87
Borlai Gergő és Lukács Péter 2001-ben alapított zenekara, a tagok stílusnak a \"jazz-metalt\" jelölik meg. Roppant kifinomult zene :)
-
#47 sztem a Mantra k*va bonyolult zene :D
elég elvont dallamokkal rendelkezik néhányszor, máskor meg full kommersz témákkal, de ez benne a jó szerintem :) -
#46 Éétettem én... :) -
#45 Mármint nem tartom olyan nagyra, mint LTE-t, ha nem lett volna egyértelmű :-) -
#44 Hááát azért én nem tartom akkora zenének, bár valóban nagyon jó muzsikát nyomnak, de azért nem ilyen komplex és közel sincsenek benne olyen hibátlan dallamok. Szóval nálam még van hova fejlődniük, de kétségkívül az egyik legjobb magyar zenekar :-) -
#43 Amúgy nem tudom, milyen lesz a E.M. új albuma, de én kb azt a szintet várom tőlük, mint amit pl a L.T.E. képvisel.
Bár én már most ugyanolyan nagyra tartom őket.
Ami nemigen számít, de ha már ez egy fan topik... :D -
#42 nem, nem elfogultság. :))) (sztemofkóz)
A tagok meg nem akárkik, a világ legjobb zenészei közé sorolhatók...
Meg sorolják is őket. :)
Three Minute Warning...
Az egyik jobb, mint a másik. Amikor vége az egyiknek és az ember azt gondolja, ez már űberállat volt és nincs jobb, jön a következő rész. :))) -
#41 Az LTE-nél nem sok jobb zene van a földön. Már ismerem őket 4 éve, és sosem tudom őket megunni. Sztem ők hozták létre a legnagyobb instru számot a világon, a címe When the water breaks. De szinte minden számuk egy csoda. És ez most aztán télleg nem elfogultság :-)
Annyit kell tudni róluk, hogy kb. 2-2 hét alatt vették fel a lemezeiket... Összeültek jammelni, és azokból a részekből rakták össze a lemezt. Na most, meghallva ezt a zenét, ezt elég nehéz elhinni, hogy egy ilyen komplex muzsikát jammeltek... :-) Hihetetlen. Az első lemezük utsó 5 száma egy 30 perces jam, azt úgy halljuk, ahogy ők azt először eljátszották. A borítóra oda is van írva, hogy aki nem nyitott az új irányzatokra, türelmetlen, vagy nem bírja az extrém zenét, az ezelőtt a szám előtt nyomja meg a stop gombot. :-) Szóval aki még nem hallotta volna véletlen őket, azonnal szerezze be mind2 albumukat! -
#40 Egy (számomra) hasonló szellemiségű csapat:
Liquid Tension Experiment -
#39 Jó, akkor kezdhetem falba verni a fejem... :D -
mod #38 Nem, sajnos nem tudtam.
Majd a következőre talán... -
#37 Egy szem eső nem esett, csak amíg oda felé tartottam, de mire megérkeztem, elállt, és nagyon kellemes idő volt :-) Sorry... :-)
Augusztus végén már szívesen hallgatnám :-) -
#36 júniusba kezdik a fiúk az új lemez felvételeit, ha jól tudom, szerintetek mikor fog kb. kijönni a móka?
-
#35 :( akkor kicsit sajnálom, h beparáztam az esőtől...
Amilyen szerencsés vagyok, fogadok, ott nem is esett... :| -
#34 remélem jönni fognak Kecskemétre, akkor feltétlen ott a helyem :-)
-
#33 Én voltam tegnap előtt, és óriási koncert volt :-) Már szerencsére másodjára láttam őket Sziget után, de úgy érzem, közel sem az utolsó volt :-) Megint végig vigyorogtam az egész koncertet, pedig most már a Pop music poént tudtam, meg most nem is úgy konferálta be, hogy "Következzen egy szerelmes szám!" :-) Viszont haverok, akik először voltak, és még nem hallották tőlük ezt a számot, megfeküdtek a röhögéstől a két váltásnál... :-) Egyszer mindenkinek el kell jutnia egy EM koncertre, aki szereti a zenét! -
#32 Na, voltál végülis?
