Weblapot kapott a Da Vinci-kód játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziaztok!
Miért van az a reptéres játéknál miután felvettem da vinci találmányát minden sárga lessz? alig látni vmit.
Ha tud valaki segíteni kérem segítsen

Sziasztok
Miért van az, hogy mentett játékot betöltök, de "vissza a játékhoz" után leáll a játék?
reméle mtud valaki segíteni
köszi
figyelj, azért szebben is lehetne
olvasd el a könyvet
amúgy The Mona Lisa
BASSZÁTOK MEG AZ ANYÁTOKAT VALAKI SEGTSEN MÁR MERT A FASZOM KI VAN VALAKI MOD JA MÁR MEG AZ
OH LAME SAINT KÓDOT MIT KELL BELÕLE KIRAKNI??
hahó könyi modnja el valaki az
oh lame saint kódot könyi könyi
sziasztok valaki meg tudja mondani mi az elsó páján az az oh lame saaint jelentése?
mit kell kirakni belõle mondja meg valaki
én már csak nemsokára kapom meg

addig elmondaná valaki hogy milyen játék ez?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

HELP!!! Elakadtam a Da vincibe.A Monalisas képnél.Van remény? kösz
sziasztok kellene kis segicseg a wc ben kidobtam a poloskat es kijott valami fejtoro betukbol kell valamit essze allitani de nemnagyon sikerul nemtudna valaki segitteni? elore is koszi
ScarY MAN
amugy megvannak a kodok😄 kit erdekel?😄😄😄

...

drizzt1666
Multkorjában láttam egy ezzel foglalkozó dokumentumfilmet a discovery-n, ahol úgy hallottam, h az egész csak egy fikció, és minden csak általános dolgokra lett kihegyezve, meg a véletlenekre, és ha ez sem volt elég, akkor a hamisítványokra.

Mellesleg a játék már 10 napja kijött, és már törés is van hozzá. Ejnye bejnye cikkiró úr!

Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!

ScarY MAN
rajottetek a kodra?😄

...

mousee
Ezt a játékot már eléggé rég kiadták...legalábbis nekem már vagy egy hete megvan... 😛

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.