Burn - lengyel FPS a láthatáron

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
"Egyébként nemtudom, hogy miért írjátok le ennyire, sztem simán veri HL1 grafját!"

xDDD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

mellon
hajjaj, hogy csinálnak, csináltak! <#wink>
Itt van a kicsike.<#worship>

edios
A második képen az a nagy vastag ellipszis micsoda akar lenni? A napfényhez tartozik az is?<#idiota>

Egyébként nemtudom, hogy miért írjátok le ennyire, sztem simán veri HL1 grafját!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

phunky
azaz <#crazya> van aki a doom1-hez hasonlitja a forumon a grafot. 😊 Nem akarom öket leirni mivel gondolom nincs akkora anyagi hátterük mint a nagy kiadóknak szal valószinüleg ehhez mérten fog kinézni a játék,de bizti h ebböl a max-ot hozzák ki.

Szal én kivi vagyok rá.

Mondjuk a cikk szerkeztöjétöl elég érdekes kijelentés volt ez a rész ··egyedi fegyvereket ígérnek.·· mint a játék honlapja is leirja a fegyvereket laser,machinegun,shotgun,pistol,rocket launcher. nekem ugy rémlik mintha valahól találkoztam volna ilyen fegyverekkel de nem biztos <#crazya>

Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.

Na és ki az az elvetemült, aki nem játszik már a 4-5 évvel ezelõtti játékokkal, mert nem olyan ûberjó a grafikájuk, mint egy Far Cry-nak? :-)p
Ez a játék, a "láttammársokilyet" kategóriában van, nálam, de egy telepítést megér majd... 😊

Hihetetlen a forgalom a játék forumán:-D
HöfEE
EZ a játék grafikaliag legalább 4-5 évvel le van maradva. Kb quake 3 szint, szerintem. Mindenesetre legalább tudjuk hogy a lengyelek is csinálnak vmit<#crazya>