Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
G2Play-en 5 euró a preorder, mennyi lesz vajon a teljes?
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
Az regeljen ezen az oldalon : regeles ,majd ugyanott kap is egy beta kulcsot. Csak gondoltam szólok és sietni mert fogynak.
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- Hozzáférés a szerver és karakter elõválasztáshoz,
- Headstart lehetõség, azaz a premier nap elõtt néhány nappal el lehet már kezdeni játszani a végleges változattal,
- Exkluzív Digitális Tárgy: Talisman of Lodas: egy órán keresztül +20% tapasztalati pont (XP),
- Exkluzív Digitális Tárgy: Dark Cloud Hat: az attributomokat növeli meg ideiglenesen,
- Exkluzív Digitális Tárgy: Ancient Ring, mely elemental effect-tel bír
A Pre-Order megvásárlásával jogot kapsz a headstartra.
A dobozban feltehetõen itt is 3 kulcsot kapsz.
Az egyikkel tudsz részt venni a beta hétvégeken, a másikkal kapod majd meg a tárgyakat a harmadik a headstart kulcs. (Warhammerben legalábbis így volt)
The gods have disconnected you ...
A legjobb az lenne ha az open beta klienst felpatchelne magatol es csak kodot kene hozzaadni az acc-nal.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De ha jol sejtem akkor lemaradtam a hetvegerol.
Akkor ezt gondlom most mar nem tudom kiprobalni, csak maximum a kovetkezo "beta hetvegen", ugye?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
* Részvétel a nyílt Aion Béta hétvégéken,
* Hozzáférés a szerver és karakter elõválasztáshoz,
* Headstart lehetõség, azaz a premier nap elõtt néhány nappal el lehet már kezdeni játszani a végleges változattal,
* Exkluzív Digitális Tárgy: Talisman of Lodas: egy órán keresztül +20% tapasztalati pont (XP),
* Exkluzív Digitális Tárgy: Dark Cloud Hat: az attributomokat növeli meg ideiglenesen,
* Exkluzív Digitális Tárgy: Ancient Ring, mely elemental effect-tel bír"
ésatöbbi. Olvasd el végig mint írnak a cdgalaxis oldalán.
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
nem akarom warhammerhez hasonlítani, DE ha ott is összeszedtél 6 összeszokott embert egy groupba/ventrire legtöbb esetben leraktál akár 20 embert is PUG ellen... nem adunk az ilyenekre <#szomoru1>#szomoru1>
We running a group 2 Cleric, Chanter, Gladiator, Ranger, Spiritmaster
2 Cleric is necessary for hardcore group pvpers cause of purify(instant debuff curing spell from cleric with 0.5sec cooldown lol)
a cleric gonna be in trouble by some CC thing, other cleric gotta cure it so many times.
and I'll apply some more advice about Aion Group play in PvP(RvR)
Chanter do really much thing in aspect of group utility, Chanter has the Main Stun skill and really cool group enchanting stuffs
Glad is decent damage dealer for stable dps with decent armor
Ranger spike huge dps in very short sec, but dps isn't stable and has fragile armor
Spiritmaster mainly do CCs and his DP skill is powerful AOE dots that necessary to deal with many enemies
Also situation in my video isn't usual fight, as i told it most situation
in that video was kinda storm of all expensive abilities in this game not that easy 😛
azt nem tudom, hogy a chanter buffjai mennyire "fontosak", vagyis hogy a templar mennyi plussz-t ad a party tulelokepessegehez? Ezek a buffok erezhetok, vagy el lehet vegetalni a legtobb esetben chanter nelkul is?
(nem nagyon partyztam chanterrel azert kerdem)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én sem haldokoltam amúgy rangerrel, csak többet vártam tõle. 😊 Assa jól kihasználva a skilleket pár sec alatt kivégzi a mobot, ha nem spórolunk a manával a sorci is elég gyorsan pusztít, templar lassabb de bír 2-3at egyszerre.. Egyedül a ranger és a gladi volt eddig egy kicsit csalódás, de hát lvl15-20ig bezárólag vannak csak tapasztalataim. 😊 Egyedül a clericet nem próbáltam, mert azt úgyis hallom eleget, hogy táp. 😊
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Hja, nem valami erõs, de lazán solozom a mobot, 19en is csak 4 skillje van 😊 20 on jön 1 stigma-s még.
Mondták többen, hogy ranger 16-tól erõsödik, de alapvetõen akkor is kicsit lõ szerintem, és a csapdák egyáltalán nem szimpatikusak. 😊 Inkább lenne valami petje, wowban a hunter tetszett, pedig az sem volt túl táp íjászként.
Én három karit húztam tízre, úgyhogy egyiknek sem lett 55-nél nagyobb craftja meg ilyen 40 körüli collectek.. :/ 😊
De legalább el tudtam dönteni, hogy assával viszem végig a bétát. Spiritmasterben nem tetszik, hogy amint szárnyat bontok kuka a kari, ranger meg kisebbet lõ íjjal, mint amit elvárnék L2-es ijászkodás után.. 😊
★ 汤姆 李
Te nem tudod mi lehet a gond?
Amugy meg érdekes,most is itt játszik melletem ,és most valahol kint van valami szántó földön,a mobok között,és nem jelentkezet ez a hiba, nem értem, jó lenne ha már nem jelentkezne ujra.😊
Amúgy nekem is van egy "kis" grafikai gondom a játékkal. Néha 1-1 karakterbõl/mobból vagy egyéb textúrából hatalmas elmosódóott "falak" állnak ki a végtelenségig nyúlóan, és attól függõen merrõl nézem az adott helyet néha eltûnnek... Elég érdekesen néz ki, kétlem, hogy normális lenne. Fura, hogy a kínai klienssel sose volt ilyen.
Barátnöm nagyon szeretne aionozni,megy is neki, semmi gond nem lenne,de..
Egy kis idön belül a betük és a nevek,ilyen elmosodott , krix-krax-ok('csikosak') lesznek.
Mi lehet a gond?(Grafikailag mással nincs gond,csak a szövegek texturájával)