13
-
Ticsy #13 Sziaztok!
Miért van az a reptéres játéknál miután felvettem da vinci találmányát minden sárga lessz? alig látni vmit.
Ha tud valaki segíteni kérem segítsen -
gabesz1114 #12 Sziasztok
Miért van az, hogy mentett játékot betöltök, de "vissza a játékhoz" után leáll a játék?
reméle mtud valaki segíteni
köszi
-
czipi #11 figyelj, azért szebben is lehetne
olvasd el a könyvet
amúgy The Mona Lisa -
Dede1994 #10 BASSZÁTOK MEG AZ ANYÁTOKAT VALAKI SEGTSEN MÁR MERT A FASZOM KI VAN VALAKI MOD JA MÁR MEG AZ
OH LAME SAINT KÓDOT MIT KELL BELŐLE KIRAKNI?? -
Dede1994 #9 hahó könyi modnja el valaki az
oh lame saint kódot könyi könyi
-
Dede1994 #8 sziasztok valaki meg tudja mondani mi az elsó páján az az oh lame saaint jelentése?
mit kell kirakni belőle mondja meg valaki
-
Andrejka #7 én már csak nemsokára kapom meg
addig elmondaná valaki hogy milyen játék ez? -
zuzulu #6 HELP!!! Elakadtam a Da vincibe.A Monalisas képnél.Van remény? kösz -
matkovec #5 sziasztok kellene kis segicseg a wc ben kidobtam a poloskat es kijott valami fejtoro betukbol kell valamit essze allitani de nemnagyon sikerul nemtudna valaki segitteni? elore is koszi
-
#4 amugy megvannak a kodok:D kit erdekel?:D:D:D -
#3 Multkorjában láttam egy ezzel foglalkozó dokumentumfilmet a discovery-n, ahol úgy hallottam, h az egész csak egy fikció, és minden csak általános dolgokra lett kihegyezve, meg a véletlenekre, és ha ez sem volt elég, akkor a hamisítványokra.
Mellesleg a játék már 10 napja kijött, és már törés is van hozzá. Ejnye bejnye cikkiró úr! -
#2 rajottetek a kodra?:D
-
#1 Ezt a játékot már eléggé rég kiadták...legalábbis nekem már vagy egy hete megvan... :P