16
-
Nido #16 ha valaki valamit tud írjon nekem ide:[email protected] cupp cupp
Lécci naon fontos
-
Nido #15 én még nem láttam
-
Nido #14 meg tudja nekem mondani valaki hogy honnan tudnám letöltani a kör 2 vagy a z átok 2-t????Léccike segítsetek köcce szeretlek titeket -
kankalin89 #13 ez 1 nagyon nagyon jó horror!!!csak ajánlani tudom -
vodMarci #12 Már van 2. rész???Jó tudni:)
-
5i #11 A Kör 2 példáján okulva nem bízok semmi jóban! -
mathe #10 Á én ezeken a fasza fcímfordításokon már megse lepődök...:) Amúgy nekem is bejött az első rész, nagyon befosatós lett az a kiscsávó:D -
donceleger #9 Szerintem nincs baj a filmmel, jó kis horror volt az első rész. Nekem a japán eredeti egy kicsit jobban tetszett. Úgyhogy én nagyon várom a folytatást. Egy valamit azonban kifogásolék. A címét!!!!! Ju-on, amerikaiul The Grudge; vagyis lefordítva: A Harag. ezt bárki megnézheti a szótárban. Nem tudom miért kell Az Átok címmel lefordítani, amikor is már volt egy ilyen horror ezzel a címmel. Akkor egy kastélyban gyúltek össze a fiatalok, és ott a ház szellemei végeztek a szereplőkkel. Nos ez nem az. És a The Grudge A Harag-ot jelent. Nem tudom melyik magyar barom találta ki, hogy Átokként fordítsák le a címet, de ez így idegesítő. Van egy egyszerű filmcím, amit el sem lehet téveszteni, de neki sikerült. Én gratulálok neki.
Mindenesetre várom a második részt, és majd a harmadikat is, feltéve nem rontják el vele nagyon!!! -
wostok #8 pasy01 0. rész a Ringu ban volt.) -
viizo #7 Huh, az Átok 1-et is alíg bírtam végignézni, de erre nem fog rávenni se barátő, se senki hogy megnézzem.
Kritikán aluli az első rész.
Messze elmarad a kör szériától is, pedig az sem a horror-műfaj csúcsa... -
#6 4 rész van eredeti Juon-ként
egy remake Buffyval
meg ez -
pasy01 #5 Dave9214!!! Te a japán verziót láttad. Ugyanugy van mint a KÖR-nél már rég megvolt a japán első két rész. söt még a 0.ik rész is. utána jött a hoolywood-i verzió. az ATÁK-nál is ugyanigy mükszik. picit átdolgozták..söt..eléggé :D Ameriaki szerintem jobb volt.és...kicsit érthetöbb is:D várom a második részt :) -
Ez igen barátom, csak így tovább... -
HuHa #3 Barátnővelnézős egyéjszakásnak elmegy :) -
Dave9214 #2 nemazé, de énmár láttam !
The Grudge 2, arrol szol hogy elkezdenek egy horror filmet forgatni abbana házban, és mindenkit kiniyr aza csaj, én ajapánverziot láttam magyarul menüsen!
Meg a kisgyerek hozzá ér a csaj hasához és a végén a csaj muffjábol kjön a teljes átokos csaj, nagyba, és végén megöli! -
#1 nah végre...jó kis film