Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magh
Akkor a nem-keleti verzióval jelenleg csak a nyílt hétvégéken lehet játszani, amihez kódot a sorsoláson kívül (amin én a büdös életben nem nyerek) digital preorderrel szerezhetek?

G2Play-en 5 euró a preorder, mennyi lesz vajon a teljes?

Endaer
Facebookon talaltam: "Jet Li as an Asmodean Assasin." 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

eu klienst honnan szedjek, ha eurogamer.netrõl szereztem betakeyt?! valaki? ty

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Hát azokat máshonnan kell beszerezni 😊

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Nõi testhez nincsenek ilyen kódok egyhétvégés kipróbálási lehetõséggel? xD

Aki részt szeretne venni a következõ beta testben : Juli 2-6.
Az regeljen ezen az oldalon : regeles ,majd ugyanott kap is egy beta kulcsot. Csak gondoltam szólok és sietni mert fogynak.

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Devil_Gy
mennyi jó magyar forintnak megfelelõért vetted a gamet?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Sáska
en dobozos CE-t rendeltem gamemania.nl-en, es nem kuldtek semmifele kulcsot. Mondjuk meg nem volt idom utanajarni, hogy szandekosan, vagy csak elfelejtettek.

Elküldik email-ben gondolom.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ahet
- Részvétel a nyílt Aion Béta hétvégéken,
- Hozzáférés a szerver és karakter elõválasztáshoz,
- Headstart lehetõség, azaz a premier nap elõtt néhány nappal el lehet már kezdeni játszani a végleges változattal,
- Exkluzív Digitális Tárgy: Talisman of Lodas: egy órán keresztül +20% tapasztalati pont (XP),
- Exkluzív Digitális Tárgy: Dark Cloud Hat: az attributomokat növeli meg ideiglenesen,
- Exkluzív Digitális Tárgy: Ancient Ring, mely elemental effect-tel bír

A Pre-Order megvásárlásával jogot kapsz a headstartra.
A dobozban feltehetõen itt is 3 kulcsot kapsz.
Az egyikkel tudsz részt venni a beta hétvégeken, a másikkal kapod majd meg a tárgyakat a harmadik a headstart kulcs. (Warhammerben legalábbis így volt)

The gods have disconnected you ...

húha,vannak ám problémák..😄
Jo csak erted a dobozos CE-hez pl ugy tudom hozzatartozik a headstarton valo reszvetel, de ha dobozban csak megjeleneskor tudom megszerezni, akkor hogy megyek headstartra?

Hamed
Jo kerdes, csak adnak hozza vmi linket meg kodot hogy le tudd szedni😊 Mert a sima dobozost csak megjelenes napjan szoktak kirakni.
A legjobb az lenne ha az open beta klienst felpatchelne magatol es csak kodot kene hozzaadni az acc-nal.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Ha pre-orderezek 1500 hufert, utana meg dobozosat veszek, akkor is elobb tudok kezdeni? Nem derult ki egyertelmuen szamomra, hogy digitalisan kell-e vegulis megvenni a headstarthoz.

Végülis kínában OB-s accok megmaradtak. Nem is gyengén használták ki... 2 hétig folyamatosan kockultak... (aztán napi 5 órával kellet beérniük >.<😉

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Tatyla
haha,jó is lenne...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kis PvP

Lesz wipe cb és ob után is.

Trixtan
Megmaradnak a zárt bétás karik a hivatalos indulás után?

Smithwarden
k, thx

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Tatyla
igen

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Smithwarden
Most nezem hogy en is kaptam beta kulcsot par napja.
De ha jol sejtem akkor lemaradtam a hetvegerol.
Akkor ezt gondlom most mar nem tudom kiprobalni, csak maximum a kovetkezo "beta hetvegen", ugye?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Devil_Gy
"Az Aion Digitális PreOrder kulcs megvásárlása az alábbi elõnyökkel jár:

* Részvétel a nyílt Aion Béta hétvégéken,

* Hozzáférés a szerver és karakter elõválasztáshoz,

* Headstart lehetõség, azaz a premier nap elõtt néhány nappal el lehet már kezdeni játszani a végleges változattal,

* Exkluzív Digitális Tárgy: Talisman of Lodas: egy órán keresztül +20% tapasztalati pont (XP),

* Exkluzív Digitális Tárgy: Dark Cloud Hat: az attributomokat növeli meg ideiglenesen,

* Exkluzív Digitális Tárgy: Ancient Ring, mely elemental effect-tel bír"
ésatöbbi. Olvasd el végig mint írnak a cdgalaxis oldalán.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Gondolom ha azt megveszed, akkor gondolom megmondják.

