Van képünk hozzá: Az átok 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én még nem láttam
meg tudja nekem mondani valaki hogy honnan tudnám letöltani a kör 2 vagy a z átok 2-t????Léccike segítsetek köcce szeretlek titeket
ez 1 nagyon nagyon jó horror!!!csak ajánlani tudom
Már van 2. rész???Jó tudni😊
A Kör 2 példáján okulva nem bízok semmi jóban!
Á én ezeken a fasza fcímfordításokon már megse lepõdök...😊 Amúgy nekem is bejött az elsõ rész, nagyon befosatós lett az a kiscsávó😄
Szerintem nincs baj a filmmel, jó kis horror volt az elsõ rész. Nekem a japán eredeti egy kicsit jobban tetszett. Úgyhogy én nagyon várom a folytatást. Egy valamit azonban kifogásolék. A címét!!!!! Ju-on, amerikaiul The Grudge; vagyis lefordítva: A Harag. ezt bárki megnézheti a szótárban. Nem tudom miért kell Az Átok címmel lefordítani, amikor is már volt egy ilyen horror ezzel a címmel. Akkor egy kastélyban gyúltek össze a fiatalok, és ott a ház szellemei végeztek a szereplõkkel. Nos ez nem az. És a The Grudge A Harag-ot jelent. Nem tudom melyik magyar barom találta ki, hogy Átokként fordítsák le a címet, de ez így idegesítõ. Van egy egyszerû filmcím, amit el sem lehet téveszteni, de neki sikerült. Én gratulálok neki.
Mindenesetre várom a második részt, és majd a harmadikat is, feltéve nem rontják el vele nagyon!!!
Mindenesetre várom a második részt, és majd a harmadikat is, feltéve nem rontják el vele nagyon!!!
pasy01 0. rész a Ringu ban volt.)
Huh, az Átok 1-et is alíg bírtam végignézni, de erre nem fog rávenni se barátõ, se senki hogy megnézzem.
Kritikán aluli az elsõ rész.
Messze elmarad a kör szériától is, pedig az sem a horror-mûfaj csúcsa...
Kritikán aluli az elsõ rész.
Messze elmarad a kör szériától is, pedig az sem a horror-mûfaj csúcsa...
4 rész van eredeti Juon-ként
egy remake Buffyval
meg ez
egy remake Buffyval
meg ez
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Dave9214!!! Te a japán verziót láttad. Ugyanugy van mint a KÖR-nél már rég megvolt a japán elsõ két rész. söt még a 0.ik rész is. utána jött a hoolywood-i verzió. az ATÁK-nál is ugyanigy mükszik. picit átdolgozták..söt..eléggé 😄 Ameriaki szerintem jobb volt.és...kicsit érthetöbb is😄 várom a második részt 😊
<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#falbav>#falbav><#help>#help>
Ez igen barátom, csak így tovább...
Ez igen barátom, csak így tovább...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Barátnõvelnézõs egyéjszakásnak elmegy 😊
nemazé, de énmár láttam !
The Grudge 2, arrol szol hogy elkezdenek egy horror filmet forgatni abbana házban, és mindenkit kiniyr aza csaj, én ajapánverziot láttam magyarul menüsen!
Meg a kisgyerek hozzá ér a csaj hasához és a végén a csaj muffjábol kjön a teljes átokos csaj, nagyba, és végén megöli!
The Grudge 2, arrol szol hogy elkezdenek egy horror filmet forgatni abbana házban, és mindenkit kiniyr aza csaj, én ajapánverziot láttam magyarul menüsen!
Meg a kisgyerek hozzá ér a csaj hasához és a végén a csaj muffjábol kjön a teljes átokos csaj, nagyba, és végén megöli!
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent