, térd lesz az ahol elnyelõdik az energia. De mivel a csontod erre alkalmatlan hosszú távon, ezért ha tovább erõlteted magad, megrepedhet, sõt el is törhet pl. a sípcsontod.
Olvass utánna, ha nem hiszed.
Hidd el ez a cipõ sem azoknak a szabadidõruhás lányoknak készült akik naponta lekocognak 3-4km-t, hanem inkább azoknak akik baromira komolyan veszik a futást, mint sportot. Nekik egy nagyon hasznos kiegészítõ lehet, elvégre nem rossz dolog jól gazdálkodni a bevitt/leadott kalóriákkal.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na pont errõl van szó... miért vannak abban? mert közvetítik. ergo REKLÁM! Rengeteg névtelen (vagy nem annyira nagy nevû) "JÓ KIKÉPZÉSÛ" cipõ van a világon, amelyek kényelmesek és nem a márkanévért fizetsz tízezreket. Noname != Gyagyi, ezt jegyezd meg.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ha te ezzel a módszerrel méred a pulzusod akkor kocogsz és nem futsz <#ravasz1>#ravasz1>
#21: Ugye te is tudod, hogy nem a 10.000 Ft-os beugró sportcipõkrõl beszélek?
Ez olyan, hogy van Adidas csuka 12-14 körül meg van 50-70 körül. Az elõbbi arra jó, hogy alkalmanként a haverokkal focizzon az ember, utóbbi pedig hosszú évekig kiszolgál.
Én is jöhetnék példákkal, hogy noname-ben meddig bírta a cipõ és a LÁBAM a tájfutást, de nem teszem .
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Engem inkább az érdekelne, hogy a cipõ mit bír ki... ugyanis egy profibb távfutó egy hét alatt simán lezavar 100-150km-t"
én csak vizilabdázom, de így is elfutkározok heti 30-40km-t lazán, és nem volt még olyan Nike vagy Adidas cipõm ami 1 évnél tovább húzta volna, egyszerüen kikopott a talpa.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nem a lényeg, hanem a fontos!
__________________________ \"Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders.... \"
talán ezért nem fog elterjedni a pesti sznobok körében
sepsiszentgyörgy
Nézd csak meg akár közvetítéseken, akár egy egyszerû edzésen, hogy miben futnak a sportolók.
A noname cipõrõl annyit, hogy a nem megfelelõ kiképzés, tartás elég hamar fájdalmas következményekhez vezet ezt tapasztalatból tudom.
Arról már nem is beszélve, hogy senki nem szeret 3-4 havonta noname cipõt venni.
Szóval nézz utánna ennek egy picit jobban, hogy melyik sportban melyik cipõben érdemes kezdeni valamit... <#nezze>#nezze>
Ez nem nekem, nem nektek (bocs az itt lévõ hivatásos sportolóktól) készült hanem fõleg hivatásos sportolóknak, akik eddig is számon tartottak minden egyes elégetett kalóriát.
Engem inkább az érdekelne, hogy a cipõ mit bír ki... ugyanis egy profibb távfutó egy hét alatt simán lezavar 100-150km-t és ezt az állandó -bár nem közvetlen- terhelést nem tudom, hogy mennyire viseli el a beépített elektronika.
Szvsz ez is olyan okosság, mint az Air Max Total, mely 1-1.5 éves intezív használat után a legtöbb futónál a kukában végezte.
Nem rossz ez, de még eléggé "gyerekcipõben jár" ez az egész technológia.
- többszörösen jó ötlet ez a cipõbe épített "kütyü":
1) lehet arcoskodni, hogy nekem már PCIexpress-s Nike-om van, neked meg még csak USB-s
2) ha a gépre csatlakozik, jó lenne, ha lábszagot is tudna rögzíteni --> a késõbbiekben tûzfal a hackerek ellen: "fúj de büdös, na ide se török be" (albundy után szabadon)
3) mi van, ha a "szörnyû gonosz hackerek" betörnek a cipõmbe és lenullázzák a km órát?
<#nevetes1>#nevetes1>
lásd pl. vissza a jövõbe 2. epizód...
szép lassan elérünk erre a szintre.
\"The voices are back... Excellent.\"
mint vmi mini képregény, a fõhõs hazafut elemezni hányat lépett -.-
egyszerû lépésszámláló, egy kis marketinggel nyakonöntve és máris fizetsz 129 dollárt ezért a márkanévért (feltéve hogy van egy ipod nanod)
shit happens
lehet hogy azt mondják, a fejlõdés ellensége vagyok ezzel a hozzászólással, de akaratlanul is felkapom a fejem és felmerül bennem a kérdés a hír hallatán: "ki nem sz*rj* le??" //elnézést ha obszcén voltam.