18
Nagyon bírom!!
-
#18 Igen !!!!!!!!!!!!!!!!!!És holnap szigeten..... Már alig várom. -
#17 Sick Of it ALL jön a szigetre, azthiszem elsősoros leszek!!!! Fú mekkorra zúzás lesz ott!!!!!!!!!!! -
#16 Köszi!! Akkor már van program ismertető . -
#15 soia -
Vegas #14 csaktaláLOL? -
#13 Kerestem de még nem találtam, ha valahol lesz berakom. -
Vegas #12 rakjbe számt! -
Takezó #11 lawl:D::D nemrég hazaértem, meg is lepődtem, h nyílt soiatopik:D amúgy nem kedvencem, de jó mjuzik (y) -
#10 beszteszt, szigetet egyenlőre csak miattuk várom! :) -
#9 Várom őket! -
#8 Így korrekt!
Amúgy nem vagyok HC-s, pár szám tetszik a műfajon belül, meg kell várni míg betéved ide Takezó, és a többi kis pajtás. :D -
#7 Ja még annyit hogy lehet jönnek a szigetre:::itt -
#6 Igazad van!!!! Mindent beraktam. -
#5 Weblap itt -
#4 Cikk róluk:Itt -
#3 Sick Of It All, azaz SOIA. A csapat egész egyszerűen a New York-i hardcore-színtér (azaz NYHC) egyik fő létrehozója, melyet a két Koller tesó, Lou és a Pete alapított még a nyolcvanas évek közepén. Egy SOIA-koncert lemez a hardcore eleven lenyomata, indulatos energiabomba, amely nagyobbat üt, mint bármikor: a nagy túlélők ma is okkal a legnagyobbak, hiszen 1989-es Blood, Sweat and No Tears című debütalbumuk óta folyamatosan képesek voltak a megújulásra, még akkor is, amikor a kilencvenes évek első felében komoly támadások kereszttüzében álltak. Ennek fényében talán nem lehet meglepő az a kijelentés, hogy amíg létezik a Sick Of It All, létezik a hardcore is.
-
#2 Mikor alakultak, stílus, hányan vannak, nemzetiség, lemezek száma, személyes vélemény, weblap.
Ezekkel kéne indítani egy ilyen topikot. Szerintem. -
#1 Nagyon komoly zenekar!!! Részleteket, hireket hsz-ket várok minden Sick of it all-ostól.