720 millió forint egy mobilszámért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm, nem is igaz, quatar elõhívója nem 66, az Thaiföld. Ha a full szám az lenne: +66/66/66-66-666 azt mondanám ez már valami, de így... 😛
sok értelme volt... a jövõ az interneté! Ha lehet választani h hol adjam le a rendelést, én is a neten teszem mert kényelmesebb, aztán a telefonnal meg kitudja mi lesz...
itthon az ilyen számok szintén milliókba kerülnek, nem véletlen hogy csak taxitársaságok meg a pizza hut tudják megfizetni.
Ekkora barmot!
És mi van, ha most éjjel nappal zaklatni fogom egy fülkébõl, mert elhalászta tõlem a számot?
És mi van, ha most éjjel nappal zaklatni fogom egy fülkébõl, mert elhalászta tõlem a számot?
v tényleg a sátán😊
lehet valami pizza futár 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
>> A gyõztes kilétét nem hozták nyilvánosságra.
Mi sem egyszerûbb. Felhívom a számot, a tulaj beleszól: tessék, Kovács. És már tudom is, hogy ki volt olyan hülye, hogy ennyi pénzt adott ki erre.
Mi sem egyszerûbb. Felhívom a számot, a tulaj beleszól: tessék, Kovács. És már tudom is, hogy ki volt olyan hülye, hogy ennyi pénzt adott ki erre.