Windows Media Player 11 - elsõ bétaverzió

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ostoba egy pojáca vagy!

Apu meg vette már a merdzsódat!? Aha 8 éve vagy Barca drukker, akkor miért most állítottad be a Barca logót? Ezzel mindent el is mondtál magadról. Használd a fos "dizájnos" media playert 2 giga rammal v. 4-gyel az való a fajtádnak.

Egyébként nem ócsárlom az MS-t, bár egy normális valamire való terméket nem tudok mondani, amiben a konkurensek nem jobbak, de te gondolom a magánsuliban az informatika órán a windowst tanultad és ezért az a legjobb.

Na hallgasd a DjTiestot divatember a szutyok media playereden WMA-ban... Ja és hadd idézzem a kedvenc hozzászólásomat, amivel válaszolok arra kérésedre:

- amugy a fikázáson kivül még értesz valamihez te vadbarom?

Ezt írtad nem is olyan rég: "
"Akinek nincs 1 giga ram-ra pénzze (kb. 20'000 forint). Az ássa el magát"

Ennyit a hozzáértésedrõl okostóni! Aztán óvatosan told a merdzsót, mert apu ideges lesz, ha nagyon megküdöd amikor gizdulni akarsz a divatpatkány haverjaid elõtt.
Úgy látom vannak, akik hasonlóan vélekednek :)

Még hozzá akartam tenni, hogy nem igazán értem miért csatolódik a QuickTime playerhez az iTunes, miért nem dönthetem el, hogy kell-e nekem? (nemkell, letölttetik, aztán uninstallhatom...)

Már elég régóta BSPlayert használok. Videónézésre tökéletes, rövid, gyors. Hogy mit játszik le az pedig megfelelõen kiválaszott codecek kérdése.
Én azt látom, hogy a legtöbb program mérete egyre nõ, mert telerakják tök felesleges funkciókkal, de méginkább képekkel. Most nemazért, de ki az az aberrált, aki a tartalom helyett (megjelenítendõ film, meghallgatandó zene) a lejátszó külalaját nézi? Winampot használok a kezdetek óta, abból is nagyon sokáig a 2.x sorozatot, pici, mindent tudott, amire szükség volt, max raktam hozzá 1-2 plugint. De kb addig látom, amíg beletöltöm a cuccot, aztán megy le tray-re...
A másik amit még nem értek, hogy kategorizál itt össze-vissa, de minek? Én tudom, hogy mim és hol van. Szépen megvannak stílus szerinti alkönyvtáraim és ennyi. Ha érdekel a borító, akkor rápittyentek a FAR Managerre, pár gombnyomás és már bámulhatom is.
Szóval felesleges ez az izé.

Gerygrey
Méghogy a wmp áttekinthetõen kezeli a fájlokat, hát lol. Nem vagyok MS ellenes de a 10-es WMP egy fosadék, a 9. nemkevésbé. Aki meg itunesen vásárol pc-n kívül semmi értelmes eszközön le nem játszható szutyok WMA-kat az egy barom. Cipõt a cipõboltból, zenét bittorrentrõl mert nincs használható legális alternatívája meg különben is ;). Amúgy zenére Winamp, videóra BS Player (meg vlc)
[Jakuza]
Nem is kell bedobni eleg ha a film melle masolod a film nevevel megegyezo nevvel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

asysoft
Az, hogy tetûlassú, szerintem túlzás, de tény, hogy az MPC gyorsabb, és lényegesen kevesebbet eszik. Más kérdés, hogy az meg a drag & dropot nem szereti (feliratot nem tudok bedobni, mert le akarja játszani, ezért filmnézésre ott a BSPlayer...)

/*WTF?!*/

Már a 10 is tetû lassú volt... Asszem maradok a Media Player Classicnál. (De a jó öreg 6.4 is fent figyel, az utsó használható verzió)

greekboy: a személyeskedéssel nem erõsíted az érveid, max csak büntetõpontot gyûjthetsz.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

DjDano
te nagyon idióta tanulj meg fórumozi, nem kell 10 kommentben hülyeségeteket irogatni, bele lehet rakni 1 hsz-be is.... amugy a fikázáson kivül még értesz valamihez te vadbarom?

