Warhammer: Mark of Chaos - na ez már valami!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos hogy jó játékot vettél te meg?<#wow1>#wow1>
nekem angol :S
(gratt a magyar csapatnak)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Nekem már meg van a játék. A birodalmi küldetésen már túl is vagyok. Jó meg minden, de a gépigény ami ajánlottként van feltüntetve,hát az nem igazán fedi a valóságot. Mármint nagyobb csatáknál irtózatosan szaggat.Pedig a gép megfelel az elõírtaknak. A játékmenet egyébként kielégítõ, bár az egységek lehetnének kicsit változatosabbak. A hõsökre ez kétszeresen is igaz.
Vannak képességeik dögivel, de sok ezek közül használhatatlan és unalmas. Az erõviszonyok szerintem még az 1.6-os javítással sem lettek kiegyenlítve ,és ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Ezen kívül is vannak még hibák pl:mikor több hõst küldök 1 egységre sokszor csak az kezdi el ütlegelni amelyik a leggyorsabban odaért. A többi meg addig bámul bambán , míg más irányból nem adok nekik parancsot. Tudom belehet állítani az automata támadást,de a natúr parancsra is alkotniuk kellene. Borzasztó még az ostromfegyverek használata is mert hol hajlandóak lõni hol meg nem,ugyanarról a helyrõl. Pedig megfelelõen vannak elhelyezve (magasság, látószög) és látható is a célpont, ez igaz a hõsök távolsági támadásaira is.A segédlet ami a tokban található elég rossz minõségûre lett nyomtatva,mert a benne lévõ képek nagyon elmosódottak,valamint sok leírás is eléggé fantáziátlan.Leszámítva ezen "apróságokat" nem hagy a game unatkozni, nem válik hosszú távon sem monotonná.
Összefoglalva élményeken kívül rengeteg bosszúságot is okozhat a játék, de talán még csiszolnak rajta.
Amúgy kök a választ!
Mikor jelenik meg?
és mekkora lessz a gépigénye?
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
iLove oHs.
u dont have to listen anybody else but me
A Dark Omen nem volt egy könnyû játék, és remélem ez sem lesz az. :)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Sok csicska amerikául ír ide!!! Sztyupid köcsögögög!!!
8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Remélem gammakorrekció lesz benne, mert jó setét az éjszaka
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
több százezer karakter azért sztem nem lesz egyszerre egy ütközetben... max 100.000 de nem többszázezer :S
mellesleg sztem ezt ugy értelmezte hogy, sokszázezer nulla-egyes lesz a számításokban vagy nemtudom de ennyi modell nem lesz egyszerre a map-on ha jol gondolom..
énis várom már a bejelentése óta, és azóta mégnagyobb hévvel gyártom az "ürgárdista" müanyagkatonáimat :D
u dont have to listen anybody else but me
Azért ne feledjétek, hogy ez nem készpénz, a játék a videó ellenére még bõven lehet fos, kiindulva az Exigoból. (No nem azért mondom, mert az olyan rossz játék lenne, csak az a baj, hogy egy az egyben lemásolták W3at. Tehát kreatív faktor minusz értékeket döngetett...)
Majd év végén kiderül, hogy képesek-e felülmúélni magukat!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
valami eszméletlen durva!
amikor elõször láttam, tátva maradt a szám
Látszik hogy a cikkíró profi RTS játékos :)
de vissza erre a játékra .. ez nem halhat bele azokba a hibákba amikbe az Exigo.. hiszen itt egy már kitalált és mûködõ világban fog játszódni a dolog, és ha azt is hozzávesszük hogy mekkora warhammer rajongótábor létezik, a sikert borítékolni lehet.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Hajrá magyarok!:)
A világ (és ami mögötte van:)
http://uk.games-workshop.com/warhammer/
Engem is kirázott a hideg, mondjuk csak a legvégén, de akkor is!
Nézz a hivatalos oldalon ingame stuffokat, érdekes!