213
Gyilkos számok (Numb3rs) - Ridley Scott-krimisorozat a TV2-n
-
#173 kirol: hogy lenne már szinkronos? ne kérdezzél már marhaságokat...látod valahol hogy HUN? nem? akkor nem is szinkronos...
piamana: google a barátod... -
piamania #172 semmi baj.Wikipédián hol találom?priviben elküldöd a linket?köszi -
Nuki #171 Bocsáss meg hogy nem válaszoltunk, de például én magam nem tudom hogy kilép-e vagy sem.
Csak akkor tudnám meg, ha beleolvasnék wikipedián, de az meg spoiler, úgyhogy nem teszem. Bocsi :P -
#170 De az mennyire lenne magyar szinkronos? -
piamania #169 Én kérdésemre válaszolna valaki?köszi -
Nuki #168 [URL=http://www.mininova.org/search/?search=numb3rs]Nem. [/URL] -
#167 A 2x24-es rész fent van valaholszerintetek? -
piamania #166 Ugye Amita nem fog kilépni?(bocs,ha rosszul írtam a nevét)
nagyon szép csaj és nélküle nem lenne már olyan,szépség is kell a sok faszi közé.:) -
#165 Szerinted a mostani eredmények milyennek mondhatóak?
Nem csinál egy jó kis banner ennek a topiknak? -
winnie #164 kevesebben fogják nézni, ez biztos, kérdés, hogy mennyivel. -
Nuki #163 Talán szert tesz egy kis nézőtáborra a sorozat ilyen reklámozás mellett? -
Nuki #162 fú a mai résznek még vége sincs már tetszik :P
én személy szerint imádom a tüzeket, szóval :D -
Nuki #161 néha a legnagyobb rajongók fikákznak és kritizálnak a legjobban ;D
igazából a mostani rész után jöttem rá igazán, hogy nem csak matekról szól minden... ez a szénizotópos kormeghatározás, meg az ilyenolyan palentológiai (vagy milyen) egyenletek kicsit sem tudhatók mélyebb hozzáértés nélkül :P
az hogy most 1-1 munkám volt ennél és ennél a hivatalnál az kicsit necces, de az a lényeg hogy tudta, és megoldották a rejtéjt :) -
Jogurtosz #160 jaja, kábé stimmel a matek, bár a múltheti részben egy fontos matematikai tétel (részben) a szinkron miatt nem éppen megfelelően volt leadva. Az angol "graph" szót ők "grafikon"-nak fordították, és így grafikon elméletet mondtak a filmben, a helyes gráfelmélet helyett. És az ide tartozó tételben is prímszámokat emlegettek, holott azoknak most itt semmi keresnivalójuk nem volt. Persze nem azért van a sorozat, hogy ilyenolyan matek tételeket tanuljunk. Amúgy tetszik a sorozat és nézem minden részét, nehogy azt gondoljátok, hogy direkt fikázom. -
#159 lekk jobb -
Nuki #158 ki? :P egy énekesnőt játszott, de nekem semmi extra nem esett le... amúgy honnan kéne ismerni?
[művelődik] -
#157 a tegnapi részben ez a csaj játszott benne, és nagyon sokáig tartott míg leesett, h ki is ő :D -
Nuki #156 ja a mostani az eléggé érdekes volt:P
ez úgy picit kilógott a többi közül, annyira nem tette oda magát. -
winnie #155 amit elmond, az igaz. szakértők dolgoznak a filmek, matekdíjat is kapott. persze, hogy nem kamuk az elméletek, más kérdés, hogy nem feltétlenül alkalmazhatóak az ügyekre. -
Nuki #154 fele igaz-fele nem, szerintem :)
forgatókönyvíró szerez egy-két matematikust, ki tudnak találni valamit, amit "határeset, elfogadom" címen, oda lehet adni a népnek hogy nézze... ;) -
Heaven7 #153 Ti szerintetek, mennyire fikció a film? mármint Charly által elmondott dolgok igazak? -
greenish #152 hurrá!!! -
Nuki #151 II. évad június 11. hétfőtől 20:15-kor a TV2-n.
Két rész is egyszerre :) -
Nuki #150 Vetítik:
SAT.1: április 19. Csütörtök, 22:15
április 26. Csütörtök, 22:15
akkor már inkább kuncsorgok valakninél egy letöltött verzió után... nem úgy tűnik mintha mostanában fojtatják ezt...
mellesleg amennyire 'tudományos', nem biztos hogy bejövős ez a 'buta' nyugati népeknek
(mellesleg ték) -
winnie #149 nem. érdekes volt, mert egyszer csak eltűnt és ilyet nem szoktak csinálni. és ano sem kommentálta senki. nem volt jó karakter, az egy dolog, de én csak miattam néztem meg az első pár részt. -
Nuki #148 valszeg filmje volt, valami más ;)
dejó lenne ha adnának új évadot ebből is mint a Dr. House-ból!! :) -
#147 de történetbe nem írtak hozzá semmit? mert valamit kitalálhattak volna.... még a neve is szerepel a főcímben, persze őmaga meg sehol, mintha nem is létezett volna benne.... -
winnie #146 kiszállt a sorozatból -
#145 az utolsó részekben 1 évadban hova lett a sliderses csajszi? :( -
Nuki #144 :DDDDD
ez jó, tartsunk már ott magyarok!!! :D -
#143 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hát, igen érdekes rész volt a 3x18-as.
Kvázi bemutatták, hogy hogyan is csalhatták el a szavazást Bushnak (2x)
-
greenish #142 ühüm, az tényleg jó lenne... -
Nuki #141 kiderül majd ha bederül, gondolom ezt is mint a Dr. House-t fojtatják :)
(remélem) -
greenish #140 Jah, hát még én se ástam el magam a témában... Mindenesetre majd ha lesz időm, utánanézek. :)
-
Nuki #139 szerintem van, legalábbis REMÉLEM hogy van :)
sajnos híreket 'lusta' voltam eddig megnézni... -
greenish #138 Csak azért kértem elnézést, mivel láttam, h. az utcsó hsz. még 2006-ban volt és nem akartam bunkó lenni azzal h. rögtön az elején megszólom a témaindítót h. elhanyagolta a topicot. :)
Igen, egyébként nézem a sorozatot. Nyáron mindig hétfőként, most meg vasárnap du.-án.
Azt viszont nem is tudtam, h. van 2.széria. -
Nuki #137 nemértem miért kérsz bocsánatot :)
Szóval vasárnap délutánonként nézed(16:25 ha jól emlékszem, mert előző nap meg ugyanakkor megy a csillagkapu)? :D
nekem mivel letöltéslimitem van, ezért sajnos nem tehetem meg hogy letöltöm az egész sorozatot, ezért kénytelen vagyok megvárni míg a következő évad is feltűnik a TV2-n :) -
greenish #136 Na, immár 2007-ben is ismét "aktuális" ez a topic. Ezúton is elnézést, a megnyitójától, aki bizonyára folyamatos látogatója...volt...
Mindenesetre klassz kis sorozat ez, (főleg ha még a matekösszefüggéseket is érteném). -
zsoltez #135 Tudja valaki, hogy ki az a Robin, aki dobta Dont? (3x07-es rész vége) Szerepelt korábban esetleg? -
Nuki #134 egyenlőre sehogy :|
én kivárok...nekem letöltéslimitem van.