Windows Media Player 11 - elsõ bétaverzió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apu meg vette már a merdzsódat!? Aha 8 éve vagy Barca drukker, akkor miért most állítottad be a Barca logót? Ezzel mindent el is mondtál magadról. Használd a fos "dizájnos" media playert 2 giga rammal v. 4-gyel az való a fajtádnak.
Egyébként nem ócsárlom az MS-t, bár egy normális valamire való terméket nem tudok mondani, amiben a konkurensek nem jobbak, de te gondolom a magánsuliban az informatika órán a windowst tanultad és ezért az a legjobb.
Na hallgasd a DjTiestot divatember a szutyok media playereden WMA-ban... Ja és hadd idézzem a kedvenc hozzászólásomat, amivel válaszolok arra kérésedre:
- amugy a fikázáson kivül még értesz valamihez te vadbarom?
Ezt írtad nem is olyan rég: "
"Akinek nincs 1 giga ram-ra pénzze (kb. 20'000 forint). Az ássa el magát"
Ennyit a hozzáértésedrõl okostóni! Aztán óvatosan told a merdzsót, mert apu ideges lesz, ha nagyon megküdöd amikor gizdulni akarsz a divatpatkány haverjaid elõtt.
Még hozzá akartam tenni, hogy nem igazán értem miért csatolódik a QuickTime playerhez az iTunes, miért nem dönthetem el, hogy kell-e nekem? (nemkell, letölttetik, aztán uninstallhatom...)
Én azt látom, hogy a legtöbb program mérete egyre nõ, mert telerakják tök felesleges funkciókkal, de méginkább képekkel. Most nemazért, de ki az az aberrált, aki a tartalom helyett (megjelenítendõ film, meghallgatandó zene) a lejátszó külalaját nézi? Winampot használok a kezdetek óta, abból is nagyon sokáig a 2.x sorozatot, pici, mindent tudott, amire szükség volt, max raktam hozzá 1-2 plugint. De kb addig látom, amíg beletöltöm a cuccot, aztán megy le tray-re...
A másik amit még nem értek, hogy kategorizál itt össze-vissa, de minek? Én tudom, hogy mim és hol van. Szépen megvannak stílus szerinti alkönyvtáraim és ennyi. Ha érdekel a borító, akkor rápittyentek a FAR Managerre, pár gombnyomás és már bámulhatom is.
Szóval felesleges ez az izé.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
/*WTF?!*/
greekboy: a személyeskedéssel nem erõsíted az érveid, max csak büntetõpontot gyûjthetsz.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
A WMP11 mindössze 10 megát eszik, ez aztán tényleg nagy gépigény LOL. De te honnan is tudnád, hiszen ki se próbáltad. A zeneszámokat sokkal ésszerübben rendezi mint bármelyik másik lejátszó, tudod valakinél a átláthatóság is szempont... stb
Már 8 éve barca drukker vagyok, nem mint ha rád tartozna, ha valaki itt divatot követ az te vagy, mindent ócsárolsz ami MS...
na ennyi többet nem is érdemelsz kiscsikó :D ;)
Szóval ki tudja, talán most eltalálták.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Szal, mpléjer rulez!;)
(Az legalább magyar termék!)
Egy gond van vele, hogy nincsen flancos telepítõje, ez pedig sajnos eleve lekûzdhetetlen akadályt jelent sok M-berkének a használatában;)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Corelnak kell a RAM ok, Adobe Premiernek ok! Na de kérem, egy fos office-nak, egy szar media playernek? Ez csak arra jó, hogy parasztvakítsunk.
Bár gondolom ez nem mond semmit a mi kis újgazdag DjDano/Barca barátunknak. Hiszen gondolom apuka mastercard-jával mindent megkaphat, de az új Media player 11-és az OFFICE 2007 élménye megfizethetetlen.
Aztán a parasztvakított emberek azt mondják, mint az OFFICE 2007-nél DjDano is mondott az okos fejével:
Amúgy parasztvakítás a neon a merci seggén. Hogy a francba lehet parasztvakítani egy programmal? Ez olyan dolog, mint a szobád, irodád, lakásod... szereted, ha kívül-belül jól néz ki. Legalábbis nekem fontos.
Ezt is te mondtad OKOSKA!
"e most áttérek WMP11-re mert nagyon bejön az új kezelõfelület, dizájn és hangzás"
Ilyen sötét alakot én még nem láttam.
/*WTF?!*/
Zenehallgatás...a lejátszó a háttérben fut, GUI tökmindegy. Ebben meg megszoktam a Winampot.
Online zenebolt nem kell, arra ott van uTorrent :D
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
egyetem rulez :D
Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"