2010-ig megússzuk a Blu-ray/HD DVD másolásvédelmet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
70-ert mar boven kapsz.
Esetleg lehet újraírni? Késik +1 hónapot?
<#wink>#wink>
És az újban amit addigra kötelezõen megvetetnekveled (mert ez neked fontooos~, e nélkül nemtudsz élniiii~), már bennelesz ez a "védelem".
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
mert eddig az volt az indok hogy nincs védelem.😊
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Ha úgy dobnák piacra, hogy le kell cserélned a plazma tv-d, meg méregdrága lejátszót, ráadásul a drága lemezrõl még másolatot sem tudsz csinálni, az emberek nemhogy nem fizetik meg a gyártósort, meg a technológia kifejlesztését ,de elterjed, hogy "szar" és a jövõben 10x nehezebb lesz rábírni õket a vásárlásra. Ergo: belebukhhat a teljes új tech. A kínai EVD meg majdnem biztos, hogy 1/4 áron fogja megterhelni a pénztárcád, és ráadásul nem lesz rajta másolásvdelem. Magyarán belebukhatnak igen csúnyán.
Ergo: beetetési projeckt indul. Aztán majd ha jól terjed a paicon, hírtelen megint elõ fog kerülni a szerzõi jogi gestapo, és a Terminator X mrá másolásvédelemmel kerül a boltba. Aztán nesze neked, mert beleöltél már horror pénzt, de archiválni nem fogod tudni az új filmet. Magyarán nem arról szól, hogy lesz-e másolásvédelem, vagy a cikk címe után szabadon "megúsztuk-e vagy sem", hane marról, hogy mikor próbálnak jó alaposan átbaxni. Most, vagy 2010 felé. rájöttek, hogy most nem menne, mert túl átlátszó😊 Majd akkor megpróbálják ismét, ha már "rászoktál" 😊)
"Ez a készülék lejátsza az internetrõl letöltött filmeket is! -TECSO"
LOL
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
lessz gondolom
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Persze, azonnal rohanok majd a boltba, nehogy elkapkodják elõlem az ezt a fost támogató HD-s plazmatévéket. Hülyének nézik ezek az embereket?
Õk megígérik hogy 2010-ig ez nem lesz, én viszont már most megígérem, hogy 2010 és 2080 között egy darab legális HD lemezt sem fogok vásárolni.
- bevezetik és 2 hét múlva megszületnek a megfelelõ crack hardware eszközök így milliárdokat dobnak ki az ablakon.
- bevezetik és nagyon kevesen vásárolják meg a lemezeket és lejáttszókat, ezzel saját maguknak okoznak még nagyobb kárt.