698
F.E.A.R. Extraction Point
-
#378 Guglizok, de nem lelem. -
Hellsing47 #377 torrent??? :D -
#376 Na még egy a "gyere a papához" parából
[IMG][/IMG] -
#375 Ha valaki megtalálja valahol a dvd verziót, ossza meg pls. -
miki90 #374 Baze ez hihetetlen!!!!
Regeltem a wanadoora hogy leszedjem a DVD verziot erre mindegyiknél 404-es hibát ir ki!!!:(((( -
#373 [IMG][/IMG] -
#372 A para nekem a suffering sorozatnál, ill a condemned-nél kezdődik :D
Vagyis nem is úgy fogalmaznék ha para. Inkább úgy hogy tartalmaznak 1-2 jelenetet amikor az ember megijed :) -
#371 én végignyomtam és szerintem azért volt benne 1-2 parás rész :) ha nem is sok -
#370 Nos akkor 1 rövid kis élménybeszámoló.
Méltó folytatás (kigészítő) lett. Se több, se kevesebb mint az alap fear. Akinek az tetszett, annak ez is fog.
Az új fegyverek egész használhatóak (főleg a demobol jól ismert minigun) A telepíthető gépfegyverek sem tűnnek rossznak.
A gépigény az alaphoz képest szerintem semmit nem változott, nem vészes.
Jelenenleg az Interval 4-nél vagyok. Összeségében eddig tetszik :)
Viszont szvsz ez sem rémísztő. :)
..végére pedig pár saját gyártmányú soti:
-
#369 Nagyon remélem hogy lesz! -
Djemba #368 F.E.A.R lesz még folytatása vagy nem? -
marco2 #367 sziaztok honnan tudom leszedni az 1.07 es patchet? -
#366 Gamespot-on meglehetosen lepontoztak(7.8) ennel pedig sokkal tobbet erdemel. Nem hoz eleg ujat meg ilyesmi es azzal fejezi be a csavo a kritikat,hogy nem sokat veszit aki kihagyja.Hulye. -
Hellsing47 #365 torrent...smsweb..
de a legjobb ha megveszed :P -
miki90 #364 honnan tudnám leszedni??? -
#363 így szokott lenni :D -
Hellsing47 #362 bazzzzzz!
pont ma irtam ki a 2CD-t :-////////// -
#361 Jaja, ha műxik, vevő leszek rá, mégiscsak kevesebb helyet foglal 1 dvd, mint 2 cd :) -
miki90 #360 First Encounter Assault Recon Extraction Point (c) Vivendi Universal *DVD* IND -
#359 ez valami bug lesz. tudod merről jönnek a lövedékek? Alulról felfelé. És egyszer se találnak el. Ráadtam a teljes gamma-t meg beirtam az osszes fegyver kodot is. Na mindegy elkezdem elolrol a szintet hatha ugy sikerul tovabbmenni. -
#358 Ilyen magasabb kerítés mögül is lőnek pl. De lehet, hogy valahol a konténerek közt van valahol. Járd be és finish him :). -
#357 igen alig győztem kinyirni a sok kommandós gecót. Még egy mindig van valahol de egyszerűen nem látom sehol csak időnként hallom hogy lő rám de el nem talál. -
#356 Ha jól emléxem, ezen a téren jó sok katona jön (lent). Azon az ajtón ott a képen, kell majd bemennünk a néger sráchoz, de csak ha minden egyes katona halott, akkor szól a rádión, hogy talizzatok az ajtónál. (Csak az ajtó bal fele nyílik) -
#355 Merre kell innen tovabb menni?
-
#354 Már az 1.08-hoz is van. -
theodor #353 Én most olvastam hogy most jött ki egy crack a 1.07 es patches.
-
theodor #352 Én most olvastam hogy most jött ki egy crack a 1.07 es patches.
-
nagykovi #351 Az alap FEAR readme-ben -
nagykovi #350 Nézd meg a gamed Readme-jében, h sima english vagy north american verzió-e. Ha sima eng. akkor uk patch kell, ha n.a. akkor meg us.
Így fel fog menni -
#349 Nekem a crackelt fear-ra is felment az 1.08-as pach. -
PENGEinno3d #348 Töröld le a codec packot és utána elfog indulni a játék. -
#347 talán mert nem olyan verziójú a game, vagy mert crack-elt fear-re akarod rárakni -
#346 H.E.L.P. -
#345 F.E.A.R.CD.VERSION-DEViANCE nem megy rá egyik patch sem.Mit csináljak.Talán azért van mert nem abba a könyvtárba telepítettem ahova ő akarta? -
#344 Kijátszottam. Szerintem nagyon szuper lett, nem is rövid. Izgalom, para volt rendesen. Valahogy jobban élveztem, mint az alapot, talán az akkor még új volt, de remélem még sok kiegészítőt meg fogunk élni. -
nagykovi #343 Oké... mostmár az alap se megy :(
Elindítom, nagy feketeség, aztán ha megnézem a feladatkezelőt akkor: "Nem válaszol" -
nagykovi #342 Hali!
Mér lehet az h ha indítanám a játékot mindig lefagy? Az alap fear megy rendesen csak a kieg fagyogat -
#341 átméretezed pl. photoshopban, mondjuk 800x600-ba. -
#340 Oké, köszi, most aza a gond, hogy túl nagy a kép !
Azzal mit tudok tenni ? -
#339 van a képernyő közepén olyan hogy:
szmájlik|makrók|URLbeszúrás|Képbeszúrás|képfeltöltés|mehet
--> kép feltöltés --- >kép beszúrás