Sziklák szeme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harly18
Én szerintem az uncut-ot láttam, de így nem tudom megmondani neked, hogy miben különbözik, mert csak azt láttam...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lakókocsiban ha jól emlékszem a szõke csajt megerõszakolták, de nem látszott semmi, közben a faterját nyárson sütögették, utána a kisbabát elvitték, az nagyanyját hason lötték, s a kisgyerek anyját meg fejbelõtték. Ezek nagy részét mutatták totálisan, nem tudom ezek benne vannak-e az általad látott verzióban

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Vki,aki az uncutot látta,leírná egy spoilerbe,h miket vágtak ki?? Most néztem meg a sima verziót,és elõtte mindenki siránkozott,h a lakókocsis jelenet milyen kemény,hát én semmi rendkívül durvát nem tapasztaltam ott,és ezért félek,h vmi jó kis trashbõl maradtam ki 😄 Elõre is kösz.
Victor1103
Én láttam a filmet és szerintem királyos.Aaron Stanford és Emilie de Ravin jók voltak benne(bár igaz hogy a csaj a sipákoláson kívûl nem sok mindent csinált)<#pias>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Harly18
Most néztem bele az eredeti 1977-es filmbe és.......Nevetséges....Ha nem látom a remakejét elõször, akkor biztos jobban tetszett volna, de így nagyon harmatosnak tûnt. A film megvalósítása 77-es az biztos, de valahoyg a színészek sem nyújtottak valami nagyot........A 2006-os verzió szerintem 1000-szer jobb....És a régi verziót fele ennyire sem duva, mint a mostani...

Voltan
Jaja.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zaki
Így már más, egyetértek veled... <#smile>

A 80-as évek horrorfimjeiben pontossan ez volt a lényeg.A "látványra" ment minden.De ma már köszönhetõen a cenzúra "áldásos" hatásainak nemigen csinálnak ilyen filmeket,hanem jönnek helyette a tinihorror marhaságok,és még azokat is megvágják...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Harly18
A félelmetes alatt azt is értem, hogy megmutat mindent. Az "ellenség" undorító, ahogy a csajt agyonlövik, ahogy az elején a benzinkutas megöli magát, ezeket látni azért megdöbbentõ egy kicsit, mert nem minden filmben van ilyen...Én már rég láttam ilyen típusú filmet, s nem is az hogy annyira félelmetes volt, de nagyon megdöbbentõ, számomra legalábbis ez a mindent megmutatás és az emberek kivégzése...Szerintem egy erõs közepes film sikeredett belõle és én is bízok a folytatásban, bár sajnos nem fogja ûberelni szerintem... 😞

zaki
Azért annyira nem... Én most néztem meg, 5 perce volt vége a filmnek, semmi félelmetes nem volt benne. Tele van a szokásos klisékkel... Azért szódával elmegy... Eredeti filmet nem láttam (sajnos).

Mindenesetre aki ki akar kapcsolódni másfél órára, és csípi a horrort jól fog szórakozni. 1X biztos.

Ja, én a vágatlan verziót néztem meg, voltak benne fincsi dolgok... 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Apu élve elégetése a fáklyán, na és a hûtõládás rész tényleg jó volt... 😄

Állítólag lesz folytatása, ilyen befejezés után nem is csoda... :o

Harly18
Most nézem, hát ez nagyon durva, fõleg így hajnali 1-kor nézve, egyedül a sötétben 😊

de durva film most nézem

jAsOn VoOrHeEs
Úhh ez elég faxa kis filmnek tûnik, már szedem is a done release-t <#buck> <#eljen>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Szereintem is jó volt,bár én az "alap" változatot nem láttam,de az most végülis mindegy.
Akik a Hostel-el kapcsolatban siránkoztak hogy milyen brutális,azok jöhetnek ide is,mert ez sem marad el a nyomában,sõt itt még a "látvány horror" része erõsebb is talán.
Szóval nekem bejött igy lazitásnak a foci VB napi 3 meccse után...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

van belöle done release kurva jó minõség

grebber
The Hills Have Eyes (2006) RUSTLERS TS KVCD na ezt szedem is.

Mi is az a KVCD??

