Burn - lengyel FPS a láthatáron
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
hajjaj, hogy csinálnak, csináltak! <#wink>#wink>
Itt van a kicsike.<#worship>#worship>
Itt van a kicsike.<#worship>#worship>
A második képen az a nagy vastag ellipszis micsoda akar lenni? A napfényhez tartozik az is?<#idiota>#idiota>
Egyébként nemtudom, hogy miért írjátok le ennyire, sztem simán veri HL1 grafját!
Egyébként nemtudom, hogy miért írjátok le ennyire, sztem simán veri HL1 grafját!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
azaz <#crazya>#crazya> van aki a doom1-hez hasonlitja a forumon a grafot. 😊 Nem akarom öket leirni mivel gondolom nincs akkora anyagi hátterük mint a nagy kiadóknak szal valószinüleg ehhez mérten fog kinézni a játék,de bizti h ebböl a max-ot hozzák ki.
Szal én kivi vagyok rá.
Mondjuk a cikk szerkeztöjétöl elég érdekes kijelentés volt ez a rész ··egyedi fegyvereket ígérnek.·· mint a játék honlapja is leirja a fegyvereket laser,machinegun,shotgun,pistol,rocket launcher. nekem ugy rémlik mintha valahól találkoztam volna ilyen fegyverekkel de nem biztos <#crazya>#crazya>
Szal én kivi vagyok rá.
Mondjuk a cikk szerkeztöjétöl elég érdekes kijelentés volt ez a rész ··egyedi fegyvereket ígérnek.·· mint a játék honlapja is leirja a fegyvereket laser,machinegun,shotgun,pistol,rocket launcher. nekem ugy rémlik mintha valahól találkoztam volna ilyen fegyverekkel de nem biztos <#crazya>#crazya>
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
Na és ki az az elvetemült, aki nem játszik már a 4-5 évvel ezelõtti játékokkal, mert nem olyan ûberjó a grafikájuk, mint egy Far Cry-nak? :-)p
Ez a játék, a "láttammársokilyet" kategóriában van, nálam, de egy telepítést megér majd... 😊
Ez a játék, a "láttammársokilyet" kategóriában van, nálam, de egy telepítést megér majd... 😊
Hihetetlen a forgalom a játék forumán:-D