Kibertámadásokra készülnek délkelet-ázsiai terroristák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A játék a film alapján készült, csak a cikkhez találóbb cím a Cyberwar, mint a Lawnmover Man.

Szerintem is a Fûnyíróember <#wow1>
Nem kell azért a Távol-Keletre menni hogy terroristákkal találkozzunk.

Lehet igazad van,de nekem a fünyíroember 1. vagy 2. része ugrott be,mintha abból lenne.<#fejvakaras>
bertino
a csávóról a képen volt egy cikk vmelyik ujságban régen, állítólag tán õ írta a "szerelemvírust" vagy vmi hasonlót
na nem mintha teljesen e cikkhez tartozna, csak egy észrevétel <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

az egesz elet a foldon egy nagy valosagshow.

valahol a foldonkivuliek jol mulatnak rajtunk.
Nekem + fényre sötétedõ igazi szemüvegem van. Asztán párszor már beszóltak, hogy vegyem le a napszemcsim...csak hát -e nélkül nem nagyon látok! 😄

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Jó ember lehetsz..😄

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

mateus33
Sztem minden embernek van/volt legalább 1 napszemüvege az életében...

Darth Sith
mér, mibajod a napszemüveggel? 😊
akkor lõjj le, mert nekem van itthon 2-3db 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Húha!

Ez érdekes megszólalás.

De semmi baj, erre már van megfelelõ orvosi gyógymód.
"A felelõsök a mostani esetben is igen érdekes magyarázattal szolgáltak: azt hitték, hogy a sikerült lekapcsolni a kérdéses szervert, amely azonban továbbra is csatlakozott a világhálóra"

A vazze húzza ki a hálókábelt!!!
Kik ott a rendszergazdák?
bld
én szivem szerint lelõnék mindenkit aki napszemüveget visel

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

A franc nekem nincs napszemüvegem! <#ijedt>

Rohanok venni egyet, és én leszek a ultrahiperszupermen!<#hawaii>
😄

Apple Powerbook G4 - 1.67 GHz, 1GB DDR2-533, ATI9700-128, SD, 80G/5400 - MAC OS X 10.4.7

mert a napszemüveg határozza meg, hogy ki vagy

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

craesh
nem tom, de az tény hogy ugy néz ki mint a Kiani Neo

De miért hiszi azt a sajtó hogyha valaki feltesz egy fekete napszemüveget, egybõl übertuti legyõzhetetlen hackerbérgyilkos bármitfeltörö plafononmászónindzsa lesz...?<#fejvakaras>

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

A kiskép a Cyberwar c. játékból van.

Uhh, ez a kiskép...! 😄

Könnyen meg tudom érteni (nem elfogadni, MEGÉRTENI), ha valaki haszonszerzés miatt hackerkedik, esetleg ipari kém.
De ezek a fun-ból össze-vissza vagánykodó tini digitálhuszárok már kezdenek az agyamra menni. Menjenek inkább csajozni, és rúgjanak be... 😞

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing