Januárban jönnek a Samsung hibrid merevlemezei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kevés az, csak esetleg te vagy túl fiatal 😊 Esetleg hasonlítsd össze a 18MB/s-t azzal a kb. 200k/s-t tudó ST-251-el amivel én kezdtem ezt a játékot. 😉
Másrészt egy flashtõl ez a sebesség nem hogy nem kevés, hanem piszok gyors.
Másrészt egy flashtõl ez a sebesség nem hogy nem kevés, hanem piszok gyors.
Hú de nagyon okos gyerek vagy te.
A Samsungnál csupa hülye dolgozik, eressz már meg egy telefont nekik, hogy tudják õk is, hogy mi az igazság.
A Samsungnál csupa hülye dolgozik, eressz már meg egy telefont nekik, hogy tudják õk is, hogy mi az igazság.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
A win a RAM-ba is rendesen cache-el, szóval szerintem menet közben nem sokat használna ez a cuccos, csak az indulást gyorsíthatja. Viszont az írás cache-elése a fogyasztást csökkentheti, ami laptopoknál jó dolog.
Tévhit hogy a memóriakártya egyben gyors is. Még többen keverik a vezérlõ sebességével.
Szóval memóriakártyára nem iinstallálnék win-t, az biztos
Szóval memóriakártyára nem iinstallálnék win-t, az biztos
Szkeptikus vagyok az asztali használatot illetõen. A 18 MB/sec írás az nagyon kevés.
Otthon 2x160G-os samsung HDD-k vannak raidben és az egyik partícióról a másikra 40 MB/s-el másol.
Szóval ez még messze van attól hogy asztali gépben versenyképes legyen. Laptopoknál viszont kedvezõ, hiszen ott a fogyasztás elsõdleges lehet.
Otthon 2x160G-os samsung HDD-k vannak raidben és az egyik partícióról a másikra 40 MB/s-el másol.
Szóval ez még messze van attól hogy asztali gépben versenyképes legyen. Laptopoknál viszont kedvezõ, hiszen ott a fogyasztás elsõdleges lehet.
2Gs USB2-es pendrive oszt mehet rá a vin install... 😛
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy mennyire lesznek tartósak ezek a OneNAND flash memóriák?
Mert ha fél év után tökremegy, akkor nem sok értéke van. Nem lenne jobb normál memóriamodult alkalmazni, ha pusztán a gyorsításról van szó? Az oprendszer meg töltõdhetne egy direkt erre a célra fejlesztett PCI típusú Flash memóriás kártyáról is, amire jelenleg van (több hasonló) példa is.
Mert ha fél év után tökremegy, akkor nem sok értéke van. Nem lenne jobb normál memóriamodult alkalmazni, ha pusztán a gyorsításról van szó? Az oprendszer meg töltõdhetne egy direkt erre a célra fejlesztett PCI típusú Flash memóriás kártyáról is, amire jelenleg van (több hasonló) példa is.
Minden vinyóban van 8-16MB cache. (Csak nem Flash, hanem "felejtõs". Meg az OS nem nagyon szólhat bele a mûködésébe, mint vélhetõen itt.)
Nem tom, de nekem így is nagyon gyors a vinyóm a kisebb mûveleteknél (128M😎.
Nekem a nagyobb fájlok írás-olvasásánál lenne érdekes a gyorsulás.
Az energia fogyasztás csökkenése tetszik, de ez csak egy kezdeti megoldás.
Nekem a nagyobb fájlok írás-olvasásánál lenne érdekes a gyorsulás.
Az energia fogyasztás csökkenése tetszik, de ez csak egy kezdeti megoldás.
Eredetileg laptopokba szánták a megoldást. De gondolom, a marketingesek "szagot fogtak". 😛
Miért nem állítod be, hogy x perc inaktivitás esetén álljon le a vinyó? 😊
Hm, hogy a gyakorlatban mennyire hatékony, az kérdéses. Ha ugyanazt a max. 128MB-nyi adathalmot írjuk/olvassuk, akkor jó, de általában inkább máshonnan olvasunk, és ilyenkor a vinyóról kell olvasgatni. (Mivel nem tudhatja elõre, honnan fogunk olvasni legközelebb. Az írás viszont lehet késleltetett.)
Semmi koze a temahoz.
De amugy nem a kisebb fogyaszatasu cuccokat kell csak eroltetni a mobilgepeknel, hanem a joval tobbet kibiro aksikat.
Az aksi mukodesi idejet kell tobbszorosere novelni.
De amugy nem a kisebb fogyaszatasu cuccokat kell csak eroltetni a mobilgepeknel, hanem a joval tobbet kibiro aksikat.
Az aksi mukodesi idejet kell tobbszorosere novelni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ez nagyon cool! Alacsony fogyasztású procink már volt. Most jönnek az alacsony fogyasztású vinyók is. Vannak olyan mûveletek, amihez nem is kell majd beindítani a winyót (szövegszerkesztés, internetezés, stb.) vagy csak ritkán.
Már csak az OLED display-ek meg a kevesebbet fogyasztó ATI/NVidia videókártyák hiányoznak és elérhetjük a 10 óra üzemidõt is akár 1 akumlátorral is 😊 Kettõvel meg 18 óra 😊
Már csak az OLED display-ek meg a kevesebbet fogyasztó ATI/NVidia videókártyák hiányoznak és elérhetjük a 10 óra üzemidõt is akár 1 akumlátorral is 😊 Kettõvel meg 18 óra 😊
úgyis csak winyó cserénél telepítek rendszert szal nem baj 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"