Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek konkrét számok,vagy nevek. A legfelsõ sorban 1.Elyos, a sorban a 2.Asmo tök mindegy milyen szám vagy név.

A szerver sose sorrendben van, hanem telítettség szerint. Szal konkrét számok kellenének.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ott találkozunk :-)

sziasztok.
bocsi hogy megkérdezem: ez ingyenes játék?

hallottam valami kínai szerverrõl is vagy mirõl, amin ingyen lehet játszani aion-t.
kérlek válaszoljatok.

köszi

akik esetleg holnap kezdenének a 9. régión karit:
1.szerver: ELYOS
2.szerver: ASMO
tájképp. Aionhun légió

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Running
A kérdésem az lenne, hogy egy assasint stigmakõval meg lehet tanítani chain, vagy plate armor használatára? Ha igen, lesznek levonások az értékeiben?

Általában úgy van, hogy ha egy területen belül maradsz (vagyis mondjuk nem cikázol két erõd között), akkor elsõ belépés alkalmával egy 5-10mp töltöget, kb mint a fõvárosokban (karakterek nevei a földön, aztán egyesével "kinõnek", textúrák betöltõdnek, stb), utána 150 emberig nagyon ritkán röccen meg. Afölött úgy 250-ig már vannak kimaradó másodpercek, de nem életveszélyesek. 250 fölött már nem nagyon lehet nagyfelbontású videókat rögzíteni, legalábbis nem érdemes, lagfest itt sincs.
A legnagyobb tömeg amit láttam az kb 400 ember volt, ott minden nyavalya elõfordul már, de nem játszhatatlan.

A legnagyobb oka ezeknek amúgy az, hogy a három Abyss réteg egybe van - annak ellenére, hogy csak predesz. pontokból lehet átjutni egyikrõl a másikra.. teljesen értelmetlen.
Emiatt, ha túl közel repülsz a feletted levõhöz, vagy mondjuk szimplán felfelé nézel egy magasabb pontról, akkor elkezdi a feletted levõ területeket is töltögetni teljesen feleslegesen.

Persze 100-as fölött már érdemes grafot lejjebb vinni alacsony vagy mediumra😄

Akinek gépe/sávszéle alapból nem bírja, vagy ha tényleg nagy tömeg van, akkor Options-ben bekapcsolható az "Abyss" gomb. Ez az összes szövetséges karaktert, aki nem a saját raidedban van eltûnteti, csak a nevük látszik meg az eredmény amit maguk után hagynak, grafot minimum alá veszi (szóval nem száll 40 meteorgolyó a messzeségben, meg nem pulzálnak a szomszédos holdak fényei - egy sima kék háttér lesz helyettük). A gomb használatára még nem volt szükségem, pedig nem rendelkezem highend géppel meg netkapcsolattal.

Hamed
Ostromon/raid bosson voltal mar? Mennyire szaggat be a jatek 50-100 jatekosnal, illetve a szerver hogy birja? Nincsenek lagok, kesesek? (leszamitva a magas pinget)
Nekem most maxon van minden, varosban kb 10 mp-ig toltogeti a texturakat utana siman megy ott is. Szamithatok ra, hogy akkor tomegjeleneteknel se lesz gond?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

25-tõl van endgame, de max lvl dolgokról kérdezhetsz tõlem is.

Ölögesd õket, lehet h rossz a fordítás 😊 Legrosszabb esetben nézz át Asmo térfélre.

Azt 25 felett sokminden nem változik, max minden kaszt kap pár überbrutál stigma skill t😄

Tatyla
abyssban van egy küldi amiben ilyen immortal szellemeket kell gyilkolászni ,na mármost kér 3 immortal healert is de olyat nem találok,ötlet?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Torzonborz
Te kis gonosz <#smile>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
csak kivi vagyok milyen megalapozott pvp élménye lehet itt bárkinek is, mert ha jól selytem nem max lvl környékén járnak..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Sáska
Nezd at Tatyla ezen hozzaszolasait:

valamint az alairasaban szinten hogy hol vagyunk:
AION / 华北网通 régió / Azariel szerver / Genesis Legion level 2 / Elyos

@Jockey: ha jol tudom 50. szintlepesi sebesseg kb l2 kezdetekhez hasonlo..

