Folytatódik a Csillagkapu?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostmár vágom a témát én is!
Az elõbb szedtem le 2 részt a 10-es szériából...
Az elõbb szedtem le 2 részt a 10-es szériából...
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Hidd el mindenki életben maradt.Ez tuti biztos mivel én már láttam a 10. évadból 6 részt.Különben ha meghaltak volna a fõszereplõk akkor mi értelme lenne az egésznek?
nem irtottak ki senkit😊
Most mi vaaaan? Szombaton kiirtottak mindenkit Carteren kivül és annyi? <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
A tizedik évadot miért nem adják le? Tiszta hülyeség! Így félbehagyni valamit!
Az atlantist adja a TV2 a 9.évad után!!!
Pf,na a csillagkaput is fogadom csak tönkreteszik egy 2. résszel...Ennek is hülyeség folytatást csinálni...
Szerintem ez a 9. évad elég gyengére sikerült, kár érte. Nagyon sajnálom én is hogy elment Anderson, õ volt a legjobb az egészben.😊 Meg a többi szereplõ is nagyon megváltozott és nemtúl jóirányba sztem... Ettõl az új tábornoktól eg egyenesen rosszl vagyok.😞 De hát másrészrõl meg mi lenne velünk Csillagkapu nélkül?😊
A mozifilmet meg nagyon várjuk, pont valamelyik nap gondolkodtam rajta, hogy miért nem csinálnak már egy újat.😊
A mozifilmet meg nagyon várjuk, pont valamelyik nap gondolkodtam rajta, hogy miért nem csinálnak már egy újat.😊
Miért ment el a 9 évadban a Jack Oneill? Van valami oka a forgatásban?
Végre 1 jó hír!Nekem tetszik az Atlantisz is kár,hogy a magyar tv-k nem játszák.Biztos lenne sikere.<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
jó ott az atlantis is.
filmet meg várjuk 😄
filmet meg várjuk 😄
az atlantis nekem nem jott be, sztem nagyon gyengen adta elo magat az eredeti sorozathoz kepest. Ott szoltak a karaketerek, abban csak verszegeny eloadasmod volt.
Remelem Anderson es a tobbiek visszaternek.
Remelem Anderson es a tobbiek visszaternek.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Hohohó, még anno régen, 2002-03 környékén volt errõl szó, de az Atlantis, nameg a 10. évad miatt felejtõs lett, de reméljük a legjobbakat, bár szerintem az esély minimális.
PC-re 😊
Hát egy játék már igazán beleférne... Megért 9 évadot a sorozat és még sehol egy. Igaz hírek már voltak többször, sõt egy Online Stargate jatékot is fejlesztenek, de játszani mikor fogunk? 😄