59
Svájcban született olasz DJ, a dream-house műfaj egyik megteremtője.
-
#19 Fhuu!
Hát Robert Miles hatalmas zenét csinál!
Olyan igazi gondolkodtatosat!:)
Childrent imádom meg a fable-t!:D -
#18 Bírom ezt a palit. children c. számát imádom. -
#17 Children, Fable, One & One
Nekem is ez a kedvenc 3 számom. -
#16 nekem megvannak a klipek (1-2-t még keresek), akartam online linkelni de neten nem találtam, majd kitalálok valamit hogy felkerüljenek, mert van hangulatuk, érdemes megnézni -
Daza500 #15 Tulajdonképpen az egész dream-trance műfaj egy elfeledett legenda már...
Talán ő az egyetlen, aki még aktívan csinálja, a többi ilyen nagy előadó már rég homályba veszett ebben a zenében :-(
Kár értük.
Miles-tól a 3 kedvenc: Children, Fable, One & One. Ezeknek még a videoklippjét is láttam anno a német VIVA-n, aztán 2000 után már én se hallottam róla soha többet. -
#14 tényleg jó album, könnyebben emészthető mint a Dreamland (ami olyan fantáziavilágos), vannak akik szerint Dreamland-en az összes szám ugyanolyan, szerintem nem így van
valamelyik csatornán (talán az RTL klubon) a hójelentés alatt is Robert Miles szól
Organik-nak pedig olyan keleties hangzása van néhol
Miles_Gurtu lemezt még nem hallottam -
donoki #13 hát nicns sajna -
Phat Smoker #12 hát nincs neki nagy visszhangja -
donoki #11 ja.. -
Dottor Dag #10 Szerintem ő is egy elfeledett legenda... megfognak ezek a szép dallamok.. -
#9 "Robert Miles - 23am" album a legjobb -
donoki #8 ja -
donoki #7 ezeket már vhol hallottam :S
-
#6 kihagyom, htx -
Phat Smoker #5 a 'Children' mára tényleg klasszikussá vált darab tőle -
donoki #4 most hallgatoma s zámait elg ütősek :D -
donoki #3 nekem se :S -
#2 nekem nem ugrik be :I -
#1 Robert Miles, gondolom e név hallatán sokaknak beugrik pár kellemesen sejtelmes zongorás dal, mint a Children, Fable, One & One, Freedom,...
Nem tudom hogy csinálja, de az a hangzás amit kikever a szintetizátorával, az valami bódulat. Első albuma 1996-ban jelent meg Dreamland címmel (nekem a kedvenc), amivel hamar világhírű lett.
Manapság nem hallottunk róla, pedig tevékeny, 2004-ben is kiadott egy albumot és fellépései is rendszeresen vannak.
Akinek nem ismerős a név, az feltétlen hallgasson bele pár számba, rádió több dalt is játszik rendszeresen, szóval biztos ismerős lesz!
néhány dal meghallgatható itt, illetve a hivatalos oldalon
Várok ide mindenkit, aki nosztalgiázni szeretne, akiben kedves emlékeket ébresztenek ezek a dallamok, és persze akit csak most fog megérinteni Robert Miles lenyűgöző zenéje.