16
  • bertino
    #16
    "Silány eredmények a hazai mozikban"

    hát bizony házimozi sokkal jobban fekszik...
  • Blasta
    #15
    Jaja, de egy szar filmet és többen néznek meg, ha jó médiakampány van körülötte. Eddig nekem nem tűnt fel, hogy komolyabb kampánnyal lenne megtámogatva a film.
  • mellon
    #14
    Kiváncsi lennék a marketing adatokra, de szerintem is szerepet játszik a méretes zakóban. A kriták a filmről alátámasztják ezt a "csekélyke" 22milliót. Én láttam a 72es változatot, ami nem is volt rossz. A legjobb lessz majd ezt is letesztelni.
  • Fikusz Kukisz
    #13
    Nekem a silány filmek mellett még van egy problémám!
    Az 1500 Ft-os mozijegy!!!
    Érdekes, hogy ezt nem említettétek.

    Én megnézném:
    -Syriana
    -Farkas verem

  • Loál János #12
    Érdemes.
  • Blasta
    #11
    Ja kkó ok.
    Majd téfétén meglesem
  • Blasta
    #10
    Mondjuk a Poseidonnak sztem elbaltázták a reklámját, én pár nappal ezelőttig semmit nem hallottam erről a gigaprodukcióról, szal nem csodálkozom, hogy bukott az nyitóhéten.
    (ekkora produkcióknak a csapból is folyniuk kéne, mekkdonáccban poseidon menük, etc...)
  • mellon
    #9
    Hát ezt tényleg egy gyengécske tizes . Ha egyet kéne választanom, hogy melyiket nézném meg, akkor Woody Allenre raknék (sajnos nem 1 filmet láttam már a listából ).
    Az USAban is jó hétvége volt. A 160M gyártási költséggel rendelkező Poseidon "csak" 22M termelt a nyitóhéten. Megvan az év egyik megabukása? Kiváncsi vagyok, hogy az usan kívüli országokban hogy fog majd produkálni a film, ill. a jövőheti adatokra. Izgalmas 2 hétnek nézünk elébe (X-men, Da-Vinci)
  • totya4
    #8
    Szerintem az is hozzájárul, hogy mint már említettem, egyszerűen eljön a megunás időszaka, hiszen már tényleg nehéz mi újat vonzót kitalálni. Összeköltözöl egy nővel szép meg minden, még el is veszed, de ahogy telnek az évek hát minden elkopik :)
    Azért az is igaz, hogy mintha elfelejtettek volna filmeket csinálni; érdekes hogy egész régi filmek mennyire jók tudnak lenni, egy percig se csóválom a fejem mint a maiaknál hogy te jó ég milyen szar ez.
  • Venom1986
    #7
    "EB-ből nem lesz siker"
    "Szétszoliztam az agyamat"
  • Loál János #6
    "én is félek tőle, hogy csak egy újabb titihorro klisékből álló, fenomenális "hirtelenhangoshangeffekt" megoldásokkal operáló játékfeldolgozást fogok látni"

    Szerencsére tévedsz. Nem mondom, hogy egy gigaüberász film, de messze a legjobb adaptáció eddig. És nem is tiniknek szól, hálaégnek.
  • startmenu
    #5
    Mi:3 pedig jó volt, és ingyé volt Nokiával, szóval már csak azért elmentem. Barátnőmnek még nagyon tetszett is. Mellesleg meleg van, minek mennének az emberek moziba, mikor meleg van ! Lehet azért mást is csinálni ilyenkor...
  • Molnibalage
    #4
    Hát tényleg elég silányak a filmek. 2004 nyara óta összesen 3-szor voltam moziban. Shrek 2, Stihek Bosszúja és a Weather Man-t néztem meg egy kedves hölgysimerősömmlel. Az utolsót nem kellett volna. ...
  • Blasta
    #3
    Na ezen nem csodálkozom.
    Többen panaszkodtak, hogy nem tudtak elmenni moziba, mert értelmes film alig volt.
    Mit is várunk? Egy százhuszonezredik "kutyáváváltoztam" feldolgozás (masszív okádás már a bemutatója alatt is), aztán mindenkinek oly szimpatikus Tom Cruise harmadik eljövendölése (már csak a fősz. miatt is simán kihagyom). Aztán itt a sziklák szeme remake, wes craven marhaságokat elből nem nézek, a feldolgozásukat meg pláne (ultrafos gagyihorror), gyerekem nincs így a jégkorszak másodk halálgyenge epizódját tuti kihagyom. Woody Allen nem a magyar nézőknek való (az Ő filmje az egyik amire kiváncsi lennék), illetve a Maradj a másik ami érdekes lehet, persze az átlag mozinéző 2006-ban inkább CGI effekteket és szexuális tartalmú vígjátékokat szeretne inkább nézni, így ez a film sem kapta meg a kellő érdeklődést. Silent Hill rétegfilm, ráadásul sokaknak nem tetszett (én is félek tőle, hogy csak egy újabb titihorro klisékből álló, fenomenális "hirtelenhangoshangeffekt" megoldásokkal operáló játékfeldolgozást fogok látni, így egyelőre kihagytam. Aztán Rózsaszín párduc (vicc), Horrorra akadva (az első részen kívül nem tudtam ezen a humoron nevetni) és Underworld Evo 2. (ezt meg már láttam PC-n, végig sem tudtam nézni olyan silány lett).

    Egyedül a Da Vinci kód menti most meg majd a mozikat a gyenge nyár előtti méggyengébb bevételtől, de per pillanat nem tudok semmi egyéb filmet, ami a Da Vinci kódhoz hasonlatos kíváncsisággal vonzza majd a mozikba a droidokat.
  • Cat #2
    a képaláírások nagyon ütnek :)
  • tomo
    #1
    "Silány eredmények a hazai mozikban"
    silány filmek a hazai mozikban...