VVFC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Az edzes napi 1 orat 1 heten 3x vesz igenybe es utana elmegy a testepito is hegyetmaszni es eli az eletet.
Fido4life
Jah, nekem se jön be... :S

gabber_saviola
vki csinálna szkrinsotot a múviból?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

vagy a hawai ironmanen indulni :)

Ramadamammy rapidrandi

CeeZee
Lehet az a baj hogy nem "nyomiskodni" kéne, hanem edzeni!

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

köszi, nem nyomiskodom ilyen helyeken - normális ember erdõbe megy kirándulni, hegyet mászni, biciklizni...

http://gaborszantai.co.uk/

a bbtv nagyon jó - poénos, ugyanakkor igyekszik eloszlatni a sok tévhitet
virág meg irtószexi<#beka3>
mindneki nyomás kondizni<#vigyor2><#vigyor3>

violence can be used for good - JUSTICE

hasonlít Stahl Judithoz, igaz Judit fiatalabbnek tûnik, mint Virág...

Fido4life
Hát itt néhány tuti hogy utólag lett megrondítva..

úgy látom, hogy a sok off nélkül meghal a topik<#hehe>
jgtc úr tessék képeket tölteni ide<#nyes><#vigyor3><#circling><#hawaii>

kieza suna?

REAL MADRID

nem ismerem

Ramadamammy rapidrandi

Zetorg
olyat, mint kaki.hu? :(

a wc-n eltöltött élményeimrõl akartam már irni,de mindig olyan hamar végzek :(

Ramadamammy rapidrandi

JGTC
LOL :D Akkor írj gyorsan egy könyvet " Túl a holtponton! " címmel.
Ma már mindenki megpróbálja ezt...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

tartós elem,az elmúlt 2 napban összesen 6 órát aludtam

Ramadamammy rapidrandi

JGTC
ma nagyon elemedben vagy itt is GFC-ben is :D

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

mûnõt lehet rendelni az e-bayen is,gondolom pumpát nem adnak hozzá

Ramadamammy rapidrandi

JGTC
tudom, jó lesz az

végülis megmutathotod,ha nem fáj!

Ramadamammy rapidrandi

irónia :D

hellokitty
bícs van pénteken:D

JGTC
lol

hellokitty
naaaa,nem neked akartam,a fenébemá:D bocsi

JGTC
na mind1 pénteken buli?

hellokitty
ja,és a tenisztõl nem csak zsírjaim nõttek,te idióta,hanem majd ,ha gondolod megmutatom:D:D

ellenzem!

Ramadamammy rapidrandi

hellokitty
jah,én voltam ejnye:D De szemét vagyok:D:D:D és Télleg nincs csípõje:d és nem érdekel ilyen maxfaxom féle emberke:D akkora hájam van,amekkora és még így is tudok pasizni,hogy eltörpülök,ahogy õ mondaná más csajok mellett:D:D Sajnos ezt dobta a gép:D majd gyûjtök plasztik csöcsre,meg szájra,meg fõleg zsírleszippantyúzásra:D<#crazya><#crazya><#crazya>

JGTC
akkor nekem nem is válaszolsz ? :( amúgy jól nézek ki <#idiota>

én voltam, és én mondtam azt is, aki azt mondta, hogy az kritizáljon mást, aki megmutatja az SG-n a saját a pofikáját - Te nem tetted meg, így jobb, ha meghúzod magadat...

Kitty nem bukik Virágra :)

Ramadamammy rapidrandi

CeeZee
:D

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

CeeZee
Ezt biztos hogy a JGTC-nek szántad?

hellokitty
jah,nem a te üzidre írtam,hanem maxizéjére:D

hellokitty
én nem kritizáltam a derekát ád1, ád2, azt írtam,h szép jány,de a problémám a viselkedésével van...jah,és izlések és pofonok..ennyi,jah,én meg arra lennék kiváncsi,hogy TE hogy nézel ki...aztán magyarázz:D Szerintem...

na én nem várnám meg a teniszütõvel adható tenyereseket,húzzad gyorsan a teniszcipõt és iszkiri!:D

Ramadamammy rapidrandi

JGTC
Kitty ez tényleg így történt ??? <#ejnye1><#ticking>

azért 1 dolgot ne felejtsünk el,nem én kezdtem a kritizálást..
sõt,ahogy most visszaolvasom a fórumot,a drága kittyke volt az,aki Virág derekát kritizálta,amikor a sajátja kb. 2x olyan széles,a kis "nagy" hasikát és combokat nem is említve...(de az is biztos a tenisztõl zsiros:))

tehát:ha vki igy néz ki,az ne kritizáljon egy nála sokkal jobb csajt,fõleg ha nem is ismeri!
az én szemem csupán ez szúrta.ennyi.
JGTC
tõlem (tõlünk) :)

jó,akkor update1 Rékával lesz a topik neve

Ramadamammy rapidrandi

JGTC
engedélyt megadom

Majd ha Subudubinorbi engedélyt ad rá!

Ramadamammy rapidrandi

Virág nájszos!

-the invisible-

nekem nem lesz topikom?<#vigyor2>
nekem kockahasam van<#hehe>
ez nem mindenkinek van így....
na hellokittysek nyomás oda a topikba<#zavart2><#vigyor3>
aki ide jön az virágról irogasson...
vagy arról hogy mikor lesz már végre rubint réka topik...<#vigyor2><#vigyor3><#finom>

Kitty népszerûbb a topiktémánál...ez van

Ramadamammy rapidrandi

hellokitty
csak társalgás,semmi vad:D

JGTC
154új üzenet <#wow2> valaki légyszives magyarázza el! Ty.
(Volna egy vad tippem h mi volt itt.)

hellokitty
köszi:)

5w0rdf15h
aranyos mosolygós csaj vagy :)

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"