19
  • Cairass
    Mostmár vágom a témát én is!
    Az előbb szedtem le 2 részt a 10-es szériából...
  • tick03
    Hidd el mindenki életben maradt.Ez tuti biztos mivel én már láttam a 10. évadból 6 részt.Különben ha meghaltak volna a főszereplők akkor mi értelme lenne az egésznek?
  • pedrohsi
    nem irtottak ki senkit:)
  • Cairass
    Most mi vaaaan? Szombaton kiirtottak mindenkit Carteren kivül és annyi?
  • netmesterke
    A tizedik évadot miért nem adják le? Tiszta hülyeség! Így félbehagyni valamit!
  • angelus
    Az atlantist adja a TV2 a 9.évad után!!!
  • pauly
    Pf,na a csillagkaput is fogadom csak tönkreteszik egy 2. résszel...Ennek is hülyeség folytatást csinálni...
  • mathe
    Szerintem ez a 9. évad elég gyengére sikerült, kár érte. Nagyon sajnálom én is hogy elment Anderson, ő volt a legjobb az egészben.:) Meg a többi szereplő is nagyon megváltozott és nemtúl jóirányba sztem... Ettől az új tábornoktól eg egyenesen rosszl vagyok.:( De hát másrészről meg mi lenne velünk Csillagkapu nélkül?:)
    A mozifilmet meg nagyon várjuk, pont valamelyik nap gondolkodtam rajta, hogy miért nem csinálnak már egy újat.:)
  • Zedas
    Az éreklődőknek:
    Magyar rajongói oldal (hihetetlenül nagy)

Itt minden infot megtalálhattok.
  • fawcet
    Miért ment el a 9 évadban a Jack Oneill? Van valami oka a forgatásban?
  • apocalypse0
    zsír
  • anubiscool
    Végre 1 jó hír!Nekem tetszik az Atlantisz is kár,hogy a magyar tv-k nem játszák.Biztos lenne sikere.
  • tealc
    jó ott az atlantis is.
    filmet meg várjuk :D
  • nenad
    az atlantis nekem nem jott be, sztem nagyon gyengen adta elo magat az eredeti sorozathoz kepest. Ott szoltak a karaketerek, abban csak verszegeny eloadasmod volt.
    Remelem Anderson es a tobbiek visszaternek.
  • Dr4gonlord
    Játék meg lett volna UE 2.5 motorral, de ha jól emlékszem, annak a fejlesztését leállitották.
  • Dr4gonlord
    Hohohó, még anno régen, 2002-03 környékén volt erről szó, de az Atlantis, nameg a 10. évad miatt felejtős lett, de reméljük a legjobbakat, bár szerintem az esély minimális.
  • norti
    PC-re :)
  • norti
    Hát egy játék már igazán beleférne... Megért 9 évadot a sorozat és még sehol egy. Igaz hírek már voltak többször, sőt egy Online Stargate jatékot is fejlesztenek, de játszani mikor fogunk? :D