Sziasztok,lenne egy kérdésem, találtam egy ilyet a cd galaxis oldalán "Aion Digitális PreOrder Kulcs" elivleg ezzel tudok játszani a béta hétvégeken,de ehhez gondolom már az europai klienst kell letölteni,és a kérdésem itt jönne,hogy ezt hol tudom megtenni?! Elõre is köszi a segitséget.

nah igen, de egy RVR játékba ne akarjon már belemagyarázni senki olyat, hogy mi a legjobb pvp felállás 😊 helyzet/felszerelés/tudás és még millióegy dolog befolyásolja, hogy hány embert raknak le...
nem akarom warhammerhez hasonlítani, DE ha ott is összeszedtél 6 összeszokott embert egy groupba/ventrire legtöbb esetben leraktál akár 20 embert is PUG ellen... nem adunk az ilyenekre <#szomoru1>

Koreai hc gyerek szerint ez most a legjobb group csapat pvp-re, csinált is egy videot ahol 6-an leölnek egy kb 15-20-as csoportot:

We running a group 2 Cleric, Chanter, Gladiator, Ranger, Spiritmaster

2 Cleric is necessary for hardcore group pvpers cause of purify(instant debuff curing spell from cleric with 0.5sec cooldown lol)

a cleric gonna be in trouble by some CC thing, other cleric gotta cure it so many times.

and I'll apply some more advice about Aion Group play in PvP(RvR)

Chanter do really much thing in aspect of group utility, Chanter has the Main Stun skill and really cool group enchanting stuffs

Glad is decent damage dealer for stable dps with decent armor

Ranger spike huge dps in very short sec, but dps isn't stable and has fragile armor

Spiritmaster mainly do CCs and his DP skill is powerful AOE dots that necessary to deal with many enemies

Also situation in my video isn't usual fight, as i told it most situation

in that video was kinda storm of all expensive abilities in this game not that easy 😛

szvsz elég használhatóak a buffjai, plusz ugye a chantek amik folyamatosan fent vannak a partyn, p.atk/p.def etc... gondolom ezért is mondják, hogy a chanter kiválthatja a clericet egy-egy instance alkalmával ha van egy jó templar, mindamellett pvpben az egyik leghasznosabb karakter lesz support tekintetében...

Sáska
hat ez igy is van rendjen😊 Gladiator max off-tankolni tudjon ha gaz van.
azt nem tudom, hogy a chanter buffjai mennyire "fontosak", vagyis hogy a templar mennyi plussz-t ad a party tulelokepessegehez? Ezek a buffok erezhetok, vagy el lehet vegetalni a legtobb esetben chanter nelkul is?
(nem nagyon partyztam chanterrel azert kerdem)

néztem jópár pve videót és mindenhol templar tankolt, instance/raidboss stb... olvastam fórumokon, hogy jújj gladi így tankol úgy tankol, megnézem én azt azért 😉

Ha meg megszakítja a mob a heal-t, oda az egész party, oh yeah.

Zomil
az elején még cleric pajzs-al egész jó tank ,mert healel jól tartja az aggrot 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Templar nélkül parás minden... még Gladiator se tudja rendesen tartani az aggro-t...

Sáska
Szerintem ez kicsit azert tulzas. fire temple-be nem mennek se templar se cleric nelkul, es meg van sok mas hely, ahova sztem elengedhetetlen mind2. persze valamilyen szinten nelkulozheto minden class, de remelem figyelnek arra, hogy a "szerepek" megmaradjanak, s legyen is ertelmuk.

Repülés közben ranger se instant lövi a skilleket, sõt, földön csak ha ugrálsz. Próbáltam Sorci/SM ellen pvp-zni, hát esélytelen volt 19-en. Lõttem 4 skillt, lement Stone Skin-je, viszont több skillem meg nem volt 😄

Hát ez olyan, hogy ha van jó healer meg chanter, a templar is nélkülözhetõ. Ha meg jó templar+chanter van, akkor a cleric nélkülözhetõ. Tehát ez nem low lvl-en dõl el, és egyébként is függhet sokmindentõl. Egy béna ember kezében minden kaszt nélkülözhetõ, egy ügyes játékos meg mindbõl kihoz valamit. 😊

