213
Gyilkos számok (Numb3rs) - Ridley Scott-krimisorozat a TV2-n
  • stargatelost
    kirol: hogy lenne már szinkronos? ne kérdezzél már marhaságokat...látod valahol hogy HUN? nem? akkor nem is szinkronos...

piamana: google a barátod...
  • piamania
    semmi baj.Wikipédián hol találom?priviben elküldöd a linket?köszi
  • Nuki
    Bocsáss meg hogy nem válaszoltunk, de például én magam nem tudom hogy kilép-e vagy sem.
    Csak akkor tudnám meg, ha beleolvasnék wikipedián, de az meg spoiler, úgyhogy nem teszem. Bocsi :P
  • kirol
    De az mennyire lenne magyar szinkronos?
  • piamania
    Én kérdésemre válaszolna valaki?köszi
  • Nuki
    [URL=http://www.mininova.org/search/?search=numb3rs]Nem. [/URL]
  • kirol
    A 2x24-es rész fent van valaholszerintetek?
  • piamania
    Ugye Amita nem fog kilépni?(bocs,ha rosszul írtam a nevét)

nagyon szép csaj és nélküle nem lenne már olyan,szépség is kell a sok faszi közé.:)
  • PrisonMan
    Szerinted a mostani eredmények milyennek mondhatóak?
    Nem csinál egy jó kis banner ennek a topiknak?
  • winnie
    kevesebben fogják nézni, ez biztos, kérdés, hogy mennyivel.
  • Nuki
    Talán szert tesz egy kis nézőtáborra a sorozat ilyen reklámozás mellett?
  • Nuki
    fú a mai résznek még vége sincs már tetszik :P
    én személy szerint imádom a tüzeket, szóval :D
  • Nuki
    néha a legnagyobb rajongók fikákznak és kritizálnak a legjobban ;D

igazából a mostani rész után jöttem rá igazán, hogy nem csak matekról szól minden... ez a szénizotópos kormeghatározás, meg az ilyenolyan palentológiai (vagy milyen) egyenletek kicsit sem tudhatók mélyebb hozzáértés nélkül :P
    az hogy most 1-1 munkám volt ennél és ennél a hivatalnál az kicsit necces, de az a lényeg hogy tudta, és megoldották a rejtéjt :)
  • Jogurtosz
    jaja, kábé stimmel a matek, bár a múltheti részben egy fontos matematikai tétel (részben) a szinkron miatt nem éppen megfelelően volt leadva. Az angol "graph" szót ők "grafikon"-nak fordították, és így grafikon elméletet mondtak a filmben, a helyes gráfelmélet helyett. És az ide tartozó tételben is prímszámokat emlegettek, holott azoknak most itt semmi keresnivalójuk nem volt. Persze nem azért van a sorozat, hogy ilyenolyan matek tételeket tanuljunk. Amúgy tetszik a sorozat és nézem minden részét, nehogy azt gondoljátok, hogy direkt fikázom.
  • Pheaper
    lekk jobb
  • Nuki
    ki? :P egy énekesnőt játszott, de nekem semmi extra nem esett le... amúgy honnan kéne ismerni?
    [művelődik]
  • ffxi
    a tegnapi részben ez a csaj játszott benne, és nagyon sokáig tartott míg leesett, h ki is ő :D
  • Nuki
    ja a mostani az eléggé érdekes volt:P
    ez úgy picit kilógott a többi közül, annyira nem tette oda magát.
  • winnie
    amit elmond, az igaz. szakértők dolgoznak a filmek, matekdíjat is kapott. persze, hogy nem kamuk az elméletek, más kérdés, hogy nem feltétlenül alkalmazhatóak az ügyekre.
  • Nuki
    fele igaz-fele nem, szerintem :)

forgatókönyvíró szerez egy-két matematikust, ki tudnak találni valamit, amit "határeset, elfogadom" címen, oda lehet adni a népnek hogy nézze... ;)
  • Heaven7
    Ti szerintetek, mennyire fikció a film? mármint Charly által elmondott dolgok igazak?
  • greenish
    hurrá!!!
  • Nuki
    II. évad június 11. hétfőtől 20:15-kor a TV2-n.
    Két rész is egyszerre :)
  • Nuki
    Vetítik:
    SAT.1: április 19. Csütörtök, 22:15
    április 26. Csütörtök, 22:15

akkor már inkább kuncsorgok valakninél egy letöltött verzió után... nem úgy tűnik mintha mostanában fojtatják ezt...
    mellesleg amennyire 'tudományos', nem biztos hogy bejövős ez a 'buta' nyugati népeknek

(mellesleg ték)
  • winnie
    nem. érdekes volt, mert egyszer csak eltűnt és ilyet nem szoktak csinálni. és ano sem kommentálta senki. nem volt jó karakter, az egy dolog, de én csak miattam néztem meg az első pár részt.
  • Nuki
    valszeg filmje volt, valami más ;)

dejó lenne ha adnának új évadot ebből is mint a Dr. House-ból!! :)
  • akyyy
    de történetbe nem írtak hozzá semmit? mert valamit kitalálhattak volna.... még a neve is szerepel a főcímben, persze őmaga meg sehol, mintha nem is létezett volna benne....
  • winnie
    kiszállt a sorozatból
  • akyyy
    az utolsó részekben 1 évadban hova lett a sliderses csajszi? :(
  • Nuki
    :DDDDD
    ez jó, tartsunk már ott magyarok!!! :D
  • mrzed001
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Hát, igen érdekes rész volt a 3x18-as.
    Kvázi bemutatták, hogy hogyan is csalhatták el a szavazást Bushnak (2x)
  • greenish
    ühüm, az tényleg jó lenne...
  • Nuki
    kiderül majd ha bederül, gondolom ezt is mint a Dr. House-t fojtatják :)
    (remélem)
  • greenish
    Jah, hát még én se ástam el magam a témában... Mindenesetre majd ha lesz időm, utánanézek. :)
  • Nuki
    szerintem van, legalábbis REMÉLEM hogy van :)
    sajnos híreket 'lusta' voltam eddig megnézni...
  • greenish
    Csak azért kértem elnézést, mivel láttam, h. az utcsó hsz. még 2006-ban volt és nem akartam bunkó lenni azzal h. rögtön az elején megszólom a témaindítót h. elhanyagolta a topicot. :)
    Igen, egyébként nézem a sorozatot. Nyáron mindig hétfőként, most meg vasárnap du.-án.
    Azt viszont nem is tudtam, h. van 2.széria.
  • Nuki
    nemértem miért kérsz bocsánatot :)

Szóval vasárnap délutánonként nézed(16:25 ha jól emlékszem, mert előző nap meg ugyanakkor megy a csillagkapu)? :D

nekem mivel letöltéslimitem van, ezért sajnos nem tehetem meg hogy letöltöm az egész sorozatot, ezért kénytelen vagyok megvárni míg a következő évad is feltűnik a TV2-n :)
  • greenish
    Na, immár 2007-ben is ismét "aktuális" ez a topic. Ezúton is elnézést, a megnyitójától, aki bizonyára folyamatos látogatója...volt...
    Mindenesetre klassz kis sorozat ez, (főleg ha még a matekösszefüggéseket is érteném).
  • zsoltez
    Tudja valaki, hogy ki az a Robin, aki dobta Dont? (3x07-es rész vége) Szerepelt korábban esetleg?
  • Nuki
    egyenlőre sehogy :|
    én kivárok...nekem letöltéslimitem van.