41
The Hills Have Eyes - 2006
  • Harly18
    Én szerintem az uncut-ot láttam, de így nem tudom megmondani neked, hogy miben különbözik, mert csak azt láttam...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A lakókocsiban ha jól emlékszem a szőke csajt megerőszakolták, de nem látszott semmi, közben a faterját nyárson sütögették, utána a kisbabát elvitték, az nagyanyját hason lötték, s a kisgyerek anyját meg fejbelőtték. Ezek nagy részét mutatták totálisan, nem tudom ezek benne vannak-e az általad látott verzióban
  • IgH
    Vki,aki az uncutot látta,leírná egy spoilerbe,h miket vágtak ki?? Most néztem meg a sima verziót,és előtte mindenki siránkozott,h a lakókocsis jelenet milyen kemény,hát én semmi rendkívül durvát nem tapasztaltam ott,és ezért félek,h vmi jó kis trashből maradtam ki :D Előre is kösz.
  • Victor1103
    Én láttam a filmet és szerintem királyos.Aaron Stanford és Emilie de Ravin jók voltak benne(bár igaz hogy a csaj a sipákoláson kívűl nem sok mindent csinált)
  • Harly18
    Most néztem bele az eredeti 1977-es filmbe és.......Nevetséges....Ha nem látom a remakejét először, akkor biztos jobban tetszett volna, de így nagyon harmatosnak tűnt. A film megvalósítása 77-es az biztos, de valahoyg a színészek sem nyújtottak valami nagyot........A 2006-os verzió szerintem 1000-szer jobb....És a régi verziót fele ennyire sem duva, mint a mostani...
  • Voltan
    Jaja.
  • zaki
    Így már más, egyetértek veled...
  • Gabe18
    A 80-as évek horrorfimjeiben pontossan ez volt a lényeg.A "látványra" ment minden.De ma már köszönhetően a cenzúra "áldásos" hatásainak nemigen csinálnak ilyen filmeket,hanem jönnek helyette a tinihorror marhaságok,és még azokat is megvágják...
  • Harly18
    A félelmetes alatt azt is értem, hogy megmutat mindent. Az "ellenség" undorító, ahogy a csajt agyonlövik, ahogy az elején a benzinkutas megöli magát, ezeket látni azért megdöbbentő egy kicsit, mert nem minden filmben van ilyen...Én már rég láttam ilyen típusú filmet, s nem is az hogy annyira félelmetes volt, de nagyon megdöbbentő, számomra legalábbis ez a mindent megmutatás és az emberek kivégzése...Szerintem egy erős közepes film sikeredett belőle és én is bízok a folytatásban, bár sajnos nem fogja űberelni szerintem... :(
  • zaki
    Azért annyira nem... Én most néztem meg, 5 perce volt vége a filmnek, semmi félelmetes nem volt benne. Tele van a szokásos klisékkel... Azért szódával elmegy... Eredeti filmet nem láttam (sajnos).

Mindenesetre aki ki akar kapcsolódni másfél órára, és csípi a horrort jól fog szórakozni. 1X biztos.

Ja, én a vágatlan verziót néztem meg, voltak benne fincsi dolgok... :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Apu élve elégetése a fáklyán, na és a hűtőládás rész tényleg jó volt... :D

Állítólag lesz folytatása, ilyen befejezés után nem is csoda... :o
  • Harly18
    Most nézem, hát ez nagyon durva, főleg így hajnali 1-kor nézve, egyedül a sötétben :)
  • R9
    de durva film most nézem
  • jAsOn VoOrHeEs
    Úhh ez elég faxa kis filmnek tűnik, már szedem is a done release-t
  • Gabe18
    Szereintem is jó volt,bár én az "alap" változatot nem láttam,de az most végülis mindegy.
    Akik a Hostel-el kapcsolatban siránkoztak hogy milyen brutális,azok jöhetnek ide is,mert ez sem marad el a nyomában,sőt itt még a "látvány horror" része erősebb is talán.
    Szóval nekem bejött igy lazitásnak a foci VB napi 3 meccse után...
  • Szolnokboy
    van belöle done release kurva jó minőség
  • grebber
    The Hills Have Eyes (2006) RUSTLERS TS KVCD na ezt szedem is.

