Shadowrun

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

ageof 3 jobb =)

vagy mw4? najó a jó az erõs rá fõleg a merc-re :P

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

age of empire 1-2? :) maguk idejében jók votlak ... :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
Nekem az FS 2004-bõl meg az összes szimjébõl 1 dolgot hiányolok.. a repülési modellt.. lehet az avionika isten de attól az még nem repülõ hogy nyomogathatod a gombokat:) Ha fizika nincs mögötte... De ez itt elég offtopic:) BTW Freelancer is M$ játék volt. Dungeon Siege 2 szintén MW4 szintúgy (meg is élt 3 kieget meg egy rakás non official packot)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Barney Tech
Flight Simulator 2004

Bucser
Adott már ki a Májkrémszoft jó játékot csak most nem jut eszembe egy sem:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sweech
x_X

Barney Tech
Jó gagyi sztem
.

tigeroo
ez valami vicc<#wilting>
Remek lesz. Az MS megmutatja, hogyan kell megeroszakolni egy nagyon jol megtervezett univerzumot, es hogyan lehet minel igenytelenebb vackokat kiadni Shadowrun logo alatt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Barney Tech
Vista? menjeneke a faszomba pedig nem is olyan jó a grafikája.

alph4
Egy Microsoft fejlesztésû FPS játék, ami Vistára és Xbox 360-ra fog valószínûleg megjelenni. Pontos megjelenési dátum még nincs.

Itt találtok képeket a játékból!

Itt pedig pár ingame video található

Kíváncsi vagyok milyen lesz, így a képekbõl és a kisfilmekbõl érdekesnek tûnik ;)

A játék hivatalos oldala

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

← ElőzőOldal 3 / 3