16
Semper.Fidelis.Marine.Corps
-
priluki #16 tán behalt a topic? :DDD igy 3 év után benéztem hihi -
Snailmi #15 sorozatszám: J6YWW-BDEAY-43XSJ-TF94X
2. sorozatszám: 92927-32350-79612-22119
Kettőt kér ha beütötted az elsőt rögtön utána kell neki a második -
#14 Várok és várok... -
priluki #13 hát sajna énse találok hozzá,key-t ugyhogy muszáj lesz várnunk.. -
Gabe18 #12 SÖLDNER: Secret Wars és a Marine Corps-hpz esetleg nincs cd-key ami ehhez stimmelne?Már ha valóban azok újrakiadása... -
#11 Igen, nekem is ezt kéne csinálnom, ha nem tököltem volna órákat míg, leszedtem, sikerült kiírnom valami ismeretlen formátumból, és felraktam, ja és órákon át kerestem a keyt. Most már éveket is várok, ha kell! -
#10 passz,leszedtem felraktam, elinditottam, kérte a cdkeyt, infot olvastam, nemvolt benne, uninstall:) -
#9 Engem érdekel. Viszont azt a telibevert cd-keyt sehol nem találom. Lehet, hogy még fel sem törték? :( -
cenci #8 aki tudja a cdkey-t hozzá:lécci leirni,mert: nekem a fömenüt+az introt is beadja,de utána még az options-ba sem enged be sorszám nélkül...
thx.!! -
priluki #7 Na,látom nemnagyon érdekel senkit az a game.... :(
-
priluki #6 Nembaj,annyit megér,hogy megnézzem... -
Gabe18 #5 Azt tudom (bár az Nforce nem tud róla,meg a SIN-ről sem...),de ha ez valóban a SÖLDNER újrakiadása,akkor nem nagy cucc... -
priluki #4 Jaja,ezt olvastam én is,de már elvileg megjelent mert én letöltöttem :) -
Gabe18 #3 Gamestar:
"A Semper Fidelis - Marine Corps egy újabb multiban játszható lövöldözős FPS-nek ígérkezik, mely a tervek szerint Észak-Amerikában a jövő hónapban már meg is jelenik. Bizonyos hírek szerint ez nem lesz más, mint a SÖLDNER: Secret Wars és a Marine Corps című kiegészítőjének az egy csomagban való kiadása, bár egyelőre ezt a fejlesztők még nem támasztották alá. " -
priluki #2 Amugy valami Fps,talán a Battlefieldhez hasonlit. -
priluki #1 Hát Érdekes,, egyenlöre nem indul...