Mi is az a KVCD??
    Felirat itt:

subgate.tx.hu
  • mochee
    Szevasztok!
    Tegnap voltam rajta a moziban, nagyon tetszett. Ezt a filmet tuti megnézem még 1x. Láttam a régit is, és az a véleményem, hogy az ilyen fantasztikus filmekből érdemes remake-eket készíteni. Szerintem tök jól feldolgozták, kibővítették pár dologgal ami csak jót tett neki + mai technikával azér jobban üt egy horrorfilm (ha nem cseszik el). A régiben szvsz kicsit előltetett volt a kutyás rész, amikor a végén nyúzta a kopasz fickót; meg nem voltak ilyen génsérültek a vademberek mint az újban, ami azér szintén jót tett a feldolgozásnak.

Nem értem miért ne lehetne egy klasszikust feldolgozni, mondván hogy úgyse lesz jó, meg csak a pénzért hajtanak (melyik film nem hajt arra, hogy jól teljesítsen a kasszáknál), szerintem pont a klasszikusokat kell feldolgozni, és azok közül is olyanokat amikből még van mit kihozni, és ma is megállja a helyét a sztori. Az új láncfűrészes szerintem nem ilyen volt, azt békén kellett volna hagyni, had emlékezzen az ember rá, hogy mekkora klasszikus volt, és ne egy elcseszett remake ugorjon be róla mindenkinek.
  • EmIn3m02
    haver megnézte mondta hogy nemrossz,1×nézhető
    sztori meg halálos kitérő teljesen
  • zizu21
    Egesz jo kis horror film volt.
  • izsook
    Megnéztem, nekem teccett para volt. Bár egy-két embernek már lassan valami olyan film kell, hogy a végén kinyúl egy kéz és kiveri a f@szát...
  • Voltan
    Egek ura... Megnéztem moziban a filmet. Hát ilyen vacak szemetet rég láttam. ha viccnek szánták, akkor is rossz. Szerintem megvették a "Horrorklisék A-tól Z-ig" című könyvet, meg a "Hogyan nyúzzuk le a bőr alatti réteget is a rókáról" című oktató DVD-t, és ezek alapján csinálták meg. De még így is mellényúltak. Katasztrófa.
  • R9
    kinek ez kinek az ^^
  • reanimator
    Szerintem is fostalicska a film.Wes Craven filmjének a szintjét sem éri el.
    Én is azt mondom felesleges remake volt.
  • ngcsnet
    ízlések és pofonok^^
  • Duddits
    Én haverom azt mondta, hogy jó... :-)
  • Krezga
    Haverok nézték moziban, azt mondták szar...
  • Voltan
    Ehh.
  • R9
    szerencse hogy nem te rendezted ^^
  • Voltan
    Meg az összes többi Láncfűrészes film, meg a Halálos kitérő, meg még lehetne sorolni. Szvsz ez egy totálisan felesleges és rosszul időzített remake.
  • Csuhai G
    Sztori = Texasi Lánfűrészes (2004)
  • Voltan
    Az iróniát nem érezted ki a szövegemből? "látszik, hogy mennyire nem vagy otthon a filmek világában" LOL, na ne.
  • vg
    Hehehe, látszik, hogy mennyire nem vagy otthon a filmek világában. Wes Craven rendező már 1977-ben megcsinálta ezt a filmet, azaz most a a felújitott, újraforgatott verziót láthatjuk a mozikban! Ime.
  • vg
    Semmi értelme megnézni moziban, mert lesz egy UNRATED verzió DVD-n, ami 15 percel hosszabb mint a mozis...

Ime.
  • Voltan
    Ilyen témájú filmet még SOHA SENKI nem csinált. Te jó ég, hogy jutott eszükbe ez a sztori????
  • grebber
    Felirarta várok!
  • fernando torres
    áhh biztos jó
  • dunga
    nem rossz:]
    ez itt hazánkban mikor lesz vetítve?:$
  • donoki
    leeht én is
  • ZsirosKenyer
    azt hallottam h k*rva jó. Majd megnézem.
  • R9