Hogy lehet dizájnnal háromszoros áron eladni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ugye ezer Ft is segítség...
Én úgy vagyok vele, ha megkereste a pénzét tisztességesen had élvezze. Van egy ismerõsöm, most vett 750-es BMW-t, meg jól üzletel, de hogy a munkán kívûl nincs semmire ideje, zinte otthon sincs. Szóval nem cserélnék vele, hiába gazdag...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
pl: Egy átlagos Opel nyers elõállítási költsége kb.300 ezer Ft-ra jön ki a Mercedes kb.650-800 ezer. Ehhez képest az egyik kb. 3milla a másik meg 30. Na ezt magyarázza el épeszû ember! Azérzés meg kb. ugyanaz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nem biztos, hogy beképzeltnek kell lenni ahoz, hogy megvedd.
Gondolj bele pl mivan ha pénz nem számít egyáltalán.
btw mások számára te is így nézhetsz ki más cuccokat nézve
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
Az ilyen cuccokat úgyis csak a beképzelt kihaénnem énvagyokazisten típusú majmok veszik meg.
De a cég biztosan jó kis adókedvezményt kapott, hogy magyarországon is letelepedhessen, mi meg belegebedünk az adóba.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Azert erre meg ok sem kepesek. Akkor meg fel sem talaltak a tarnzisztort, nemhogy azzal epult radiokat gyartottak!
http://en.wikipedia.org/wiki/Transistor#History
Attol, hogy csillog-villog, meg nem kell mindent elhinni...
Amelett barmelyik rendes tranzisztoros radio elmegy lazan tobb evtizedig. A kondenzator lehet, hogy kiszarad benne, de az elko mar csak ilyen, akarkinek az emblemaja is legyen a csomagolason...
Esetleg dvd? <#heureka>#heureka>
Nem akarom pártolni a cikkben említett tételeket, de egy hagyományos, méretes LCD TV-t királyul lehet élvezni otthon, megfelelõ hangcuccal.
Na... akkor már olcsóbb lett...
A Bang&Olufsen sok embernek semmit nem mond.
Aki egyszer már hallotta, hogy szól egy ilyen hangfal, ne adj ég rákötve egy szintén B&O LP cuccra az tudja mirõl van szó.
Ez nem Philips, meg Panasonic... ez köreket ver a legnagyobb márkákra, kivitelezésben, értékállóságban, és legfõképpen a teljesítmény minõségben!
Ha millimos lennék biztos náluk vásárolnék, de ez a veszély az elkövetkezendõ éveimben már nem fenyeget, pedig becs szó tudok úgy énekelni, mint gyõzike <#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem vesznek a szegényeknek ruhát,cipõt,munkalehetõséget,stb...
Szóval leegyszerûsíve, te azért szûkõlködsz, hogy õ aranyozott TV-t tudjon venni. Mert õ a gazdag, te meg csak egy senki vagy.
Sajnos még mindíg a középkorban élünk, csak megtiltották a nyilvános kivégzéseket/bántalmazásokat.
Jelenleg az emberiség(a gazdagok) nem a jövõ felépítésén munkálkodik, hanem hatalmuk, pénzük megõrzésén. 😞((((((
veszek egy jó gépet, egy szép Chieftec Dragon házzal, bele mindent, hozzá egy jó audigy kártyát és a hangzás is megvan oldva. Max hozzá még egy Creative 5.1 hangrendszert, akár THX-et, és az egész THX minõségü hangzás megvan oldva, töredékébõl. Sznobizmus. A valós értéke nulla, de jó drágán ellehet adni a sok hozzánemértõ, felvágós sznobnak. Hajrá...
Nem a lényeg, hanem a fontos!
A gazdagok mindent megvesznek, mert megtehetik.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Szóval azért az az LG plazma tv 180centi átmérõ, 1920*1080-as felbontás, tehát 1080p csont nélkül... Persze nem technológiai demókat nyomattak rajta, hanem dekoratív néniket. Nah, nem mintha bajom lenne a dekoratív nénikkel, és így a hozzáértõket eleve meggyõzi a tv, a többieket meg a nénik. 😄😄
No comment, szerintem aki megveszi az meg is érdemli...még akkor is, ha annyi pénze van, hogy havonta 500 millát elszórhat.😊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
persze én leszarom, mert nem tévézek, és ha lenne rá felesleges pénzem, akkor is óriási kidobásnak tartnám, de ettõl függetlenül érdekes volt látni egy ilyen "dögöt". Ennyi pénzért kapok egy Porschét.
Most jut eszembe, már nem is nézek tévét...
Innentõl engem nem hatnak meg.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hogy néz ki az a 208eFt-os hordozható telefon?? <#vigyor3>#vigyor3>
De biztos lesz hülye aki megveszi, hiszen presztizs...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX