Vadkaland - Madagaszkár 2?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lesz madagaszkár 2???
Hát ha a Jégkorszak kettõ übereli, akkor sírvaszaladok ki a moziból/TV elõl, ha már egyáltalán rászánom magam arra hogy megnézzem...

Az téleg igaz hogy nem tudják eldönteni a készítõk hogy kinek csinálják ez(eke)t a filmet(eket). Szerintem az egyetlen felnõttebbeknek IS szóló anim a Shrek 2(az 1 még nem volt az)
<#vigyor2>
Sztem ez még azért überli a Madagaszkárt...
Mondjuk a Jégkorszak 2 azért erõsebb nála, de akkor sem egy rossz film, csak rosszkor volt, rossz idõben. Na majd a Verdák! <#hawaii>
Adam II
Én a legtöbb ilyen filmet ha van szerencsém látni akkor röhögésmentesen nézem végig (kivétel a Shrek meg néhány másik) mert egyszereûen bénák a poénok. Nem tudok azon röhögni ,hogy a koala ráesik a kerítésre és beveri a tökét ,meg a kókuszdió ráesik a fejére valakinek és a hátamon áll fel a szõr a riszálom úgyistól. A legtöbb poén kiszámítható kb. olyan mint egy vicc amit 100x hallottál már.

A gáz az ,hogy a készítõk nem tudják eldönteni ki legyen a célközönség a gyerekek vagy a felnõttek.
A gyerekek bármin nevetnek (még a 100x hallott viccen is) az igazi poénokat amin a felnõttek röhögnek pedig egyszerûen nem értik mert nincs még annyi háttérismeretük és logikájuk ,hogy felfogják õket ,és ha nevetnek rajtuk csak azért teszik mert ha a velük lévõ felnõtt nevet akkor utánozzák mert a gyerekek így mûködnek.

Szerintem itt lenne az ideje állást foglalni vagy mindkét mûfajban filmeket gyártani ,mert így keverve olyan mint a bor meg a sör ki tudja mi sül ki belõle.

Gerygrey
Hát, én a Shrek egy-egy jelenetén tudtam hangosan röhögni, a Madagaszkárt meg bamba pofával végignéztem és csak vártam hogy történjen valami... de az elsõ poénos jelenet számomra az volt amikor megjelent a "the end" felirat (vagyis konyec, mert valami ruszki CAM release-re lett rátéve a magyar szinkron 😊)
A Madagaszkár sztorija viszont tényleg gyerekszintû, a többi emlitetthez képest.
schrank
a srekk nektek ötletes <#szomoru2> mindegyik ilyen animációs ratyi kisgyerekeknek szóló ezeréves poénokkal átszõtt sablonos szar kb. olyan mint a játékok nagy része a grafika egyre szebb de rakás szar az összes <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Zocsi
Ez gagyi... Nagyon mû az egész...!
Mellesleg nézzétek csak a 9. képen a koala fejét! <#idiota>

Szerintem a Madagaszkár az egyik legjobb animációs rajzfilm...lincseljetek meg, de nekem akkor is tetszett 😊 Valószínûleg azért mert rajzfilmszerûek a figurák, és már tök régóta nem láttam normális rajzfilmet. (mert nincsenek! csak animációk)

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

Hát én bizony örültem volna a ríl madagaszkár 2-nek 😊

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

edios
A render minõsége úgy néz ki, hogy itt jobb mint Madagaszkárnál, de a szereplõk ott voltak jobban kitalálva. (Persze maguk a filmek szánalmasak, Shrek 1000x 5letesebb mind2nél.)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

grey:
Shrek the Third
Release Date: May 18, 2007
------
úgyhogy addig még 1 év.
Én láttam mind a kettõt! A Madagaszkár ítélném meg jobbnak de a Vadkalandi jó! Szerintem...<#mf1><#mf1><#mf1>
Gerygrey
A Madagaszkár az egyik leggyengébb animációs film, amit valaha láttam, úgyhogy ezt nem nagyon fogom erõltetni. Pedig amikor úgy 2-3 hónapja láttam a trailert, még jópofának tûnt. Na mindegy, lesz még idén egy Shrek 3 ha jól tudom 😊