Gyengén megy az Electronic Artsnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
haha, akinek akad az NFSMW azt csak sajnálni tudom... mellesleg, itt egy cég, minek kell olyat beírni hogy "nem sajnálom ha csõdbe megy"? miért kell rögtön rosszat kívánni olyan embereknek akiket nem is ismer a kedves egérkattogtató júzer? na mindegy... Spore mellesleg egy új ötlet, az evolúció lemodellezése, eddig nem láttam játékban, pedig játszok kb '90 óta. B&W2 meg nekem jobban tetszett, habár csak a demót vittem végig... nem volt olyan küldetés hogy tök marhaság, de mégsem tudok haladni miatta a játékban:S Aztán, ott van egyetlen játékötlet: a Sims. Szerintem azért megvette páár emberke... sok eladási listán elsõ volt. és most az utódja is. szar játékot minek vennének tömegesen?
A burnoutot igaz jó lett volna kiadni gépre is?Meg az EA big is nyugodtan csinálhatna játékot PCre,pl SSX on tour,meg ilyenek.Gamepadet lehet gépre is kötni
nem csak konzolra.Pl az ASpyr is a tony hawk-ot kiadta PC-re,akkor az ssx is megjelenhetett volna.
nem csak konzolra.Pl az ASpyr is a tony hawk-ot kiadta PC-re,akkor az ssx is megjelenhetett volna.
Az hogy az elsõ negyedévi eredménye szerényebb mint a tavalyi azt mutatja, hogy várják a konzolok piacra dobását. Az EA fejleszt PS3-ra is nem csak PC-re valamint az X-box 360-nak is fel kell majd futnia. Szerntem PS-2 re sem jelent meg annyi game tõlük mint tavaly csak a nagy neveket hozták ki. Csõdtõl az EA-nek akkor kell félnie hogyha a veszteségesen zárnak folyamatosan pár negyedévet.. vagyona akkora van, hogy kihúzza a szarból és erõsen likvid hisz rengeteg kizárólagos licencel rendelkezik amik bármikor pénzzé tehetõk. Én nem féltem õket.
JA és csak annyit, hogy a vezetõség nem vesz 10 ferrari.. az EA részvénytársaság melynek kb 30%-a közkézhányad 35 az alapítók kezében van a másik 35% pedig hitelezõ bankoknál letétben fedezetként a folyósított esetleges hitelek miatt amiket terjeszedéshez használtak fel. Az tény szép árfolyam van az EA-nek😊 de az hogy csökkent a nyereség nagyon sokmindentõl függhet...
JA és csak annyit, hogy a vezetõség nem vesz 10 ferrari.. az EA részvénytársaság melynek kb 30%-a közkézhányad 35 az alapítók kezében van a másik 35% pedig hitelezõ bankoknál letétben fedezetként a folyósított esetleges hitelek miatt amiket terjeszedéshez használtak fel. Az tény szép árfolyam van az EA-nek😊 de az hogy csökkent a nyereség nagyon sokmindentõl függhet...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem ártott volna például a Burnout-ot megjelentetni pc-re mert az egyik legjobb arcade kocsiscucc (a crash módról nem is beszélve)...😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ja a játékkiadóknál már az is bukás ha 10 Ferrari helyett csak 8-at tudnak venni a nyereségbõl...
Az EA games a király fõleg mert megcsinálták a LOTR:Battle For Middle Earth -okat Jeeeeeeeeeee
Csá
jolesz jolesz 😊
Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.
Bárcsak az én cégem közeledne úgy a csõd felé, hogy évi 236M USD a nettó eredménye...
Tényleg gyerekek, a CRYSIS-t az EA adja ki!
Várjunk azzal az EA bukással.
Várjunk azzal az EA bukással.
Szerintem az EA lassan kezd "végre" rájönni, hogy nem lesz nagy jövõje, ha a butitott, IQhunter komersz programokkal nyomul a piacon!
Lehet, hogy ennek hatására mejd blátják, hogy kéne valami ötlet is a csili-vili külsõ, és az irdatlan PR gépezet mögé... Akkor végre nem csak a világmegmentõs, tömegmészáros gamekbõl lenne dögivel.
Amennyire jól emléxem (lehet, hogy tévedek) a CRYSIS-t is az EA fogja kiadni 😄
Ami a Black & White 2-t illeti... sajnos az elsõ részhez képest, egy butitott, gyenge folytatás, a meglátásom szerint
Lehet, hogy ennek hatására mejd blátják, hogy kéne valami ötlet is a csili-vili külsõ, és az irdatlan PR gépezet mögé... Akkor végre nem csak a világmegmentõs, tömegmészáros gamekbõl lenne dögivel.
Amennyire jól emléxem (lehet, hogy tévedek) a CRYSIS-t is az EA fogja kiadni 😄
Ami a Black & White 2-t illeti... sajnos az elsõ részhez képest, egy butitott, gyenge folytatás, a meglátásom szerint
Az a Spore nagyon jó játék lesz. 😊
Hogy védje is valaki.......😄
Messze a legötletesbb stratégia ami megjelent (meg fog jeleni) az elmúlt 5 évben.....de lehet hogy többb. 😊
Az EArõl meg annyit, hogy ez egy gyár, ahol ontják egész évben a futószallagról a gagyibbnál-gagyibb játékokat, amit eddig bevett a hülye pistike, aki csak a fire gombra tud támaszkodni, de most már kezdi õ is unni.....nagyából ezért van ez az egész..
Hogy védje is valaki.......😄
Messze a legötletesbb stratégia ami megjelent (meg fog jeleni) az elmúlt 5 évben.....de lehet hogy többb. 😊
Az EArõl meg annyit, hogy ez egy gyár, ahol ontják egész évben a futószallagról a gagyibbnál-gagyibb játékokat, amit eddig bevett a hülye pistike, aki csak a fire gombra tud támaszkodni, de most már kezdi õ is unni.....nagyából ezért van ez az egész..
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
jó hát nem bántottalak egy szóval sem ^^
megpróbáltam felkelteni az érdeklõdésed, de ha már ez is baj...
megpróbáltam felkelteni az érdeklõdésed, de ha már ez is baj...
te meg olvasd el mit írok... azt mondatm hogy "emlékeztet"
Hát mit várnak, még ami jóvolt anno azt is elb@szták (NFS sorozat)...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
gyakorlatilag valami black&white - empire earth - simcity - galactic civilizations "ötvözetrõl" lehet szó, bár sztem ma már nem lehet teljesen új dolgokat létrehozni, amit ne lehetne vmi máshoz hasonlítani, szerintem 😊
hehe, ha jobban utánanéznél, rájönnél, hogy egyátalán nem ez a helyzet 😊
a black&white-ban nem lehetett az egysejtûektõl a csillagrendszerek meghódításáig elmenni, és nem volt ingame editor sem... nézd meg a nemrég megjelent E3-as videót, sztem elég ötletes..
a black&white-ban nem lehetett az egysejtûektõl a csillagrendszerek meghódításáig elmenni, és nem volt ingame editor sem... nézd meg a nemrég megjelent E3-as videót, sztem elég ötletes..
Az EA játékok mostanában egyre kakibbak.A godfather micsoda? NFSMW a legbrutálabb gépen is akadik.Szóval EA nagyon kula a felhozatal,ha egy kicsit jobban oda figyelnének akkor lehetne még szebb napokat is látni.
Az EA-nak még egy ütõkártyája van a MOH Airbone ami ütni fog <#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4> De ha valamilyen csoda folytán nem jön ki az EA lassan de biztosan csõdbe megy
amit belinkeltél, az elég erõsen emlékeztet a Black&White-ra...