Hogy lehet dizájnnal háromszoros áron eladni?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
te szoktál küldeni pénzt az éhezõknek? 😄D
Mert ugye ezer Ft is segítség...

Én úgy vagyok vele, ha megkereste a pénzét tisztességesen had élvezze. Van egy ismerõsöm, most vett 750-es BMW-t, meg jól üzletel, de hogy a munkán kívûl nincs semmire ideje, zinte otthon sincs. Szóval nem cserélnék vele, hiába gazdag...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Lacc
sznob-shop 😄
Hogy a TV-nél maradjunk 😊 Amcsiból vámmal + áfával + szállítással kb. 1 misiért lehet hozni 180cm-es full hd (1920*1080 1080p) DLP vetítõs TV-ket 😊 Persze a színrendeszerekkel baj lehet, de mivel 2 HDMI bemenet van rajta, így megoldható 😊 Meg különben is, 1 6:2-es switch se olyan drága... Szóval minden megoldható, csak akarni kell 😊 Jah kell neki egy trafo de ez is 20e FT (1000W) Sz@rni kell a magyar árakba... esetleg jót röhögni 😊
Molnibalage
Az egész sznobizmus egy baromság.
pl: Egy átlagos Opel nyers elõállítási költsége kb.300 ezer Ft-ra jön ki a Mercedes kb.650-800 ezer. Ehhez képest az egyik kb. 3milla a másik meg 30. Na ezt magyarázza el épeszû ember! Azérzés meg kb. ugyanaz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

vagy inkább nem érdekli õket az ár érték arány
nem biztos, hogy beképzeltnek kell lenni ahoz, hogy megvedd.
Gondolj bele pl mivan ha pénz nem számít egyáltalán.

btw mások számára te is így nézhetsz ki más cuccokat nézve
Múltkor a Westendben lévõ MediaMarktban láttam 19.999.999 Ft-ért egy plazma TV-t. 😊 Baromi szép képe volt... ilyet még nem láttam Plazmák között, és 1920x1080p felbontás, valami irtózatosan nagy képátló (~2,5m), és aranyozott borítás.... de valahogy kicsit sokallom a 20 millát, amikor lakást akarok venni 13-ért 😊

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

atlagember
Ezeknek a cuccoknak a vevõi azon balfa..ok közül kerülnek ki, akik az ár-érték arány fogalmát abszolute nem ismerik. Lehet hogy én is megveszek egy drágább cuccot, ha tud is annyit, de semmiképpen sem ha sokkal többe kerül, mint amennyivel jobb.
Az ilyen cuccokat úgyis csak a beképzelt kihaénnem énvagyokazisten típusú majmok veszik meg.
De a cég biztosan jó kis adókedvezményt kapott, hogy magyarországon is letelepedhessen, mi meg belegebedünk az adóba.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

"Peter Bang és Svend Olufsen ûrhajója 1925-ben szállt le Dániában, és a földlakók nagy elképedésére a raktérbõl azonnal elõrántották a tranzisztoros rádiót, majd hálózati rádiókat kezdtek el gyártani a landolás környékén."
Azert erre meg ok sem kepesek. Akkor meg fel sem talaltak a tarnzisztort, nemhogy azzal epult radiokat gyartottak!
http://en.wikipedia.org/wiki/Transistor#History
Attol, hogy csillog-villog, meg nem kell mindent elhinni...
Amelett barmelyik rendes tranzisztoros radio elmegy lazan tobb evtizedig. A kondenzator lehet, hogy kiszarad benne, de az elko mar csak ilyen, akarkinek az emblemaja is legyen a csomagolason...

Eddig is volt boltjuk a Kempinskivel szemben. Bár ha most így bereklámozzák, akkor biztos több vevõ lesz abból a fajtából, aki azért vesz, mert jó drága. A többiek meg eddig is megvehették...
Azért akik most itt azt említik, hogy nem tvznek akkor meg minek a nagy TV, ugye tudjátok, hogy a TV-n nem csak tvzni lehet. 😊
Esetleg dvd? <#heureka>
Nem akarom pártolni a cikkben említett tételeket, de egy hagyományos, méretes LCD TV-t királyul lehet élvezni otthon, megfelelõ hangcuccal.
Darth Sith
és milyen igazad van...

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Jó, ez tudjuk. Dobj össze a haverokkal egy Gepárd 2-re valót (csak hogy támogassuk a magyar ipart:-P, menj fel a várba mintha filmforgatás lenne, fel se fogsz tûnni senkinek. Aztán a halászbástyáról szépen apríthatod a parlamentbe sétáló képviselõket (õk a fõbûnösök). Ha meg ezt nem teszed, akkor meg ne dumáljál, dolgozzál, mert szegényeknek meg kell valamibõl venni a 200 milás THX hangzású mobiltelefont. Ki nem sz.rja le hogy lejárt a munkaidõd.
dizájban, tartósságban nagyon ott vannak, tranzisztoros rádióik 30-40 évet lazán lehuznak..tv-ik is pont azt teszik amit az ember vár tõlük, semmi különöset csak megy-megy-megy...viszont az audió vonalon már nem olyan jók, magyarán azért a pénzért amit kérnek, már belépõ szintû, vagy közép szintü high-end cuccokat lehet szerezni...de egyébként annak jó tõlük tv-t, rádiót venni akit nem érdekel mi lesz jövõre a divat, és nem szándékoznak a következõ 10-20 évben tv-t cserélni, igy már nem olyan vészes az ár/érték aránya
Szerintem aki itt vásárol az automatikusan APEH ellenõrzést kap cégeire. De meg is érdemli.
Tinman
"ha egy százegynehány Wattos hangfalpár 311 ezer forintba kerül"