A WMP11 mindössze 10 megát eszik, ez aztán tényleg nagy gépigény LOL. De te honnan is tudnád, hiszen ki se próbáltad. A zeneszámokat sokkal ésszerübben rendezi mint bármelyik másik lejátszó, tudod valakinél a átláthatóság is szempont... stb

Már 8 éve barca drukker vagyok, nem mint ha rád tartozna, ha valaki itt divatot követ az te vagy, mindent ócsárolsz ami MS...

na ennyi többet nem is érdemelsz kiscsikó :D ;)

En speciel az uj architekurara kattantam ra: Mar hasznalja az uj user-model driver frameworkot...
Nem kell ráizgulni, de mégis mindenki szereti, ha valami jó PLUSZ jól is néz ki. Arról meg, hogy egy éppen kiadott program jó-e vagy nem, nem érdemes vitázni. Fõleg, hogy ez egy beta. Ki tudja, lehet, hogy tényleg jó is lesz, majd meglátjuk. A Media Center például nagyon jó program, annak ellenére, hogy az MS "termékkapcsolásokkal" nekem is megvan a rossz tapasztalatom.
Szóval ki tudja, talán most eltalálták.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

NEXUS6
Én sem értem minek kell ráizgulni egy szkinre?

Szal, mpléjer rulez!;)
(Az legalább magyar termék!)

Egy gond van vele, hogy nincsen flancos telepítõje, ez pedig sajnos eleve lekûzdhetetlen akadályt jelent sok M-berkének a használatában;)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Most nem értem... arra vagy ideges, hogy valakinek bejön, de szerinted szar, vagy arra, hogy neki van pénze 22ezres ramra?

Ha nincs 1 giga ram-od, akkor ásd el magad!
Corelnak kell a RAM ok, Adobe Premiernek ok! Na de kérem, egy fos office-nak, egy szar media playernek? Ez csak arra jó, hogy parasztvakítsunk.
Ja és ehhez még eredeti winfost is igényel, természetesen a vmire való lejátszók nagy többsége totál ingyenes és gyakran plattform függetlenek.

Bár gondolom ez nem mond semmit a mi kis újgazdag DjDano/Barca barátunknak. Hiszen gondolom apuka mastercard-jával mindent megkaphat, de az új Media player 11-és az OFFICE 2007 élménye megfizethetetlen.
Hát greekboy, nekem mindegy, hogy kinek mennyi ramja van. Nekem van elég, mivel kell ahhoz, hogy el tudjam végezni a gépem elsõdleges feladatait. De most komolyan, addig kell nyújtózkodni, amíg a takaród ér. Játékban nem tudok példát mondani. de egy Corelnak is kell a ram, egy Premierenek meg még inkább...

Hogyan lehet parasztvakítani. Qrva sok memóriát zabál, lassú a fos wma/wmv formátumot erõlteti (ami a kutyának se kell, csak hát a parasztok azt mondják, hogy a wma jobb mint az mp3 stb.). De dizájnosnak tûnik, mondván ez a trendi, hiszen ez lesz a VISTA-ban is. Aztán el lehet mondani róla, hogy rippel, meg DVD-t is lehet vele nézni, amúgy meg egy subtitle-t se lehet vele alapból betölteni, csak külsõ cuccok segítségével.

Aztán a parasztvakított emberek azt mondják, mint az OFFICE 2007-nél DjDano is mondott az okos fejével:

Sosem használtam mediaplayert, úgyhogy nem tudom, hogy mennyire jó vagy nem. Az tény, hogy szívesebben használnám, mint a VLC-t, de már alant elmondtam, miért nem teszem.

Amúgy parasztvakítás a neon a merci seggén. Hogy a francba lehet parasztvakítani egy programmal? Ez olyan dolog, mint a szobád, irodád, lakásod... szereted, ha kívül-belül jól néz ki. Legalábbis nekem fontos.

Ja és a hotmail-nek is tök szép a dizájnja a 2 megás tárhelyével (ha nem amerikainak regisztrálod v. regisztráltattad be magad). Ennyit errõl.
Az ilyen embereknek készült az Opel Manta, Ford Capri, Honda CRX stb. Parasztvakítás és egy nagy rakás szar mindegyik. A szép dizájn, egy médiaplayer-nél önmagában a semmivel egyenlõ.
Tulajdonképpen mi a baj azzal, ha kiadnak új programokat, amik esetleg jól is néznek ki? Az office 2007 persze, hogy szar, mert egy rohadt beta. Hidd el, tudom, éppen használom.