Én sem haldokoltam amúgy rangerrel, csak többet vártam tõle. 😊 Assa jól kihasználva a skilleket pár sec alatt kivégzi a mobot, ha nem spórolunk a manával a sorci is elég gyorsan pusztít, templar lassabb de bír 2-3at egyszerre.. Egyedül a ranger és a gladi volt eddig egy kicsit csalódás, de hát lvl15-20ig bezárólag vannak csak tapasztalataim. 😊 Egyedül a clericet nem próbáltam, mert azt úgyis hallom eleget, hogy táp. 😊

Hamed
Ranger nem igazan burst dps-re van kihegyezve. Viszont minden sebzo skillje instant ami pvp-ben sztem sokkal nagyobb elony. Ezert abrandultam ki a sorcererbol jopar video meg egy kinai beta utan. Hiaba a bivaly sebzes, ha alig van instant spell. 2-4 sec egyhelyben castolni, kozben out of range, minden assasin megtalal, stb. Na ez nem kell az idegeimnek... Ranger valahogy sokkal porgosebbnek tunik, az egyetlen gondom, hogy pve-ben eleg nelkulozhetonek tunik.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hát, én is 19-es vok csak ^^
Hja, nem valami erõs, de lazán solozom a mobot, 19en is csak 4 skillje van 😊 20 on jön 1 stigma-s még.

Naja, akinek volt ideje az elsõ bétán. :p Azon nem tudtam jelenlenni csak pár órára. :S Remélem azért nem reménytelen, és kövin megy 20 aztán 25... 20-ig valszeg meglesz, azt még ismerem, 20-25 nem tudom mennyi idõ.

Mondták többen, hogy ranger 16-tól erõsödik, de alapvetõen akkor is kicsit lõ szerintem, és a csapdák egyáltalán nem szimpatikusak. 😊 Inkább lenne valami petje, wowban a hunter tetszett, pedig az sem volt túl táp íjászként.

19-en még mindig gázos :p

A Ranger is jo kari csak 16ig szenvedés,utánna válik erössé.PvP-be egyik legjobb kari.
Sok 10-est nem láttam. De 20-asok szerintem nagyrészt felvitték 150-re crafttot. Extract is 140 felett van nagyrészt, meg Aethert is kiszenvedtük 100 fölé 😊

Aztán hány kari született hétvégén lvl10-en százas crafttal meg collect skillekkel errefelé? 😊
Én három karit húztam tízre, úgyhogy egyiknek sem lett 55-nél nagyobb craftja meg ilyen 40 körüli collectek.. :/ 😊

De legalább el tudtam dönteni, hogy assával viszem végig a bétát. Spiritmasterben nem tetszik, hogy amint szárnyat bontok kuka a kari, ranger meg kisebbet lõ íjjal, mint amit elvárnék L2-es ijászkodás után.. 😊

EU az closed beta. Kínain meg nincs már ingyen szeró.

Engem is érdekelne ez nagyon!Valaki tud segítsen ebben ty..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hali! Vki eltudná mondani vagy adna egy linket ahol le van írva h mit is kell felrakni? vagy beta key kel? mert régen amikor lehetett kínain toltam de azóta nem néztem a fejleményeket plz help köszi ^^

nekem az a gond amire hivatkoztam, kínai kliensel van.(szöveg textura)
Te nem tudod mi lehet a gond?
Amugy meg érdekes,most is itt játszik melletem ,és most valahol kint van valami szántó földön,a mobok között,és nem jelentkezet ez a hiba, nem értem, jó lenne ha már nem jelentkezne ujra.😊
Épp azt néztem, hogy ha valaki nagyon unatkozik, van két quest amit százszor meg lehet csinálni és 500 kinah-t adnak, az már 100k 😄 Én kb 5ször megcsináltam mindkettõt de inkább pihizek... 😄

Amúgy nekem is van egy "kis" grafikai gondom a játékkal. Néha 1-1 karakterbõl/mobból vagy egyéb textúrából hatalmas elmosódóott "falak" állnak ki a végtelenségig nyúlóan, és attól függõen merrõl nézem az adott helyet néha eltûnnek... Elég érdekesen néz ki, kétlem, hogy normális lenne. Fura, hogy a kínai klienssel sose volt ilyen.

Nekem megvan, kis craft, kis aether extract ^^

Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Barátnöm nagyon szeretne aionozni,megy is neki, semmi gond nem lenne,de..
Egy kis idön belül a betük és a nevek,ilyen elmosodott , krix-krax-ok('csikosak') lesznek.
Mi lehet a gond?(Grafikailag mással nincs gond,csak a szövegek texturájával)