35
Kedvencek temetője
-
#35 húúú,hát a hires Kedvencek temetője....először elolvastam a könyvet az Állattemető-t és aztán pár napja vettem emg videón(DVD-n nem volt),tulajdon képpen kölcsönözni szerettem volna,de 40sk(280Ft)-ért odaadta nekem a kölcsönzős nő,el is fogadtam,de sajna csehül van!!!!én szlovákot tanulok rég óta,igy van amit emgértetek,sokat tesz,h elolvastam és tudom miről van szó.nos örülnék neki,ha magyarul is meglenne DVD-n,szal' ha elugriok vagy valaki elugrik MO-ra akkor be szeretném szerezni!
-
#34 oké, majd megnézés htx .c- -
#33 O-:
sztem is jóvolt a film,nekem nagyon tetszett htx -
#32 szaros ¦-| -
#31 Mikor először láttam akkor kicsit megijedtem, de annyira nem rémisztő film szerintem. :) -
#30 Hát emberek én nemtudom, hogy ti miként tudtok befosni egy könyvtől mondjuk ez a tornyos történet tényleg hullapara lehetett, de ha ülsz a szobádban és olvasol...hát nemtom...mi a franctól ijednél meg??
Este majnem max hangerővel egyedül sötétben megnézni egy JÓ horrorflilmet (mint pl ez) na az már para... -
#29 Jah, a könyv tényleg jobb, de azért a film se lett olyan rossz. Vannak sokkal trébb King adaptációk is. -
CsőKujts #28 Amúgy a film egy nagy gagyi a könyvhöz képest. Emberek. Tessék olvasni! Attól szartok be igazán. :)) -
CsőKujts #27 Ezzel kapcsolatban van egy komoly élményem. Mégpedig honvédségnél volt egy kétszer ki kellett mennem toronyba. Előtte meg bementem könyvtárba és hát mit vettem ki én hülye... A kedvencek temetőjét. :) Azt olvasok a torony legfelső lépcsőjén erre halálraválva veszem észre, hogy hozzámdörgölőzik valami!!!! Már akkor tudtam mi az amikor még oda se néztem és gondolhatjátok milyen halálparát kaptam.. :) Mindenesetre nem tudom melyikünk üvöltött nagyobbat én vagy a macska. Utána pedig nem akart elmenni a kis geci jött vissza. :)) Bevallom borsózott a hátam. :) Persze ez este volt és egy jól félreeső toronyban a kerek erdő közepén.. Sux.. -
#26 Ez fura. Mikor legelőször láttam 6-7 éves koromban akkor nagyon megrémített a film.
De még ma sem mondanám unalmasnak. -
Csaba #25 Meg a Halálsoron. -
#24 talán kivétel a Remény rabjai szvsz. -
#23 Nem rossz film, jókat lehet rajta aludni -
#22 sajnos filmben nem olyan jó, mint könyvben.
ugyanúgy mint minden S. King regény....
-
#21 naggyyon lool film szerintem:D:D:D tegnap belenézegettem, mert a hugomnak nagyon tetszett... -
#20 Szerintem is jó a film, de azért már jó régen elkészült. :D (nem szapulni akarlak ezzel) -
#19 mért most nyitottad? -
#18 nem, fordítva:DDD -
j4n3k #17 a gyerek? XD és azt szúrta le az anyja? XD -
#16 Akkor jól gondoltam :o) -
el bruja #15 eltemettél a temetőbe és "zombiként" újjáéledt.. -
j4n3k #14 tegnap csak addig láttam a filmet, hogy a kisgyereket elütötte a kamion. azután mivolt? -
#13 amúgy feelsleges minden filmnek külön topik, még akkor is, ha nagyon jó film -
#12 Tegnap van :D -
#11 áz -
Bankrupt #10 Wáh, sose tudom végignézni, mindig elalszok rajta xD
A végén a kisgyerek anyja fogja leszúrni, vagy valami ilyesmi? -
donoki #9 hmm még nem
mikor van a viasaton? -
#8 Stephen King? -
#7 könyv jó, film nem rossz, de jóval gyengébb. -
j4n3k #6 Télleg? basszus! miről szól? -
#5 most megy tvben...:Dviasat -
Vlala #4 Állattemető címmel megvan könyvben. Úgy még hatásosabb. -
Kanál #3 nem -