Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Paradise topik
[merlinw.org]
Talán gyenge a grafikai motor?? Vagy ekkora AI-ja lenne?
Bár bevallom én sem azért szeretem, mert tökéletes az irányítása, hanem Sokal bácsi miatt <#worship>#worship>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egy szó mint száz, a syberia1-2 felejthetetlen volt, ez meg idegesítõ a hibái,tervezése miatt. Részemrõl uninstalled.
illetve nem igaz h ennyien nem ismeritek a visszacsatolás kifejezeést 😊 teljesen elfogadott interdiszciplináris szakszó 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2. megyek warezolom aztán jó
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Dani, szerintem az "Clive Barker" akart lenni. 😊
Remélem nem vmi mással kevered. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A Still Life-ban, a Syberia 1-ben és 2-ben több volt. A The Longest Journey-ben pedig 4 és félszer több szöveg van!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Miva? <#wilting>#wilting>
A feedbackre elég hülye fordítás a "visszacsatolás", akkor már inkább "visszajelzés".
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem