8
-
#8 "Egyébként nemtudom, hogy miért írjátok le ennyire, sztem simán veri HL1 grafját!"
xDDD -
Cat 02 #7 ez a kép vaz :D -
#6 hajjaj, hogy csinálnak, csináltak!
Itt van a kicsike. -
#5 A második képen az a nagy vastag ellipszis micsoda akar lenni? A napfényhez tartozik az is?
Egyébként nemtudom, hogy miért írjátok le ennyire, sztem simán veri HL1 grafját! -
#4 azaz van aki a doom1-hez hasonlitja a forumon a grafot. :) Nem akarom öket leirni mivel gondolom nincs akkora anyagi hátterük mint a nagy kiadóknak szal valószinüleg ehhez mérten fog kinézni a játék,de bizti h ebböl a max-ot hozzák ki.
Szal én kivi vagyok rá.
Mondjuk a cikk szerkeztöjétöl elég érdekes kijelentés volt ez a rész ··egyedi fegyvereket ígérnek.·· mint a játék honlapja is leirja a fegyvereket laser,machinegun,shotgun,pistol,rocket launcher. nekem ugy rémlik mintha valahól találkoztam volna ilyen fegyverekkel de nem biztos -
Librarian #3 Na és ki az az elvetemült, aki nem játszik már a 4-5 évvel ezelőtti játékokkal, mert nem olyan űberjó a grafikájuk, mint egy Far Cry-nak? :-)p
Ez a játék, a "láttammársokilyet" kategóriában van, nálam, de egy telepítést megér majd... :) -
rgerg #2 Hihetetlen a forgalom a játék forumán:-D -
#1 EZ a játék grafikaliag legalább 4-5 évvel le van maradva. Kb quake 3 szint, szerintem. Mindenesetre legalább tudjuk hogy a lengyelek is csinálnak vmit