Sick of it All

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Igen !!!!!!!!!!!!!!!!!!És holnap szigeten..... Már alig várom.

Downhill!!

gordon 24
Sick Of it ALL jön a szigetre, azthiszem elsõsoros leszek!!!! Fú mekkorra zúzás lesz ott!!!!!!!!!!!

Downhill!!

gordon 24
Köszi!! Akkor már van program ismertetõ <#nevetes1>.

Downhill!!

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

csaktaláLOL?

gordon 24
Kerestem de még nem találtam, ha valahol lesz berakom.

Downhill!!

rakjbe számt!

lawl😄:😄 nemrég hazaértem, meg is lepõdtem, h nyílt soiatopik😄 amúgy nem kedvencem, de jó mjuzik (y)
mukika
beszteszt, szigetet egyenlõre csak miattuk várom! 😊

gordon 24
Várom õket!

Downhill!!

Dying Soul
Így korrekt!<#eljen>
Amúgy nem vagyok HC-s, pár szám tetszik a mûfajon belül, meg kell várni míg betéved ide Takezó, és a többi kis pajtás. 😄

gordon 24
Ja még annyit hogy lehet jönnek a szigetre:::itt

Downhill!!

gordon 24
Igazad van!!!! Mindent beraktam.

Downhill!!

gordon 24

Downhill!!

gordon 24
Cikk róluk:Itt

Downhill!!

gordon 24
Sick Of It All, azaz SOIA. A csapat egész egyszerûen a New York-i hardcore-színtér (azaz NYHC) egyik fõ létrehozója, melyet a két Koller tesó, Lou és a Pete alapított még a nyolcvanas évek közepén. Egy SOIA-koncert lemez a hardcore eleven lenyomata, indulatos energiabomba, amely nagyobbat üt, mint bármikor: a nagy túlélõk ma is okkal a legnagyobbak, hiszen 1989-es Blood, Sweat and No Tears címû debütalbumuk óta folyamatosan képesek voltak a megújulásra, még akkor is, amikor a kilencvenes évek elsõ felében komoly támadások kereszttüzében álltak. Ennek fényében talán nem lehet meglepõ az a kijelentés, hogy amíg létezik a Sick Of It All, létezik a hardcore is.

Downhill!!

Dying Soul
Mikor alakultak, stílus, hányan vannak, nemzetiség, lemezek száma, személyes vélemény, weblap.
Ezekkel kéne indítani egy ilyen topikot. Szerintem.

gordon 24
Nagyon komoly zenekar!!! Részleteket, hireket hsz-ket várok minden Sick of it all-ostól.

Downhill!!