21
-
Szeszmester #21 A játék a film alapján készült, csak a cikkhez találóbb cím a Cyberwar, mint a Lawnmover Man. -
silentb #20 Szerintem is a Fűnyíróember -
Béla bácsi #19 Nem kell azért a Távol-Keletre menni hogy terroristákkal találkozzunk. -
csimmasz #18 Lehet igazad van,de nekem a fünyíroember 1. vagy 2. része ugrott be,mintha abból lenne. -
#17 a csávóról a képen volt egy cikk vmelyik ujságban régen, állítólag tán ő írta a "szerelemvírust" vagy vmi hasonlót
na nem mintha teljesen e cikkhez tartozna, csak egy észrevétel -
Giorgiooo #16 az egesz elet a foldon egy nagy valosagshow.
valahol a foldonkivuliek jol mulatnak rajtunk. -
roliika #15 Nekem + fényre sötétedő igazi szemüvegem van. Asztán párszor már beszóltak, hogy vegyem le a napszemcsim...csak hát -e nélkül nem nagyon látok! :D -
roliika #14 Jó ember lehetsz..:D -
#13 Sztem minden embernek van/volt legalább 1 napszemüvege az életében... -
#12 mér, mibajod a napszemüveggel? :)
akkor lőjj le, mert nekem van itthon 2-3db :) -
Fikusz Kukisz #11 Húha!
Ez érdekes megszólalás.
De semmi baj, erre már van megfelelő orvosi gyógymód. -
Fikusz Kukisz #10 "A felelősök a mostani esetben is igen érdekes magyarázattal szolgáltak: azt hitték, hogy a sikerült lekapcsolni a kérdéses szervert, amely azonban továbbra is csatlakozott a világhálóra"
A vazze húzza ki a hálókábelt!!!
Kik ott a rendszergazdák? -
#9 én szivem szerint lelőnék mindenkit aki napszemüveget visel -
Fikusz Kukisz #8 A franc nekem nincs napszemüvegem!
Rohanok venni egyet, és én leszek a ultrahiperszupermen! -
axerow #7 :D -
irkab1rka #6 mert a napszemüveg határozza meg, hogy ki vagy -
#5 nem tom, de az tény hogy ugy néz ki mint a Kiani Neo
-
assdf #4 De miért hiszi azt a sajtó hogyha valaki feltesz egy fekete napszemüveget, egyből übertuti legyőzhetetlen hackerbérgyilkos bármitfeltörö plafononmászónindzsa lesz...? -
Szeszmester #3 A kiskép a Cyberwar c. játékból van. -
dez #2 Uhh, ez a kiskép...! :D -
Morden23 #1 Könnyen meg tudom érteni (nem elfogadni, MEGÉRTENI), ha valaki haszonszerzés miatt hackerkedik, esetleg ipari kém.
De ezek a fun-ból össze-vissza vagánykodó tini digitálhuszárok már kezdenek az agyamra menni. Menjenek inkább csajozni, és rúgjanak be... :(