Kedvencek temetője

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaileena
húúú,hát a hires Kedvencek temetõje....elõször elolvastam a könyvet az Állattemetõ-t és aztán pár napja vettem emg videón(DVD-n nem volt),tulajdon képpen kölcsönözni szerettem volna,de 40sk(280Ft)-ért odaadta nekem a kölcsönzõs nõ,el is fogadtam,de sajna csehül van!!!!én szlovákot tanulok rég óta,igy van amit emgértetek,sokat tesz,h elolvastam és tudom mirõl van szó.nos örülnék neki,ha magyarul is meglenne DVD-n,szal' ha elugriok vagy valaki elugrik MO-ra akkor be szeretném szerezni!

Your fate has be written! You’ll die!

jointeer
oké, majd megnézés htx .c-

köcsög

EmIn3m02
O-:
sztem is jóvolt a film,nekem nagyon tetszett htx

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

jointeer
szaros ¦-|

köcsög

Frozen Whispers
Mikor elõször láttam akkor kicsit megijedtem, de annyira nem rémisztõ film szerintem. 😊

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

Mr_no_NaMe
Hát emberek én nemtudom, hogy ti miként tudtok befosni egy könyvtõl mondjuk ez a tornyos történet tényleg hullapara lehetett, de ha ülsz a szobádban és olvasol...hát nemtom...mi a franctól ijednél meg??
Este majnem max hangerõvel egyedül sötétben megnézni egy JÓ horrorflilmet (mint pl ez) na az már para...
Voltan
Jah, a könyv tényleg jobb, de azért a film se lett olyan rossz. Vannak sokkal trébb King adaptációk is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Amúgy a film egy nagy gagyi a könyvhöz képest. Emberek. Tessék olvasni! Attól szartok be igazán. 😊)

Ezzel kapcsolatban van egy komoly élményem. Mégpedig honvédségnél volt egy kétszer ki kellett mennem toronyba. Elõtte meg bementem könyvtárba és hát mit vettem ki én hülye... A kedvencek temetõjét. 😊 Azt olvasok a torony legfelsõ lépcsõjén erre halálraválva veszem észre, hogy hozzámdörgölõzik valami!!!! Már akkor tudtam mi az amikor még oda se néztem és gondolhatjátok milyen halálparát kaptam.. 😊 Mindenesetre nem tudom melyikünk üvöltött nagyobbat én vagy a macska. Utána pedig nem akart elmenni a kis geci jött vissza. 😊) Bevallom borsózott a hátam. 😊 Persze ez este volt és egy jól félreesõ toronyban a kerek erdõ közepén.. Sux..

Snecie Smicie
Ez fura. Mikor legelõször láttam 6-7 éves koromban akkor nagyon megrémített a film.
De még ma sem mondanám unalmasnak.

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Meg a Halálsoron.

artschi
talán kivétel a Remény rabjai szvsz.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Frozen Whispers
Nem rossz film, jókat lehet rajta aludni <#rolleyes>

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

Frank99
sajnos filmben nem olyan jó, mint könyvben.
ugyanúgy mint minden S. King regény....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Rage47
naggyyon lool film szerintem😄😄😄 tegnap belenézegettem, mert a hugomnak nagyon tetszett...
Fülüke
Szerintem is jó a film, de azért már jó régen elkészült. 😄 (nem szapulni akarlak ezzel)

De k*rvajó géped van istenem....

Fülüke
mért most nyitottad?

De k*rvajó géped van istenem....

Herr Lehrer
nem, fordítva😄DD

Your suffers will be legendary even in hell!

a gyerek? XD és azt szúrta le az anyja? XD

Dying Soul
Akkor jól gondoltam :o)

eltemettél a temetõbe és "zombiként" újjáéledt..
tegnap csak addig láttam a filmet, hogy a kisgyereket elütötte a kamion. azután mivolt?

Snecie Smicie
amúgy feelsleges minden filmnek külön topik, még akkor is, ha nagyon jó film

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Slayerboy
Tegnap van 😄

Voltam zárás előtt. _______________

Snecie Smicie
áz

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Wáh, sose tudom végignézni, mindig elalszok rajta xD
A végén a kisgyerek anyja fogja leszúrni, vagy valami ilyesmi?

hmm még nem
mikor van a viasaton?

Dying Soul
Stephen King?

mukika
könyv jó, film nem rossz, de jóval gyengébb.

Télleg? basszus! mirõl szól?

Rage47
most megy tvben...😄viasat
Állattemetõ címmel megvan könyvben. Úgy még hatásosabb.

nem

BUDA > miskolc.

jah...egyik kedvenc régebbi horror filmem<#vigyor>
ismeritek?