334
Új online játék!
-
Carmageddon #334 ÓÓóóóóó bassza meg. -
foxxi #333 ÖÖÖ, izééé. Most néztem hivatalos oldalt és facebook oldalt, tavaly szept 27 óta nincs frissítve sem az oldal, sem a facebook, a fórumok nem mennek, és a letöltés ( kliens ) opciót is kivették az oldalról. Szóval még ha akarnék se tudnék velel játszani, igy videót sem tudok csinálni. Szerver sincs. Szóval nagyon ugy tünik ennek már rég vége van. :( -
foxxi #332 ha youtube-ra érted, hogy 15 percnél többet tudok e felvenni, akkor Igen. Ha a játékra, akkor alsó posztban látszik hogy aktív. :) -
Carmageddon #331 Megvan hosszabbítva?, nekem már rég megvan hosszabbítva, csak azért mert izgalmas jeleneteket is akarok látni. -
foxxi #330 Ahhoz fel kéne telepítenem. Csak acc oldalon néztem, hogy még él a játék és az accountom. De! mondjuk holnap csinálok egy pár perces videót, ha ugy jó -
Carmageddon #329 Tudsz videókat csinálni belőle? -
Carmageddon #328 Az jó -
foxxi #327 Miután megvetted, igen. -
Carmageddon #326 Ingyenes egyébként? -
foxxi #325 És kaptam egy ilyet: *Subscriptions (including lifetime) will be automatically re-authorized. -
foxxi #324 Én most léptem be az accommal. Még mindig müködik LOL
-
Carmageddon #323 Ja hát így már más azért kár érte, mert kipróbáltam volna. -
foxxi #322 Mivel kisköltségvetésű cégről van szó, és már a megjelenéskor sem volt szinte semmilyen fogadtatás, ill. 2 héten belöl mindenki otthagyta; asszem nem is kell tovább magyaráznom -
Carmageddon #321 Azta nem semmi és eddig mért nem foglalkoztak ezek kiírtásával? -
foxxi #320 Főleg a follower rendszer tetszett benne. De azon kívül minden xar benne. Gyenge engine, millió bug, föld felett járás, eltünő loot, széteső "saját birodalom", stb. Túl sok hogy leírjam. -
Carmageddon #319 Pedig én bíztam benne mert szintlépéses dolog és király egy ilyen játék ha megvan csinálva rendesen. -
foxxi #318 Ez olyan mint egy ZS kategóriás film -
Carmageddon #317 Hát mi a faszt csinálnak még rajta 2011 óta úristen. -
foxxi #316 Jah, csak még mindig alpha állapotban van. Egy bugtenger az egész. Pedig vannak benne jó 5letek, de ez igy kuka. -
Carmageddon #315 Pedig 10 dolcsiba kerülne csak. -
Nem hiszem. Sajna ennek a játéknak már annyi:( -
Carmageddon #313 Ezt játsza valaki? -
Carmageddon #312 Nem akarják a paypalról fizetést berakni? -
Carmageddon #311 nincs is olyan benne a fenébe -
foxxi #310 Az oldalon a jobboldali lista vonatkozik EU-ra ( Eu/Russia ) -
Carmageddon #309 Alertplayról lehet? -
foxxi #308 Hivatalos oldalon 10 dodó csak.
G&H Buy -
Carmageddon #307 Aha értem, de csak a steam-on lehet megvenni sehol máshol?, mért nincsen dobozos kiadása? -
foxxi #306 Aki egyszer megvette annak már teljesen ingyenes. Most aszem 15font körül lehet kapni ( de megsúgom hogy csodát senki se várjon tőle, nem világmegváltó cucc. DE, el lehet vele lenni. A legnagyobb baj hogy alacsony a közösségi oldala, egy MMO meg pont arról szól. -
Carmageddon #305 főleg ilyen játéknál alig lehet csinálni benne valamit. -
Carmageddon #304 egy hét az lófasz. -
Kiado #303 7 nap trial lehetőség -
Carmageddon #302 A francba de legalább tovább javítják a játékot. -
foxxi #301 Hm, az érdekes. Akkor még csak a "megvásároltaknak" ingyenes a játék. Ebben az esetben még kicsit várni kell. -
Carmageddon #300 Ezt töltöttem ki, és ha továbbmegyek egy sériaszámot kér. -
foxxi #299 Itt: G&H reg -
Carmageddon #298 Hol kell regizni nem látom. -
Carmageddon #297 Ja értem aha, okés köszi az infót. -
foxxi #296 Hivatalos oldal. Regizel, majd letöltöd a klienst és játszol. Ennyi. MÁR ingyenes a játék! -
Carmageddon #295 Aha ez már akkor jobban fest, mint amikor kiadták, mindent bele, ha már rengeteg időt fektettek bele.
Dobozos verziója mért nincsen?, sehol sem lehet beszerezni csak a steam-en, máshol mikortól lehet kapni?, vagy ingyenesen kipróbálni.