Torzonborz
csak nem.... ? <#wilting>

<#vigyor>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
mennyi a max lvl a játákban?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

valaki megdobna egy linkel, meg infoval hogy lehet femenni vmi szerverre ahol magyarok is vannak?
nemtom en most utoljara kialtam parszor hasonlo rangerekel mint en es naluk nem volt annyir crites ko es kevesebb critet lottek ram mint en o rajuk az egyiknek full kek setje volt ekszer minden szal alapbol nagy eselye volt a gyozelemre viszont alig jott neki a crit 3/4 hp-m maradt minden menet utan illetve amiota pakoltam a koveket azota tobb is lett a crit gyakorisaga talan a dmg is azt nem neztem de gyakrabban lovok critet igy

Veni, vidi, vici

Sáska
de amugy azt hallottam, hogy a crit-es ko csak a crit nagysagat befolyasolja. most akkor hogy van ez? Hatassal van a gyakorisagra is, vagy csak a mertekere?

naja crites kovek dragak de hasznosak 😄
engem abyssban elkapott egy 34-es templar full crites lehetet mert kb csak critet utott ram nemtudtam menekulnise 😄

Veni, vidi, vici

Sáska
a mostani buildem leginkabb shield block, crit, es egy kis parry. az a baj, hogy a crit-es kovek eleg dragak...😞

sorry utananeztem es a Kínai klienst hasznalja viszont nemtom hogyan csinalhattak ss-t ha serverre kb fel se tudnak menni ezek melett trojait telepit az extreme es ezt mas is irta elite pvp-n illetve megemlitik hogy a Kínai serveren hasznalt accal is feltudsz menni a privat serverre ami szinten gyanus 😄 meg ahogy neztem mar tobben reportoltak a servert ami jo pont 😊 nem kell privat szutyok hogy aztan azzal hasonlitsak ossze az eredetit a low playerek akik nemfizetnek a gamert

Veni, vidi, vici

hali stonoknak szerintem igen is koze van hozza mivel amiota megnoveltem a phis crit ratet egyre tobb crit jott 220 volt utoljara a crit ratem ami random neki az a dmg 2 skillen ami 3 fajta dmg-t lohet az egyik amit alapbol ir a masodik egy kozepes dmg es a 3. az a high dmg pl mobba hig dmg crit nelkul 1.1k-1.2k dmg crittel meg 1.5k-1.8k

Sáska jo lesz az pvpben csak meg kell talalnod a buildedet en eddig kettot lattam ami igencsak jo volt pvpben az egyik a full hp build az ugy undorito vagy ami meg undorito az a full crit build oda rantja enemyt aztan nekial daralni eleg csunyan critel aztan ugy mar alaz 😄

spytime9 szerintem ezek fake oldalak legalabbis a teszt 1 100% fake mivel screenshotok koze amit elvileg aprivat serveren csinaltak a Kínai kliensbol van SS masik ketto meg inkabb account lopo oldalnak tunik mivel fileok kozott is csak egy vacak leiras van semmi mas es irnak a storyrol

Veni, vidi, vici

Sáska
en is kivancsi leszek, hogy pvp-ben a templar mit fog produkalni, de egyelore nem fuzok hozza nagy remenyeket, bar velem egyszintu assasint, gladiatort mar vertem le nem 1x duelben. sorcererhez meg kb el sem ertem. Kene meg jo ekszer..<#hehe>

Zomil
sztem még 1 papot kiprobálok és annyi 😊

sm+assa kiprobálva mindegyik tetszik, koreain pap-al voltam, bár nyelvi nehézségek miatt nem jutottam sokáig, ugyhogy ujra nekiesek

de nagyon ugy néz ki az sm a nyertes, ö lesz a main karim 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Azért még sorcit kezdek, csak az a baj h jövõhéten kis töri "felmérõ" 1700-1914. És arra se ártana tanulni ^^

Ám aki újat kezd, az mindenképp kezdjen craftolni, és szedegesse az anyagot 1000L, nagyon megéri.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zomil
hát igen ugy problémásabb, de ezért kell taktikázni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Azért írtam Abyss-t, mert ott a sorci 99 % h repül, már csak a passzív buff miatt :p

Azert SM nem rossz kari, kar hogy nincs repulo petje.
Csak tudni kell banni vele.
Zomil
a wind spirit elöbb aláz le egy sorcit 😄

hmm hátha valaki kiokosít ezen a téren, olvastam egy guide-ben miszerint a ranger Criticaljai randomok, tehát nem hatnak rá a phys crites mana stone-ok ez mennyire igaz?

