19
  • Balumann
    remélem ha kijönnek a directx 10-es kártyák akkor az előző kártyáknak lemennek valamennyire az árai, mert majd én is szeretnék, de nem tom hogy érdemes-e :/
  • creed13
    Azért írtam, mert kiváncsi leszek, hogy a most vásárolt X1800XT 512MB-tal rendelkező kártyám, mennyire fog megbírkózni a Crysis-sel.Ezt azért írtam, mert kicsit unalmas évente új kártyát venni, ha a top játékokkal jó grafon akarok játszani.És mikorra kijön a Crysis, már lesznek DirectX10-re épülő kártyák, amik legalább 1,5-szer jobbak lesznek ennél a kártyánál, és akkor fog érni ez a kártya 60e-ret.Úgyhogy kicsit lassíthatnának, mert nem sok ember teheti meg azt, hogy mindig a csúcskártyát veszi.Én sem ajándékba kaptam, hanem eladtam a régit és 2hónapig spóroltam.A játékokat meg miért nem adják a kezdetektől kezdve olcsón?Szerintem ugyan ott vannak, ha adják 1200Ft-ért és vesznek belőle 100000-ren, vagy adja 12000FT-ért és vesznek belőle 10000-ren?Ha minden új és régi game 1-2000FT között lenne, minden gamem eredeti lenne!Ezzel szerintem nem vagyok egyedül.De amíg itthon egy jobb játék ára az átlag fizetés 10-20%-ka, addig sajna ez van...
  • Szeszmester
    Miért kéne a fejlesztőknek lassítani? Butaság. Ha nincs "félmillás" géped, ne a legújabb játékokkal játssz. Főleg, hogy a régebbi játékokat nagyon korrekt áron tudod akár eredetiben is megszerezni! Ha meg nincs jó géped, ne vedd meg az új játékot, ennyi. A játékfejlesztők nem azért vannak, hogy te letöltsd az új progikat és jókat játssz. Ők is emberek, pénzért csinálják, minnél jobb a szoftver, annál több vásárlójuk lesz. Főleg, ha írnak egy nagyon erős engine-t, amit el tudnak adni. Ennyi.
  • Zocsi
    Hát nem tudom, de nekem 3200+ athlon (64), 1GB ram, meg sapphire X700 250Mb-ás karim van és simán vállalta a HL2-őt fullban... hogy lehet ez?
  • irkab1rka
    Nekem fullon megy a half life 1 :)

amd 3k+, 6600gt

Jövőre vagy utána veszeg egy duál core, SLI-be rakott duál vidkarival és akkor a hl2 is megy majd akadás meg csíkozás nélkül.

heccsát
  • Venom1986
    Mi lesz ennek a követelménye??!!
  • Zocsi
    Dehogynem!
  • Derapo
    Chrome 2 ide crysis oda,az én biciklim sárga:)
    Mikor lesz nekem olyan gépem amin ezek a gamék fullon menni fognak?Soha! Olyan gép nem lesz:)
  • Fikusz Kukisz
    Meglátjuk.

Amikor a kő mellett becélozza a gugoló fickót az tetszik.
  • avman
    idösapám, de magasra tették fel itten a jércét.
  • NEOreg3
    itt mindenkinek az apukája a NASA-ban dolgozik nemtudtad?:)
  • Zocsi
    Dehogynem!
  • creed13
    Szerintem azért néha-néha lelassíthatnának a fejlesztők, mert a jó grafhoz erőmű kell!Arról nem is beszélve, hogy azok, akik itt irogatnak, hogy szebb a Crysis, remélem egy félmilliós géppel rendelkeznek, mert nem fogják tudni élvezni azt a gyönyörű grafot!
  • Szeszmester
    Szerintem a Chrome volt szép és unalmas, 12 egy tucat FPS. A Crysis ütős lesz, ez meg semmi extra.
  • Evogordon
    chrome2 ide, chrome2 oda nekem a crysis jobban tetszik!
  • ScarY MAN
    huhhhh:) minusz 1 manapsag:P
  • ScarY MAN
    Hiaba szep a Crysis hogyha nem elvezed a jatekot... mondjuk manapsag a grafra mennek manapsag :)
    Ugyan ez tortent mikor kijott a wow:D huhh de maasra tette a mercet:D esss?!:D
    Ha jo a jatek akkor johet...sztem ez is jol nez ki :P
  • Zocsi
    Hmmm... Crysis ide, crysis ode, nekem ez is tetszik!
  • Praetor
    Azért lássuk be, hogy a crysis igen magasra tette a mércét. Ezt a szintet nem minden fejlesztő cég tudja hozni. De ettól még lehet látványos és élvezetes a játék.