Ha minden igaz a jövõhónapban jön :) az MSN live-al együtt.

DjDano??? Ez már a zene igénytelenségedrõl is sokat árulkodik. Gondolom két wma-t összemixelsz és sterbitõl és szatmáritól és azt mondod, hogy milyen igényes vagy. (Természetesen ezt 1 giga rammal hozod össze, majd a borítót kinyomtatod az új office 2007-ben, ami olyan szar, mint te magad)
Már nem azért, de miért nem térhet át valaki azért, mert szebb a design? Rohadt fontos az is... Különben minek szenvednének annyit. Én pl. szintén örülök, ha normális programot használhatok. A VLC ugyan szó szerint semmilyen, azt is azért használom, mert mindennél jobban rühellem a codekekkel való szarozást...

bocs, nem Morden23-nak ment, hanem a mi kis divat barca drukkerünknek.
Apukád megvette már az új Porsche Carrerádat!

Ezt is te mondtad OKOSKA!
Divat Barca drukker!
Vedd be a piruládat, aztán kussolj!

"e most áttérek WMP11-re mert nagyon bejön az új kezelõfelület, dizájn és hangzás"

Ilyen sötét alakot én még nem láttam.
Gondolom, majd valamikor a Vistával együtt jön ki...

asysoft
Úgy látom azon kevesek közé tartozom, akik WMP-t használnak:) Megvárom amíg kijön a teljes, aztán felrakom. Remélem ebben már lesz normális feliratkezelés, nekem jóformán csak ez hiányzik belõle...

/*WTF?!*/

Tényleg nagyon jól néz ki ez a lejátszó, de annak ellenére, hogy WIn-párti vagyok, sosem használtam még mediaplayert. Zenére iTunes, videóra VLC, dvd-re meg Media Center, ha már a Media Center Edition megy a gépen:)

DjDano
Indokold meg ne csak ugass mint egy veszett kutya ;)

Na, ezt is meghagyom a sok itteni lelkesnek. Nekem bõven elég a Media Player Classic vagy az Mplayer. :)
Te továbbra is homályzóna maradtál!!!
Sz@rból nem lehet várat építeni...<#hehe>
Filmeket full screenben nézek, ott meg ugye tökmindegy a GUI. ráadásul kell neki codec, szal marad VLC. Egyedül WMV-ben jobb, abban VLC nem jól seekel.
Zenehallgatás...a lejátszó a háttérben fut, GUI tökmindegy. Ebben meg megszoktam a Winampot.
Online zenebolt nem kell, arra ott van uTorrent :D
DjDano
nevetségesek vagytok, ennél szebb lejátszót sehol nem találtok... de ugyebár a fikázás most divat, pláne ha MS-nek köze van valamihez.. LOL

DjDano
Érdekes.. nem eredeti Winemre felment simán, semmit nem vizsgált... :D Amugy eddig JetAudio-t használtam, de most áttérek WMP11-re mert nagyon bejön az új kezelõfelület, dizájn és hangzás

Sanyix
Minek az itunes, ha létezik foobar2000 is? :D

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Mégis csak jó volt, hogy megvettem az eredeti biztonsági másolatot 150-ért. Sajnáltam volna, ha egy ilyen szarra többet fizetnék.
lpmaskmancick
jól néz ki csak kár hogy még nincs magyarba,vhogy a 9-es és a 10-es verziók jobban tetszenek de azért ez se rossz

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

campus szerzõdés..
egyetem rulez :D

Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...

nem csak képen az
nem csak képen az
Már csak azért is mert nem microsoft mi? :D

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser

szacsi
ez ronda :S

:-O http://www.ashes.hu O-:

krugman
minek ez a cumo , mikor létezik az itunes és sokkal jobb ...

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

Punker
2k? azt hogy buliztad ki?:)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Cápafogxy
Köszönöm a gyors hírt!

Mégiscsak jó valamire hogy megvettem 2k-ét eredetibe az xp-t.

← ElőzőOldal 2 / 2