19
-
#19 Mostmár vágom a témát én is!
Az előbb szedtem le 2 részt a 10-es szériából... -
tick03 #18 Hidd el mindenki életben maradt.Ez tuti biztos mivel én már láttam a 10. évadból 6 részt.Különben ha meghaltak volna a főszereplők akkor mi értelme lenne az egésznek? -
pedrohsi #17 nem irtottak ki senkit:) -
#16 Most mi vaaaan? Szombaton kiirtottak mindenkit Carteren kivül és annyi? -
netmesterke #15 A tizedik évadot miért nem adják le? Tiszta hülyeség! Így félbehagyni valamit! -
angelus #14 Az atlantist adja a TV2 a 9.évad után!!! -
pauly #13 Pf,na a csillagkaput is fogadom csak tönkreteszik egy 2. résszel...Ennek is hülyeség folytatást csinálni... -
mathe #12 Szerintem ez a 9. évad elég gyengére sikerült, kár érte. Nagyon sajnálom én is hogy elment Anderson, ő volt a legjobb az egészben.:) Meg a többi szereplő is nagyon megváltozott és nemtúl jóirányba sztem... Ettől az új tábornoktól eg egyenesen rosszl vagyok.:( De hát másrészről meg mi lenne velünk Csillagkapu nélkül?:)
A mozifilmet meg nagyon várjuk, pont valamelyik nap gondolkodtam rajta, hogy miért nem csinálnak már egy újat.:) -
Zedas #11 Az éreklődőknek:
Magyar rajongói oldal (hihetetlenül nagy)
Itt minden infot megtalálhattok. -
fawcet #10 Miért ment el a 9 évadban a Jack Oneill? Van valami oka a forgatásban? -
#9 zsír -
anubiscool #7 Végre 1 jó hír!Nekem tetszik az Atlantisz is kár,hogy a magyar tv-k nem játszák.Biztos lenne sikere. -
tealc #6 jó ott az atlantis is.
filmet meg várjuk :D -
nenad #5 az atlantis nekem nem jott be, sztem nagyon gyengen adta elo magat az eredeti sorozathoz kepest. Ott szoltak a karaketerek, abban csak verszegeny eloadasmod volt.
Remelem Anderson es a tobbiek visszaternek. -
#4 Játék meg lett volna UE 2.5 motorral, de ha jól emlékszem, annak a fejlesztését leállitották. -
#3 Hohohó, még anno régen, 2002-03 környékén volt erről szó, de az Atlantis, nameg a 10. évad miatt felejtős lett, de reméljük a legjobbakat, bár szerintem az esély minimális. -
norti #2 PC-re :) -
norti #1 Hát egy játék már igazán beleférne... Megért 9 évadot a sorozat és még sehol egy. Igaz hírek már voltak többször, sőt egy Online Stargate jatékot is fejlesztenek, de játszani mikor fogunk? :D