S.F.M.C
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tán behalt a topic? 😄DD igy 3 év után benéztem hihi
sorozatszám: J6YWW-BDEAY-43XSJ-TF94X
2. sorozatszám: 92927-32350-79612-22119
Kettõt kér ha beütötted az elsõt rögtön utána kell neki a második
2. sorozatszám: 92927-32350-79612-22119
Kettõt kér ha beütötted az elsõt rögtön utána kell neki a második
Várok és várok... <#smile>#smile>
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
hát sajna énse találok hozzá,key-t ugyhogy muszáj lesz várnunk..
SÖLDNER: Secret Wars és a Marine Corps-hpz esetleg nincs cd-key ami ehhez stimmelne?Már ha valóban azok újrakiadása...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Igen, nekem is ezt kéne csinálnom, ha nem tököltem volna órákat míg, leszedtem, sikerült kiírnom valami ismeretlen formátumból, és felraktam, ja és órákon át kerestem a keyt. Most már éveket is várok, ha kell! <#idiota>#idiota>
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
passz,leszedtem felraktam, elinditottam, kérte a cdkeyt, infot olvastam, nemvolt benne, uninstall😊
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Engem érdekel. Viszont azt a telibevert cd-keyt sehol nem találom. Lehet, hogy még fel sem törték? 😞
aki tudja a cdkey-t hozzá:lécci leirni,mert: nekem a fömenüt+az introt is beadja,de utána még az options-ba sem enged be sorszám nélkül...
thx.!!
thx.!!
Na,látom nemnagyon érdekel senkit az a game.... 😞
Nembaj,annyit megér,hogy megnézzem...
Azt tudom (bár az Nforce nem tud róla,meg a SIN-rõl sem...),de ha ez valóban a SÖLDNER újrakiadása,akkor nem nagy cucc...
Jaja,ezt olvastam én is,de már elvileg megjelent mert én letöltöttem 😊
Gamestar:
"A Semper Fidelis - Marine Corps egy újabb multiban játszható lövöldözõs FPS-nek ígérkezik, mely a tervek szerint Észak-Amerikában a jövõ hónapban már meg is jelenik. Bizonyos hírek szerint ez nem lesz más, mint a SÖLDNER: Secret Wars és a Marine Corps címû kiegészítõjének az egy csomagban való kiadása, bár egyelõre ezt a fejlesztõk még nem támasztották alá. "
"A Semper Fidelis - Marine Corps egy újabb multiban játszható lövöldözõs FPS-nek ígérkezik, mely a tervek szerint Észak-Amerikában a jövõ hónapban már meg is jelenik. Bizonyos hírek szerint ez nem lesz más, mint a SÖLDNER: Secret Wars és a Marine Corps címû kiegészítõjének az egy csomagban való kiadása, bár egyelõre ezt a fejlesztõk még nem támasztották alá. "
Amugy valami Fps,talán a Battlefieldhez hasonlit.
Hát Érdekes,, egyenlöre nem indul...