698
F.E.A.R. Extraction Point
  • miki90
    Arany státuszba került a játék:)
    elvileg holnap jön
  • buldozer99
    he?:)
  • miki90
    F.E.A.R. Extraction Point GOLD
  • GoKu x
    A required security module can not be activated.
    This program can not be executed (7000). ezt irja ki mikor el akarom indítani. MI lehet a promléma?
  • buldozer99
    válasz évet/dátumo-t/napo-t és ugy válaszd hogy pl 1970/4/15 mert ugyanis csak 18 évesek nyomhatják:)
    azalényeg 1988 felett ne legyen!:D
  • wid22
    segitenétek Fölakaraom telepiteni a demot kiirja a mai dátumot és kilép Mi lehet a hiba? Kösz
  • csabarinkoo
    *jj
  • csabarinkoo
    innen az töltse le,aki azt szeretné, hogy maximálisan jönnön :)
  • EmThor
    a magyarok mindenhol ott vannak :)

FEAR: Extraction Point

ART

Balazs Gasper – Additional Art
    Zoltan Godor – Additional Art
    Attila Javor – Additional Art
    Andor Kollar – Additional Art
    Viktor Kundra – Additional Art
    Viktor Lukacs – Additional Art
    Peter Mayer – Additional Art
    Balazs Meszaros – Additional Art
    Istvan Molnar – Additional Art
    Zoltan Nagy – Additional Art
    Tamas Radli – Additional Art
    Attila Sulcz – Additional Art
    Zsolt Vamosi – Additional Art
    Csaba Vekony – Additional Art
    Sandor Virag – Additional Art

:)
  • ati2002
    Veszett jó a kieg. Hangulat a régi (szuper), a grafika, az AI, a harcok, a gépigény mind rendben van.
    A legjobban az AI tetszett, már az alap FEAR-ben is, de itt, expert szinten főleg, de normálon is miket művelnek, csúcs! Egyfolytában mozgásban vannak, ami nagyon tetszett, dobozokkal ilyesztgetnek, és azonnal máshonnan támadnak, ahogy tehetik, úgy jönnek a közelembe, hogy simán leüssenek, elképesztő! Egyfolytában magyaráznak, kommentálják az eseményeket, de valamikor az egyiknek elege van a dumából és kiabál egyet: shut the fuck up!

gépigényről ennyit:
    A beállítások..
    Játék közben, nagyon nem spoileres.
    A legnagyobb harcoknál sem esett 30 alá, csak nagyon ritkán, kb 25-28 volt a minimum, de ált mindig 30-40 felett, szóval bőven jó.

Várom nagyon a teljest.
  • GrimReaper78
    Szokásos nyúlfarknyi demo. Ráadásul kiszámítható. A "horror-részek", a robot bejövetele, minden. És ami a csúcs, hogy iszonyat kopárak a helyszínek. Már nem emlékszem pontosan, de az alapjáték egy fokkal mintha kidolgozottabb lett volna (bár túlzásba véve ott sem volt). Alapvetően semleges érzéseim vannak, pedig a FEAR-t imádtam.
  • Seth
    kipróbáltam, rókabőr. A gatling mondjuk jó, mert osztja az áldást de nem tetszik a kinézete :(
  • Richard90
    mert világosban ki fél ? :D:D
  • EmThor
    megint sötét szxr, lófütyi se láccik, meg villog... attól persze jó játék volt az alap FEAR is (kicsit rövid), de ha már egyszer csinálnak egy szép grafikus motort mi a szxré kell ilyen rohadt sötét pályákat csinálni?
  • Gabe18
    Pár kép az elejéböl

• Bence94
    oké
  • csoola
    majd holnap, addig legalább mondtok jot rola:P
  • Bence94
  • Bence94
    húhú szedem már ezerrel a demót itt a link.tehát itt
  • Gabe18
    De legalább miki90 örülhet,mert volt pár üzenet...
  • ThugEdge
    nálam hat:kilenc van azt sehol a demo
  • Blekk Síp

:D
  • berlinboy6329
    Hatkor!Hatkor!!! :DDD
  • Blekk Síp
    Mikor? mikor??? :DD
  • grebber
    Ma jön a demó!!!!!
  • Gabe18
  • miki90
    na csumi okoskódo bolondok
  • Gabe18
    De mit írjunk a játékról ha nincs semmi támpont?Ha kiadnak 5 képet,arról lehet irni,de a semmiről mit irjon bárki is?
    És mégis milyen topikban védtem én Grebber-t te nagy mindentudó?Az El Matadornál ugyanolyan hibája van mint nekem,itt meg igaza van annyiból hogy felesleges volt a topikot felhozni ha semmi új infó.
  • grebber
    Na ez már kezd kissé elfajulni te komolyan mondom sok filmet néztél és összeesküvés elméleteket szősz!

Gabe 18 kb egy topikba értett velem egyet az pedig El Matador hibájából adodoan!
  • miki90
    magárol a játékrol!
    te meg ne védd grebbert mer tom h ti minden topikba egymást véditek
  • Gabe18
    És mégis mivel kéne feldobni szerinted?Ha nincs hir-kép-videó,akkor miről kéne beszélni?
  • miki90
    Jo nem én nyitottam szal ne engem hibáztass...
    én is szoktam segiteni általába de azér irtam ezt hogy legalább legyen vmi üzi
  • grebber
    Te vagy a mindenki ezt nem is tudtam? Én általában mindenkinek segítek ahol tudok ezt tanusíthatják,és csak annak "szólok be" aki felidegesít engem.

Ez pl amit irtam nem beszolás volt csak megjegyeztem hogy ha nincs más új hít nincs mit kommentálni ,de ez mások is megteszik egy rég nem látott topicban.
    Amugy kiegeknek felesleges nyitni mert az alap game topikja bőven jó erre is!
  • miki90
    attol még fel lehet dobni vmivel legalább ien sikerjátéknak a kiegje és senki nem ir
  • miki90
    hallod kussolj má be!
    mostmár elegem van belöled te mkinek beszolsz bazmeg kurva idegesítő vagy!
    nekem többet iet ne szoljál be érted?
  • grebber
    Pff rettenetesen birom az ilyen felesleges hozzászolásokat amikor lószar hír nincs minek lenne komment?
  • miki90
    na mivan ezzel a topikkal csak nem kihalt??
  • csabarinkoo
    Zsír.
    ingame képek nincsenek véletlen, csak photoshop-os ?
  • grebber
    5 új kép
  • grebber
    Mi kell még? Én megmondom pár fokkal jobb optimalizáció!