Szocializmus Vs Kapitalalizmus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Erre is no comment..
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
amúgy milyen rendszerváltásrõl beszélünk, ha azok az arcok akik 90elõtt vezetõ beosztásban voltak, most is vezetõbeosztásban vannak ?? pl mert akkor õ volt cenzor jobb keze , most meg "elfogluatlan politikus" a parlamentben?? hánynom kell
még gengszterváltás sem volt itt kérem.....
..no comment
Te jó ég...
most tartozunk az európai unióhoz,
legközelebb az egyesült államokhoz szeretnék tartozni!
oda még nemsokat nyaltak a politikusaink, de a 2unióban edzett nyelvükkel
ez is simán menne!
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Nem akarok nagyon beleszólni, de miért múlt idõben beszélsz?? ("Mit várt", "Beváltak-e") Van egyáltalán fogalmad arról, hogy ez elkövetkezõ években mennyi pénz fog jönni az országba? Az EU-hoz csatlakozás, az egy folyamat, nem egy pillanat, nyilván nem megy egyik percrõl a másikra és aki azt hiszi, hogy mert hivatalosan EU tagok lettünk, másnap mindenki jobban él majd, az elég buta. Ráadásul a magyarok többsége sajnos totálisan érdektelen az EU adta lehetõségek iránt. Fogalmuk sincs...
Amit törölt a Moderátor Úr!
10# Azt írtam, hogy nem volt rendszerváltás, mert 1985-ben mentem a második munkahelyemre, ahol XY tett arról, hogy kinek legyen jó illetve rossz a szocializmusbana munkahelyén. 2005-ben még mindig õ tette ugyanúgy.
11# Másodikban arról érdeklõdtem, hogy amit Apukád mondott róla (gondolom neki is adtál egy kérdõívet) azt megerõsíteni, vagy cáfolni akarod.
Sajnos a Moderátor véleményét nem tudjuk 😞
No meg azt az öt levelet sem ami hiányzik.
Én biztos nem írtam semmi sértõt!
Azt nem tudtam, hogy a témaindító sem tud törölni 😞
Csak Avanti barátunk nem tudja túltenni magát egy dolgon és arra tanítgatom,
hogy ledorongolós stílussal nem igazán juthat elõre 😊
1969 óta dolgozik? Okosabb lehetsz, de tapasztaltabb nem.
De ne légy mérges 😊
köcsög
Ne akarj kicsikarni belõlem jobb és bal oldalt 😊 Mert itt is ott is van Igaz és Hamis, no meg közömbös
Ha valaki feltesz egy kérdést és azt a választ várja amit hallani akar arra is másként válaszolsz, meg arra is másként aki megpróbálja megérteni a miérteket.
amugy ha valakit tenyleg lekomcsizni akarsz akkor nagyon rossz helyen kapirgalsz, a kerdeseket termeszetesen nem en allitottam ossze, holnapra kellett volna egy HD-hez ennyi.
de ennel a "Gyakorlatilag, csak az emberismeretemet teszteltem, mielött segítettem volna." menekulo szovegnel ritkan olvas az ember szanalmasabbat... az hogy visszavondd hogy en toroltem a hires megvilagosito hozzaszolasodat azt mar senki se varja el....
Miért, ha 4-5 sorban, akkor komcsi, ha meg 2 teleírt oldalon, akkor igaz polgár? 😊
/nemérti/
Szerinted tényleg csak két oldal létezik?
Vagy velem, vagy ellenem?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Tényleg segíteni akartam, csak kíváncsi voltam, mely oldalon áll aki ilyen
kérdésre 4-5 sorban választ vár.
Pl.
1. Mi volt jó az 1989 elõtti rendszerben, a „szocializmusban”? Karácsonykor volt banán
2. Mi volt rossz az 1989 elõtti rendszerben? Sorba kellett állni érte
3.Mi jó az 1989 utáni rendszerben, a kapitalizmusban? Szólás szabadság van
4.Mi rossz az 1989 utáni rendszerben, a kapitalizmusban? Eltávolítják a szólásodat
5.Mit várt az Európai Unióhoz történõ magyar csatlakozástól? Nem távolítják el
Akkor ma sem lesz lekomcsizva senki? 😞
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Amire kíváncsi voltam, arra a választ megkaptam 😊
Szívesen összeokoskodtam volna személyes véleményemet pár oldalban, de buta voltál.
Én most már ezen nevetek:
- egyetemi kutatáshoz
- Itt a nagy lehetõség kifejteni a vélemenyeteket
- Bátran lehet irni
Ugye azért nem haragszol? 😊
legkozelebb inkabb kerdezz, utanna okoskodj /jacccdddd a nagymenot...
Látom megsértõdtél és gyorsan törölted a hozzászólásom 😊
De akkor sértõdtél volna meg csak igazán, ha válaszolok az öt kérdésedre.
Apukád véleményét akartad megerõsíteni, vagy tán kételkedsz az igaz mondásában?
Bár még Õ is fiatalabb nálam, de csak látott és tapasztalt ezt azt.
De egynek nagyon örülj - Nem éltél akkor!!! A mai szocializmust meg tapasztalod.
Ja... Nefeledd törölni a sorokat 😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
nekem sem akkor, sem most, nem jobb és nem is rosszabb
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Gracie Barra
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
De k*rvajó géped van istenem....
1. Melyik munkahely mérete kell neked? Azóta az ötödik munkahelyemen dolgozom.
2. mi jó, és mi rossz a rendszerekben? Ez nem jó kérdés. Erre több száz oldalt tele lehetne írni, de ebbõl statisztikát csinálni lehetetlenség.
Az állatok nem hazudnak. Én sem, mégsem vagyok....
Egy egyetemi kutatáshoz keresek legalább 10 már 1989-elött is dolgozó, önként jelentkezõt, aki válaszolna az alábbi kérdõívre! Itt a nagy lehetõség kifejteni a vélemenyeteket arról hogy mi volt jó és mi volt rossz a szocializmusban illetve a kapitalizmusban. Bátran lehet irni , akaár nagyon nagyon sokat is, olyan 4-5 soros lenne amit már biztos feltudnék használni.
Ez lenne a kerdéssor:
A.
Az interjúalany neme, kora, képzettsége, foglalkozása, beosztása, foglalkoztatójának jellemzõi (vállalat mérete, fõ termékei, tulajdonosai – magán-állami, hazai-külföldi)
Férfi/Nõ xy éves
Képzettsége:
Foglalkozása:
Beosztás:
Munakely Mérete:
Termékei:
Tulajdonos: magán/állami
1. Mi volt jó az 1989 elõtti rendszerben, a „szocializmusban”?
2. Mi volt rossz az 1989 elõtti rendszerben?
3.Mi jó az 1989 utáni rendszerben, a kapitalizmusban?
4.Mi rossz az 1989 utáni rendszerben, a kapitalizmusban?
5.Mit várt az Európai Unióhoz történõ magyar csatlakozástól? Beváltak-e várakozásai? Miért?