Na... akkor már olcsóbb lett...
A Bang&Olufsen sok embernek semmit nem mond.
Aki egyszer már hallotta, hogy szól egy ilyen hangfal, ne adj ég rákötve egy szintén B&O LP cuccra az tudja mirõl van szó.
Ez nem Philips, meg Panasonic... ez köreket ver a legnagyobb márkákra, kivitelezésben, értékállóságban, és legfõképpen a teljesítmény minõségben!
Ha millimos lennék biztos náluk vásárolnék, de ez a veszély az elkövetkezendõ éveimben már nem fenyeget, pedig becs szó tudok úgy énekelni, mint gyõzike <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Csacsis
A fenti cuccok semmit sem érnek, amig 1 ebmer is éhen hal a világon, míg más elröhögcsél 100 millákat is ha kell marhaságra.

Csacsis
Nemigaz!

Nem vesznek a szegényeknek ruhát,cipõt,munkalehetõséget,stb...

Szóval leegyszerûsíve, te azért szûkõlködsz, hogy õ aranyozott TV-t tudjon venni. Mert õ a gazdag, te meg csak egy senki vagy.

Sajnos még mindíg a középkorban élünk, csak megtiltották a nyilvános kivégzéseket/bántalmazásokat.

Jelenleg az emberiség(a gazdagok) nem a jövõ felépítésén munkálkodik, hanem hatalmuk, pénzük megõrzésén. 😞((((((

Darth Sith
mia ráknak ez?
veszek egy jó gépet, egy szép Chieftec Dragon házzal, bele mindent, hozzá egy jó audigy kártyát és a hangzás is megvan oldva. Max hozzá még egy Creative 5.1 hangrendszert, akár THX-et, és az egész THX minõségü hangzás megvan oldva, töredékébõl. Sznobizmus. A valós értéke nulla, de jó drágán ellehet adni a sok hozzánemértõ, felvágós sznobnak. Hajrá...

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Mighty
Mindig is tudtam, hogy a luxus piacra kell valamivel betörni 😊

A gazdagok mindent megvesznek, mert megtehetik.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Igen, abba szerettem bele, bár ezüstben jobban menne a szobámba (ami mellesleg tizennéhány nm) 😄😄😄😄😄.
Szóval azért az az LG plazma tv 180centi átmérõ, 1920*1080-as felbontás, tehát 1080p csont nélkül... Persze nem technológiai demókat nyomattak rajta, hanem dekoratív néniket. Nah, nem mintha bajom lenne a dekoratív nénikkel, és így a hozzáértõket eleve meggyõzi a tv, a többieket meg a nénik. 😄😄
akkor ugyanarra gondolunk😊 én is errõl beszéltem...

No comment, szerintem aki megveszi az meg is érdemli...még akkor is, ha annyi pénze van, hogy havonta 500 millát elszórhat.😊
Csuhai G
Ha TV-t akartok venni, akkor menjetek a Westendben lévõ Media Marktba! Tegnap láttam ott egy 20.000.000 FT-os aranyozott plazma TV-t! 😉

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

A Westendi MM-ben pedig aranyozott TV van 20 milliórét asszem..
persze én leszarom, mert nem tévézek, és ha lenne rá felesleges pénzem, akkor is óriási kidobásnak tartnám, de ettõl függetlenül érdekes volt látni egy ilyen "dögöt". Ennyi pénzért kapok egy Porschét.
A gond ott van, hogy a tízmillás tvbõl ugyanaz a sz.r csöpög mint az olcsóbb társaiból. (mónika, gyõzike, balázska, meg a sok b.zi politika)

Most jut eszembe, már nem is nézek tévét...

Innentõl engem nem hatnak meg.
Sir Quno Jedi
Élõben láttam egysmást tõlük és azt kell mondjam lenyûgözõen elegánsak és 1xûek ezek a gépek. Valóban mûremekek, amik emelik egy elegánsan berendezett szoba fényét. Inkább dísztárgyak, de a funkciójuk is hibátlanul megmaradt. Ki van ez jól találva. Term. nekünk átlag halandóknak nem ér meg egy milkát egy ilyen csöpp LCD TV teszemazt, de vannak akiknek ez belefér.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lehet erre olyat mondani, hogy nekem nem is tetszenek?

Hogy néz ki az a 208eFt-os hordozható telefon?? <#vigyor3>

De biztos lesz hülye aki megveszi, hiszen presztizs...
Sir Quno Jedi
Eddig is lehetett kapni ilyen cumókat pölö a Budagyöngyében, de jó, hogy mostmár hivatalos márkaboltjuk is van. Megnyugtató érzés, hogy ha megnyerem a lottómilliárdokat, nem kell a hétköznapi tucatgagyival berendeztetni a villámat...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nethyrrea
mert jobban élünk. hja.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

A Europarkban lévõ Saturnban van 10milliós tv is...
Kandurex
uhhh

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

← ElőzőOldal 2 / 2