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Felirat itt:

subgate.tx.hu
Szevasztok!
Tegnap voltam rajta a moziban, nagyon tetszett. Ezt a filmet tuti megnézem még 1x. Láttam a régit is, és az a véleményem, hogy az ilyen fantasztikus filmekbõl érdemes remake-eket készíteni. Szerintem tök jól feldolgozták, kibõvítették pár dologgal ami csak jót tett neki + mai technikával azér jobban üt egy horrorfilm (ha nem cseszik el). A régiben szvsz kicsit elõltetett volt a kutyás rész, amikor a végén nyúzta a kopasz fickót; meg nem voltak ilyen génsérültek a vademberek mint az újban, ami azér szintén jót tett a feldolgozásnak.

Nem értem miért ne lehetne egy klasszikust feldolgozni, mondván hogy úgyse lesz jó, meg csak a pénzért hajtanak (melyik film nem hajt arra, hogy jól teljesítsen a kasszáknál), szerintem pont a klasszikusokat kell feldolgozni, és azok közül is olyanokat amikbõl még van mit kihozni, és ma is megállja a helyét a sztori. Az új láncfûrészes szerintem nem ilyen volt, azt békén kellett volna hagyni, had emlékezzen az ember rá, hogy mekkora klasszikus volt, és ne egy elcseszett remake ugorjon be róla mindenkinek.

EmIn3m02
haver megnézte mondta hogy nemrossz,1×nézhetõ
sztori meg halálos kitérõ teljesen

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Egesz jo kis horror film volt.
izsook
Megnéztem, nekem teccett para volt. Bár egy-két embernek már lassan valami olyan film kell, hogy a végén kinyúl egy kéz és kiveri a f@szát...

Voltan
Egek ura... Megnéztem moziban a filmet. Hát ilyen vacak szemetet rég láttam. ha viccnek szánták, akkor is rossz. Szerintem megvették a "Horrorklisék A-tól Z-ig" címû könyvet, meg a "Hogyan nyúzzuk le a bõr alatti réteget is a rókáról" címû oktató DVD-t, és ezek alapján csinálták meg. De még így is mellényúltak. Katasztrófa.

kinek ez kinek az ^^

Szerintem is fostalicska a film.Wes Craven filmjének a szintjét sem éri el.
Én is azt mondom felesleges remake volt.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

ngcsnet
ízlések és pofonok^^

Duddits
Én haverom azt mondta, hogy jó... :-)

Krezga
Haverok nézték moziban, azt mondták szar...
Voltan
Ehh.

szerencse hogy nem te rendezted ^^

Voltan
Meg az összes többi Láncfûrészes film, meg a Halálos kitérõ, meg még lehetne sorolni. Szvsz ez egy totálisan felesleges és rosszul idõzített remake.

Csuhai G
Sztori = Texasi Lánfûrészes (2004)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Voltan
Az iróniát nem érezted ki a szövegembõl? "látszik, hogy mennyire nem vagy otthon a filmek világában" LOL, na ne.

Hehehe, látszik, hogy mennyire nem vagy otthon a filmek világában. Wes Craven rendezõ már 1977-ben megcsinálta ezt a filmet, azaz most a a felújitott, újraforgatott verziót láthatjuk a mozikban! Ime.
Semmi értelme megnézni moziban, mert lesz egy UNRATED verzió DVD-n, ami 15 percel hosszabb mint a mozis...

Ime.
Voltan
Ilyen témájú filmet még SOHA SENKI nem csinált. Te jó ég, hogy jutott eszükbe ez a sztori???? <#wow3>

grebber
Felirarta várok!

Next PC upgrade: 2022

fernando torres
áhh biztos jó

dunga
nem rossz:]
ez itt hazánkban mikor lesz vetítve?:$

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

leeht én is

azt hallottam h k*rva jó. Majd megnézem.

Wron Turn-hoz hasonló új horror

info - cinematrix

trailer

honlap

történet:
Egy átlagos amerikai család átlagos autóján átlagos kirándulásra indul Kaliforniába. Ám ez a túra egészen másképp alakul, mint ahogy tervezték. A kocsijuk lerobban valahol egy sivatag közepén. A környezõ hegyekbõl pedig valaki (vagy valakik) figyelik õket. Olyanok, akik már nagyon várták õket.
Egy másik, csöppet sem átlagos család birtokára tévedtek. Vendéglátóik nagyon szeretik a vendégeket: nyersen vagy fõve egyaránt. Az emberi húsra éhezõk összecsapnak azokkal, akik csak egy ártatlan kirándulásra vágytak.
Perverz étvágy harcol a családi szolidaritással. Õrült vérszomj a civilizációval. Az esélyek egyenlõek: még nem tudni, végül ki fog felfalni kit…