Én az eső miatt mégsem mentem... -
#31 :D
a pop music télleg kibaszjó, meg az f blues is nagyon jó darab, énis imádom őket :)
hohha, énis mennék koncira, csak kecskeméti vok, remélem jönnek majd ide is
-
mod #30 Má megszoktam. :-CCcDdDD! -
mod #29 Pénteken a ZöldPardonban lesznek, lehet, hogy megyek. :-O
-
#28 Én már megint ott tartok, h jó az egész koncert. :)
Nekem a Pop Music, Meg az F-Blues a kedvenceim...
Néha meg a többi. :D -
#27 ja, bár mostanába má kevesebbet nyomatom me má a könyökömön jön ki :DD
a Davis Around 83 az még kurvajó szám -
#26 az mért C? :DD
-
mod #25 Én is bírom őket... :-C -
#24 Jó is az... -
#23 egyik kedvenc EM számom, a Jazz guitar -
#22 nemgond :)
a FAQ Alive-t hallottad? Nagyon jól sikerült, megérné meghallgatni :) -
#21 O elvileg a Mantra nevu zenekarban volt benne (kiszallt a vega es a blackout jelentette elfoglaltsagok miatt), ami teljesen mas felallasban nyomta, ugyhogy szerintem 2 kulonbozo zenekarrol van szo, hasonlo nevvel :] -
#20 Nem rossz, koncert egynek elmegy, de nem lettem nagy fanjuk sry. -
#19 miattad most itt is elmondom:nekem küldött McGrady egy számot,hát ez fantasztikus!!!aki szereti az igényes zenét annak tetszeni fog!!! -
#18 nem tudok róla
Borlai Gergő
Lukács Peta
Nagy János
Papesch Péter ők vannak -
blackgamer #17 ebben a Kowalsky is benne van? -
#16 loál :D
töltsé mantrát, vagy küldök sztem tecceni fog! -
#15 ehh,megláttam a főoldalon a legfrissebb topikok közt,hát kapásból gondoltam h te nyitottad:) -
#14 Mármint a dobos, meg a basser. :) -
#13 Ha a Kaltenecker Triót nem ismered, akkor ideírom, mit értek némi átfedés alatt...
A 3 tag:
Kaltenecker Zsolt - zongora
Borlai Gergő - dob
Papesch Péter - basszusgitár
Ismerős nevek? :D
Én mindenkit nagyon kedvelek a mantrában... :)))
Marhán bírom, hogy hallható az egyéniségek különbözősége és mégis nagyon össze van rakva az egész...
Nincs mit tenni, imádom őket. :D -
#12 okés :)
én ezeket annyira nem ismerem :( :)
Ki a kedvenc Mantra-tagod? -
#11 Nagyon szeretem a Kaltenecker Trió-t.
Mondjuk ez esetben van "némi" átfedés :DDDD
De ugye a Kaltenecker Zsolt...
Aztán még a Trio Midnight
Főleg a Balázs Elemért kedvelem nagyon onnan. -
#10 :)
kiket tartasz még a legnagyobbaknak?
-
#9 Nem mondanálak elfogultnak, csak finomítanám a képet azzal, hogy mo legnagyobbjai között vannak. :)
Viszont ott nagyon ott. :D -
#8 :)
Petának nagy csodálója vagyok, sztem Mo. legjobb gitárosa, másik zenekarait is nyomatom ezerrel.:) Gergő nagyon nagyokat üt a Mantrába, máshol még nem igazán hallottam, de ez elég meggyőző. Stalonne is zsíros, meg Jancsa is. Sztem mo. legnagyobbjai, ha nem vok elfogult :)