23
  • h4x0r
    Mert még nem használtad rendesen a Linuxot desktopon. Bele kell mélyedni. Az nem gond, ha ezt nem akarod, de akkor ne fikázdd feleslegesen. Ugyanígy vagyok a Windows-zal, nem fikázom már, mert nem értem.
  • Alec
    Kiváncsi vagyok, hogy fogja beadni az M$ a cégeknek, hogy szükségük van a Vistára.
  • loryb
    Kezdek én is rosszul lenni a napi MS hírektől. Több IT-s oldalt olvasok, de máshol nincs ilyen. Alig említik az MS-t. Na, de mindegy. De azért kíváncsian várom majd a viszhangot, hogy mit teljesít a Nyista.
  • Extraboy
    De lattam, de ez nem valtoztat azon, hogy Vista milioszor jobban tetszik mint akarmelyik linux.
  • David Coulthard
    Azért az se semmi, hogy már az egy héttel ezelőtti cikkében is milliónak fordította a milliárdot...:)
  • Ryuuzaki
    Miért van az, hogy a csapból is csak a Micro$oft meg Steve Ballmer világuralmi tervei folynak? Engem már kezd nagyon felhúzni a fazon. Sosem szerettem a céget, de most...
  • Alec
    na ja.. a cikkírónak akartam jelezni :)
  • moonman
    Nézd meg az eredeti cikket is:Ott "500 million" illetve "1.1 billion" dollárt írnak.
    De ha valaki nem tud fordítani...

Link
  • Alec
    "Az elgondolást Steve Ballmer vezérigazgató beszéde támasztotta alá: ebben elmondta, hogy a jelenlegi 500 millióval szemben 1,1 millió dollárt fordítanak az MSN-nel kapcsolatos fejlesztésekre,"

Belehúztak a fiúk rendesen az 1,1 millióval
  • gabro
    Hát ez GIGALOL :) :)
  • Fiber
    Mondod ezt te, WinXP Home SP2 alól úgy, hogy nem láttál még winen kívül semmilyen alternatívát. Éljen a pártatlanság!
  • Extraboy
    Szerintem is... viszont linux server eleg jo (Wines is), de amugy egy kalap szar.
  • Extraboy
    Ilyen alapon Mac-bol miert nem vetetik ki a Quick Time-ot?
  • Max Damage
    Lehet :) A legalsó nálam az ;) - bár mondjuk ha jól emlékszem nem alapból integrált, hanem lelett töltve a Firefox oldaláról, ahol fenn van rengeteg alternatív kereső... De ennek ellenére lehet ;)
  • DjDano
    Épp ezaz, a Google háborgott, hogy a MS saját keresőjét rakja a Vista-ba, de az nem baj, hogy a Firefoxban meg épp a Google az alapértelmezett, sőt még csak nem is lehet a MS keresőjét váalsztani...
  • asysoft
    Google sem kezdőoldal az IE-ben mégis azt használják. És ha az MSN/Live Search kevesebb találatot fog kiadni, akkor bizony az user visszatér.
    Szerintem nem indokolt a sírás. Elvileg az alapértelmezett beállításokat fogja átvenni az IE7, annak hiányában lesz a saját keresője. Ha valakinek nem válik be ez, akkor átállíthatja. Firefoxban is Google az alapértelmezett, Yahoo mégsem rohan az EUhoz, ahogy az MS sem. Érdekes is lenne...
  • rigidus
    "Amugy en meg mindig MShez partolok mivel szerintem ha valaki csinal egy OP rendszert akkor azt rak bele AMIT AKAR..."

Jo ez igy, csak lefelejtetted a mondat veget: "... egeszen addig amig monopol helyzetbe nem kerul."

Ugyanis nincsen olyan piaci torveny jelenleg egy orszagban sem ami kimondana, hogy egy vallalatnak a vegtelensegig szabad fejlodni. Olyan viszont van minden epeszu orszagban ami kimondja azt, hogy a monopol helyzetben levoket szankcionalni kell. Amennyiben nem szankcionaljak azzal torvenyt sertenek. Igen, ha az EB szemet hunyna felette, akkor az torvenyt sertene.
  • Extraboy
    "Ez okozza a nagy látogatottságot, és a kereső elterjedtségét. Egyébként, még így sem tudja felvenni a versenyt az MSN keresője, a Yahoo-val vagy a Google-vel! :)" - ebben teljesen igazad van, de a live search sokkal jobb mint a google (szerintem), csak meg jopar dolgot kene fejleszteni rajta, de akkor is jobban tetszik

Amugy en meg mindig MShez partolok mivel szerintem ha valaki csinal egy OP rendszert akkor azt rak bele AMIT AKAR. Ha nem tetszik felraksz mas media playert vagy nem hasznalod... jogod van hozza.
  • juzosch
    Ez az üzletpolitika nekem sem szimpi, de ha valaki veszi a fáradságot, és számára megfelelően beállítja a win-t, akkor ez sem lesz probléma.
  • Max Damage
    Senki nem használná az MSN keresőjét, ha a Winekben az alap telepítés után nem az lenne a főoldal :S

Ez okozza a nagy látogatottságot, és a kereső elterjedtségét. Egyébként, még így sem tudja felvenni a versenyt az MSN keresője, a Yahoo-val vagy a Google-vel! :)

Mellesleg a Google jogosan nyígott a beépített keresők ürügyén. Akárcsak, a Media Player beépítésénél a cégek, akárcsak a tűzfallal kapcsolatban, akár csak a vírusírtóval kapcsolatban, s akár csak az internet böngészővel.... Ez mind indokolt eset, és a megoldás a csomagkezelő lenne, de erről az MS hallani sem akar... ... helyette fizetik a milliárdos büntetéseket! :)
  • juzosch
    Semmit sem ér? Még mindig jobb, mint a linuxok 99%a. Sőt...
  • komonyi
    persze simán...
    mennyit költ már az ms a baromságaira pl windows azt nézd meg semmit sem ér...
    mer pl linuxra mennyit költenek? talán villanyszámlát fizetik
    és kereső ugyse lesz jobb mivel ezen a téren tapasztalatlan (hol tapasztalt?:D) és max a keresőmotort másolják le semmi többet...
  • Extraboy
    Ez hulyeseg, szerintem MS siman leveri oket... foleg, hogy bele is lesz epitve Vistaba, es ezert nyavajgott par nappal ezelott google is. [egyeni velemeny... tesekcsak belekotni :)]