Paradise

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van már hozzá magyarítás? Ha még nincs akkor mikorra várható?
Magyarnyelvût tudok. 😊

Paradise végigjátszás
Nekem nem jött be anyira a Grfaika😛😄
koschwarz
hihetetlen, most jelent meg a gém, neked már végigjátszás kell. akkor mi a f*sznak akarsz egyáltalán játszani?<#fejvakaras>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

az ember visszajelzést szokott kapni nem visszacsatolást.. azt inkább a gépek
MerlinW
nézz be a topikjába, ott van link
Paradise topik

[merlinw.org]

Tud valaki Végigjátszást hozzá???
Érdekelne, miért kell ekkora gép egy illen gamehoz? Ezeken a gépeken már nagyobb pixel és shader igényû programok is elmennek...
Talán gyenge a grafikai motor?? Vagy ekkora AI-ja lenne?

Tinman
Szigorú vagy :-)
Bár bevallom én sem azért szeretem, mert tökéletes az irányítása, hanem Sokal bácsi miatt <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

én meg az oldschool adventure gamert képviselem 😊 A hangulata és a képi világa tényleg eltalált a játéknak de a kezelése mindent tönkretesz. Nem oda klikkelek ahova akarok, a kurzor kicsi barna ...kupac. Idegesítõ lassulások az egérkurzorban (bug: a játék közben a startup.exe futásának prioritásának csökkentésével orvosolható a problema valamalyest) .
Egy szó mint száz, a syberia1-2 felejthetetlen volt, ez meg idegesítõ a hibái,tervezése miatt. Részemrõl uninstalled.
én az átlag gamert képviselem 😊

illetve nem igaz h ennyien nem ismeritek a visszacsatolás kifejezeést 😊 teljesen elfogadott interdiszciplináris szakszó 😊

IMYke2.0.0.0
Jelenleg még nem fordítható - a különleges archívuma miatt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gladiator
Angol nyelvleckét Csuhai G-nek!

Csuhai G
Magyarítást a népnek! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

IMYke2.0.0.0
feedback fn el/infor/távk visszacsatolás, átv visszajelzés

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Vorpal
1. visszacsatolás nagyon szép forditás

2. megyek warezolom aztán jó

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Esrohnoil
"Cleave Barker"
Dani, szerintem az "Clive Barker" akart lenni. 😊
Remélem nem vmi mással kevered. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Nekünk nem az, de Daninak lehet h. sok... 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Zocsi
Megsúgom mindekettõt jelenti! <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Nincs olyan sok szöveg benne.
A Still Life-ban, a Syberia 1-ben és 2-ben több volt. A The Longest Journey-ben pedig 4 és félszer több szöveg van!

Tinman
Alapmû, azonnali klasszikus.<#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sadist
"Ami viszont hiányzott nekem, az a visszacsatolás. Az égvilágon semmi jele nincs annak, ha valami nem lehetségek és mégis próbáljuk."

Miva? <#wilting>
A feedbackre elég hülye fordítás a "visszacsatolás", akkor már inkább "visszajelzés".

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem