Mitől hal meg az Internet? - Interjú
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Éljen a SANET(Slovak Academic Network)
Kábel Tv-s, 1 éve van nekem, még egyszersem halt be, és nem pesti vagyok, hanem egy vidéki kisvárosban lakok (Baja)
NorbyI,cSuwwi:
Jól gondoljátok. Ez egy lokális ajánlat, egy Bp-i lakótelepen.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Egyébként meg mit mondjak rá? Cégnél t-online ADSL van, láttam már rosszabbat is, de jobbat is bõven. Pl otthon chello van, és amikor kell (esténként/hétvégén) mindig mûködött az elmúlt fél évben. A céges t-online adsl meg átlag 2 havonta lerohad X órára. Aki olvasta a velük kötött szerzõdést, azt tudhatja, hogy ennyi leállás még belefér abba a rendelkezésreállási százalékba amit ígértek, szóval ezen nincs mit háborogni. Akinek nem tetszik, vegyen bérelt vonalat, annál majd kap magasabb rendelkezésre állást. A fazon leírta, hogy hát igen, túl sokminden függ 1-1 eszköztõl. Hát igen, ezt pofázza már a hwsw-tõl kezdve a jövõ hét is 1 éve, hogy ha t-onlinenál kimegy egy biztosíték, akkor leáll a fél magyar net, mert a tartalomszolgáltatók szervereinek jelentõs része náluk van (meg a felhasználók jelentõs része is, de az még hagyján). Ráadásul felhívod az 1234-et, és bemondja hogy ügyfélszolgálati szerver down. Hát ez elég lol, szóval ideje lépniük.
iwiw: már rég kifejtettem, hogy mi a véleményem. A cuccos rosszul van megírva, ez gyakorlatilag szemmel látható. A repülõs hasonlat persze sánta, mert mondjuk reggel 3-tól 6-ig bármikor le lehetne állítani (ez 3 óra), sõt azon se lázadna senki se ha elõre bejelentve egy egész napra leállna az iwiw (WoWnál is elviseli a nép, pedig ott fizet is érte). Csak hát ugye jó kifogás sose rossz. Tutira írják az új iwiwet a háttérben, és szerintem az is duma, hogy a fejlesztõ csapat maradt a régi, csak több eszköz áll a rendelkezésükre. Ilyen fejlesztõket aki megtart az idióta.
Akkor nyertem? <#idiota>#idiota>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
T helyett ELMÜ, hurrá -csömörbõl vödörbe<#idiota>#idiota>
[merlinw.org]
Aki hülye, haljon meg.
persze nem havi 8k, hanem a kedvezményekkel összeszámolva ~8k/hó-ra jön ki egy év (ennyi a hûségidõ), már biztos mindenki könyökén jön ki (aki hallott róla), 3 hó ingyen + annyiszor +1 ahány tagot még hozol... (nekem most 5 hónappal, ~8-ra jön ki egy hónap, ha éves szinten nézzük)... (CCC) :]
shit happens
Nagyon nagy átb**** mennek itt a fejünk felett. Mi meg fizetjük dojcstelekom németországi bevételkieséseit, mert a hulye magyart még le lehet huzni.
Hálistennek egyre több értelmes ember, netezik enternet invitel stb... vonalakkal (sajna igy is tejel tréonlinenak) és telefonál pannon, vodafone hálozatbol. (szintén tejel tréonlinenak)
A legroszabb, hogy nem tud bejönni konkurencia, mert nincs az a vadbarom aki t-ököm fektetett vonal mellé tolna egy saját vonalat.
Jo alternativa lesz szerintem ha sikerül megoldani az elektromos hálozattal müködö netet (vannak kisérletek néha itt is olvasni). Nem azért de bárki másnak szivessen fizetek, csak ne a dájcstelekomnak keljen, az enyhén transzfesztita szinvilágu szolgáltatonak.
Sajna müholdas net kilöve, mert az upload ugye földi, tehát kell egy vonal amivel eljut szolgáltatothoz, és onnan küld holdra...
De ugye tudjuk a magyar ember jellegzetése:
elhiszi amit a tv ben lát
Tré-onl. elöfizetö
Telefonja is rozsaszin
nyokiat vesz és ezt trémobil simkartyaval 😊 (na jo meg még a mutyuki de az mástészta)
Szoval azokat az embereket nem értem.... vannak akik meglátják tv ben reklámot hogy most milyen jo a magenta powa', és megveszi. NEM NÉZ KÖRÜL. ?! Persze utánna meg mindegyik sir, hogy sok a "rezsi" ....
Aki hülye, haljon meg.
Persze a legtöbb kisebb szolgáltató is az Õ ADSL-eküt árulja csak más néven bartellben.
Én azt sajnálom a legjobban, hogy egy utolsó szar külföldi érdekeltségû cég uralja Magyarország vonalait és mindenkit a markában tart. Adatokat, internethozzáférést, levelezést, szervereket. Viva privatizáció! <#lama>#lama><#levele>#levele>
Ezt meg nem vagyok hajlandó elhinni /és a második mondat kezdete szépen hozza, hogy egyes emberek megfigyelélse -mintavételezés- kategóriába elmegy/:
"mert nincsenek ilyen méréseink, hiszen nem tudjuk és nem is akarjuk vizsgálni az ügyfelek egymás közti adatforgalmát. Persze mintavételes mérések vannak,..."<#conf>#conf>
Tudom, errõl volt már elõzõleg szó más cikkek alapján, hogy sok az adat meg felesleges, de azért annyira ne legyünk már naivak... <#ejnye1>#ejnye1>
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Biztos kivették a végtelen ciklust a kódból.
Már nem azért, de az a vas ami alatta van még JAVA-val is nagyobb performance-t kéne nyújtson..<#nevetes1>#nevetes1>
csak úgy érezem ez vagy egyedi ajánlat, vagy csak 1 bizonyos környékre igaz, 3mbites up szép lehet :]
shit happens
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
van még két másik csomag is: 2/2 Mbps bruttó 6000 Ft és 512/512kbps bruttó 4500 Ft.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Tudom, hogy én vagyok a nyári mikulás, de a google ezt úgy csinálja, hogy bejelöli valaki spam-nak a levelet, és ha elegen jelölték be a hasonló tartalmú levelet spam-nak, akkor azt spam-nak kezeli a rendszer, nem pedig "emberek szabad üzenetküldése".
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Örülök, hogy abban a székben, ahol ül, õ ül.
Még több inteligens cikket az SG-re! 😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
sztem azon kivül hogy egy multimédiás (képek, stb. ) online cimlista a barátokról, azon kivül semmi más...
nem nagy IQ-ja lehet annak aki naponta 10-szer is megnézni ugyanezt az oldalt a semmiért..-
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Jöhet a flame... de elõtte nézzétek át az árakat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF