Crysis - leesett az állunk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi
Ehhez is egy olyan 100 milliós szuperszámítógép kell majd megint <#szomoru1>
Sanyix
Jah.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nekem ez a graf már túldísziített. Ok ok hogy HDR meg Soft Lighting de ennyi még a vaóságban sincs
HöfEE
Ha nem tudnál értelmezni:
Crysis nem a DirectX 10-re épült, hanem csak egyes elemeit használja.

Magyarul a direct x 10 elemeit használja ki tehát ugyan megy directx9 el is de néhány dolgot nem ugy dolgoz ki mint egy directx 9 es kártyán.

Egyetértek.

Ha nem tudál olvasni:
Crysis nem a DirectX 10-re épült, hanem csak egyes elemeit használja.
De most gondoljatok bele, hogyha ezek a képek még DirektX 9-es kártyán készültek, akkor hogy nézhet ki DirektX 10-es kártyával... <#eljen><#taps>
asysoft
Erre a játékra kíváncsi vagyok, de remélem a történetben nem lesz annyi szörny (idegen lény), mint amennyi a Far Cryban volt. Azt is szerettem, de a szörnyes részeket egy idõ múlva eluntam😞

/*WTF?!*/

és állítólag a gépje se lessz nagyon nagy szal jól optimalizálnak!!!
Virtual reality 😄

Apple Powerbook G4 - 1.67 GHz, 1GB DDR2-533, ATI9700-128, SD, 80G/5400 - MAC OS X 10.4.7

HöfEE
AZTAK*R*A!!!!!!

atyaég! Az elsõ kép nagyon üt...mintha egy fénykép lenne..ha így fog kinézni, a HL2, de még a Far Cry is aknakeresõnek fog tûnni mellette😮
Tinman
Muhaha... vesszél HL2 <#eplus2>
Éljen a Crytek!<#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.