US5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Boccs, nem ide akartam írni.
Semmi különös
#11 ezen a hsz-n behaltam! 😄
Amse mizú? Rég beszéltünk már! 😊
Amse mizú? Rég beszéltünk már! 😊
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Ez jó ötlet.
Ha ennyire unatkozol, miért nem nyitsz topikot olyan zenekarról, amit ismersz és kedvelsz? Vagy inkább menj kirándulni, nézz meg egy jó filmet vagy olvass el egy könyvet, attól talán még a helyesírásod is javul.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Most nem tökmindeggy.
ennek semmi értelme.
Hogy mások írjanak.
ha szar és nem szereted, akkor minek nyitottál neki topikot?
Az US5 az egy eggyüttes, öten vannak hasonló mint a Tokio Hotel, de kicsit lágyabb "zene" és szar.Én mongyuk nem szeretem. Elnézést, hogy nem írtam semmit csak sietnem kellett.
fasza...minek topicocat nyitni, minek sg... ott a google (illett volna valami bemutatkozót írni, np)
Jobb helyeken szoktak dobni valami infót is a témáról.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
azt hittem ezek a klónozott fiúbandák már végleg kipusztultak
minek jöttök be értetlenkedni?
mielõtt beírtok nézzétek meg hol van (zene fórumban) aztán rájöttök, hogy valószínû valami együttes.
ha érdekell is kik ezek rákerestek google-ben és az elsõ linkre ráböktök (us5.com) amin mindent megtaláltok.
mellesleg buzi nyálgombócnak tûnnek, de a zenéjüket még nem hallgattam meg...
mielõtt beírtok nézzétek meg hol van (zene fórumban) aztán rájöttök, hogy valószínû valami együttes.
ha érdekell is kik ezek rákerestek google-ben és az elsõ linkre ráböktök (us5.com) amin mindent megtaláltok.
mellesleg buzi nyálgombócnak tûnnek, de a zenéjüket még nem hallgattam meg...
ez most mi?
Ide bárki írhat aki szereti és aki nem.