40
-
Krita #40 jupíííí én tuti ott leszek! :) -
Szecsan #39 Ha már Keane, akkor tudtátok, hogy október 30-án a Petőfi Csarnokban elnyomják az új Strangeland albumukat? Ott a helyetek!
Erről az albumról, már kijöttek több számmal, pl ezzel:
http://www.youtube.com/watch?v=5HrV_B0qrdY
-
blackgamer #38 a Jóbarátokból a "Fibi" öccse az a híres színész, nem lett olyan rossz a dal -
blackgamer #37 láttam a reklámját a tv2-n, boltban pedig hegyekben áll a cd-jük, nem gondoltam hogy majd így befutnak
egy hír: Keane híres színésszel forgatta új klipjét, kiváncsi leszek -
#36 És háttérrel vagy anélkül? :) -
#35 Készen van ottan.. nézd meg, azt mond ha még szertnél valamit máshogyan.. :) -
#34 juj, nagyon szuper a logó
esetleg még ezek a linkek odaillőek: Keane (diaksziget.com), Keane (LiveJournal.com), Keaneshaped, Keane.at, Keane (myspace.com), Keane ikonok, Keane fansite
lehet sokat írtam, talán 4-5 elegendő -
#33 az eddigi művet ideiglenesen meg lehet tekinteni a saját topikomban.. O -
#32 Már megvan a fejléc dizájn már csak tartalom kell.
Szóval milyen linkek jelenjenek meg?
A keanemusic.com az ok, de van még ilyen hivatalos odlaluk, vagy ahol számokat lehet letölteni vagy mittóménmi
kéne legalább 3 link
-
#31 hát akkor weboldalak és olvasgass róluk ... -
_Vegeta_ #30 Azert egy klasszikus zenet csak meg tucc kulonboztetni egy blackmetaltol? :P
nyami: Utalom a zsakbamacskat. :) -
#29 mért nem szeded le az mp3-t? :o -
#28 Én nem értek a zenékhez, így nem tudom leírni. -
_Vegeta_ #27 Nem hercegno, csak valamit roluk... Mien stilusba nyomjak stbstb. Mp3at nemszedem le mar irtam elobb. :D
Szoval? :) -
#26 :) -
#25 nem az enyém :) mindenkié -
#24 annyi, hogy leghamarabb holnap -
#23 Te topigod, amit te szeretnél. :) -
#22 nem is tudom, esetleg ezekből a képekből lehet valamit kihozni kép1, kép2, vagy itt1, és itt2, link3
kevés kép van a neten, pedig rajongói lapokból nincs hiány, nem tudom, hogy elég anyag-e fejléchez, vagy a rajongói oldalak linkjeit is gyűjtsük össze? -
#21 Most mit tegyek???
Eldúdoljam vagy mit akarsz?
lálá-lálá-lá sá-lálálá
Így már tudod? Teccik?
Tőcsd le, azt meghallod..
(vagy megadjam a telszámomat, felhívsz és bejátszam?)
Hahózhatsz, de én nem értek ilyen hahóul.
Tod, néma gyereknek... -
_Vegeta_ #20 hahóóóóóóóóóóóóóó gyerekek! talan magamon felejtettem az invisibility spellt? :D -
#19 de nehogy véletlen meghallgasd még egyszer! :P -
#18 ez is egy vélemény -
ZsirosKenyer #17 az ilyen stílusú zenék tetszenek, de ez kifejezetten szar. már elnézést -
Dottor Dag #16 Szerintem se... -
#15 nem rossz szám! :) -
Dottor Dag #14 Szerintem ez ennek a számnak a remixe.. a szöveg ugyanaz legalábbis...
Officina Emotiva-Everybody Changing (Gigi D'Agostino Trip) -
_Vegeta_ #13 hahóóóóóóóóóó -
#12 a hangok :D -
#11 igen, nem mai szám, de ha bekapcsolom a rádiót vagy bemegyek egy üzletbe, vagy bárhol vagyok ez a dallam követ engem, néha magától eszembe jut a buszon utazva :) -
#10 ok, keresek a neten képeket... -
#9 Ez érdekes, mert én nem nézek egy darab tévét sem.
Viszon én már két éve ismerem, egyik volt kolléganőm mutizta. -
#8 Jóó, de szerintem még ha tudsz gyűjts össze néhány linket, hogy azokat is beeltehessen a logóba. Meg bármi mást, amit szeretnél. Pl kéne vaálsztani egy képet. -
#7 hú jó ötlet, megköszönjük -
#6 Én nem hallottam róluk..pedig egész nap az MTV-t nézem... pedig szted a csapból is folyik -
#5 fav-ba vele!
csinálhatok fejlécet? :D -
#4 Nagyon jóóóó!!!
Bár csak egy albumukat ismerem!!! -
_Vegeta_ #3 nemismerem. miez?
empeharmat nem toltok le szal kivele. :D -
#2 Én azon gondolkoztam az új klipjüöket nézve, hogy egy szál szintivel hogy csináltak ilyen zenét? A hangzását tekintve. -
#1 Keane, ismeritek ezt a bandát? nem? nem hiszem :) rádióból, TV-ből, szinte a csapból is az Everybody's Changing című daluk folyik, talán szó szerint :) de engem valahogy megfogott ez a dallam, és a dal hangvétele, olyan nyugtató
Aki esetleg jobban ismeri az együttest, az ajánlhatna néhány számot, én még nagyon az elején tartok az ismerésében
Két klipjük itt elérhető: Somewhere only we know, Everybody's changing
Várok ide minden megjegyzést zenéjükkel kapcsolatban!