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

amilyen durva támadóskilljei vannak smnek, sokszor summon sem kell, csak hogy tartsa a második mobot😄

Spiritmaster summon nélkül érdekes lehet, bár gladi ellen pl biztos megvan az elõnyöd root formájában, de többi ranged klassz ellen, hát.

Tatyla
azért ez nem teljesen igaz csak segít esetleg,és voltam abyssban és nem,nem aláztak le...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Abyssban meg egy sorci lealáz 😄
Ám minek neked magic boost mikor elvileg a summonod öl helyetted ? :p

Tatyla
a spiritmasterem már 25-ös csak magic boosting kövek vannak a ruhákban és level 2-es wind spirittel elég durva...

Sáska
szerintem is. nekem is van egy 20-as sorcerer-em, de mivel kellett egy templar is a group questek miatt, elkezdtem huzni egyet. eleinte nem tetszett, mostmar mindjart 23as, es egyre jobban tetszik, A sorcerer-t nem is jatszom mar.

Na ezt jo tudni hogy level 18ig nem kell party.Mindjárt felhuzom az assasin-om😊
Zomil
azért lvl 18-at irtam, mert utána már a grp-os küldit miatt nehezebben lehet felhuzni egy karaktert

Zomil
1-1 karit kb. lvl 18-ig fel kell huzni, általában akkor jönnek a jobb skillek és nagyobbak a különbségek 😊

Szerintem minimim 22-ig érdemes elvinni egy kasztot, mert addig sokszor változhat az ember véleménye és nem is igazán rajzolódik ki maga a kaszt. 22-õn jelennek meg számban is minõségben is azok a skillek, amikbõl már látja az ember, hogy milyen is a kaszt valójában.

lvl 10 ig semmi... ott 4 kaszt van... 😄

En meg nem most szeretnem lekotni magam egy kaszthoz, amit kitapasztalok. Ha most csinalnek egy ijaszt, es megtanulnam hasznalni, de kozben erdekelne mas kaszt is, eu-n cseszhetnem az ijaszos pvp meg high skill tapasztalataimat. ;> Belekostolok a harcrendszerbe, es ez alapjan dontom el, milyen tipusu karakterrel lesz majd kedvem hosszabb tavon jatszani. De ahogy mondod, kinek mi, en legalabb egyik verziot sem tartom hulyesegnek.

Énis ugycsinálom hogy 3karit felhúztam 10ig,most huzom a negyediket.És kitapasztalom öket hogy meik mien fegyverrel bánik jol,meg meik tetszik nekem.És ameik tetszik naon azt majd felszeretném húzni a következö 2 hétbe legalább 20ig.Már haveroknak is szoltam szal nem fogunk unatkozni.
"esetleg szerzek tapasztalatot pvp-ben stb, mintsem 3-4x felhuzzak egy karit ugyanazt ismetelve."

azzal h egy karit nyüstölsz 3 hónapig ? =\

Zomil
az uj szerver mikor is indul ?😊

most lesz vége a szorgalmi idöszaknak most kicsit tanulni kell a zh-kra, de hamarosan kezdödik a vizsgaidöszak amikor több idö marad gép elött kockulni 😄

Sáska
en kiani serveren jatszom, par magyarral, s eleg sok eu/usa jatekossal. A region, ahol vagyunk eleg nagy mennyisegben jatszanak nem kinaiak is.
en inkabb jatszok 1 karakterrel, amig nem jon ki az EU, s minnel tobb aspektusat megtapasztalom a jateknak, esetleg szerzek tapasztalatot pvp-ben stb, mintsem 3-4x felhuzzak egy karit ugyanazt ismetelve.
dehat kinek mi.

Nem, kíváncsi vok új kasztokra 😊
Bár most náluk klánba van lvl 28 as srác, full epic setben, neki pl nehezebb 😄 (mindene kék, csak ékszer nem talán)

Tatyla
butaságokat beszélsz...