Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Legalább tudjuk,hogy nem lesz kihalt a játék XD
baszus ez is ugy kezdodik mint a tobbi nyomi mmorpg betja aoc , war.. eddig csak eq2 meg wow betja indult idoben es normalisan...
remélem ha elindul azert jo lesz ... csak nem ertem hogy egy ekkora ceg hogy engedhet meg ilyet hogy ne induljon normalisan el a progi rogton idobe... nekem ez tuti fontos lenne az o helyukbe
Tatyla
ja már nem kell semmi,tényleg várjatok és türelem elõbb utóbb beenged ilyenkor ez van mindig...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

haha tuttam h nem fog ez oylan simán menni 😄😄

Unknow
Tudom,hogy most lehetetlen belépni és stb, csak úgy mellékesen kérdem. Területi, nyelvi beállításoknál mostmár nem kell baromkodni semmivel ugye?
can not connect to the authication server aztan dc
Olyasmi. Hétfõ estig.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Győri Devi
most mivan? EU CB?

やられたらやり返す。倍返しだ!

XenHai
Mázlista nekem még annyit sem csinál...
MeoH
Login szerver kicsit szet van terhelve, par ora es jobb lesz a helyzet, meg holnap is.

fuck mmo's..i.,

Tatyla
semmit nem ír ki egyszerûen nem történik semmi miután beírtad a felhasználónevet meg a jelszavat egy idõ után meg dc...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Be se enged addig... nem lehet be loginolni.

Hamed
Mit ir ki? Nagy sor van?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Asszem halasztom egy órát a logint, nem igazán van esély belépni. 😊

XenHai
hm..2 perc😊
Ha lesz szerver szóljatok majd plz köszi

Jaj azonnal mehetünk 😄

Asmo leszel és nem Elyos, túl sok különbség nincs, pár skill más.

Magh
Mit nyerek/veszítek, ha Asmo sorcerert indítok, nem Elyost?

Tatyla
ne lámáskodjatok már mindenkinek ezt írja ki majd 21.00-kor más lesz,de lehet olyan terhelt lesz hogy egy ideig be se fogtok tudni lépni csak várni fogtok a login képernyõnél...

Jaja nekem is ezt írja, pedig hozzá van rendelve acchoz a preorder key.
De reménykedjünk, hogy este 21h-kor már jó lesz.

Amugy néztem Sorcerer videót nagyon durva az is

lol😄D

Mert ez a fõképernyõ amit 4 órája nézet annyira nem érdekes már.

Jaja nekem is minden ok, csak az zavar ho próbálok belogolni akkor azt írja hogy nincs érvényes aion hozzárendelve az acchoz, pedig ottvan nekem is a béta tesztes játék az accomon stb. Csak jó lenne látni hogy belogol és még Down-ok a szerverek 😄

jaja csak átkell állítani majd a settingben a regiót.

Khabbas
Másnak is az Aion(US)-t húzza?

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Tényleg amugy honnan tom h jó az accom?😮 mert beírtam a kódot?
Ha kaptam egy Emailt akkor ezzel már fogom tudni tolni?

"Your game account 'XXX' for Aion (Europe) has been activated. Save this e-mail for your reference.

AION (EUROPE) CLOSED BETA INVITATION

You are invited to the Aion (Europe) closed beta. A closed beta is an event open only to a very limited number of participants. NCsoft would like you to be one of the first to experience the incredible world of Aion (Europe).

You've already created an Aion (Europe) account. Let's get you the game"

Szal akkor mostmár tényleg nincs mit csinálni csak várni?😄

You have successfully applied the following serial code to NCsoft account '*********'
végre..😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

ajaj mi lesz itt akkor 😄 húú kíváncsi vagyok h tényleg így lesz e😄

amugy vmi latency meter vagy ping nincs az AIONban?

Hát én rácsodálkoztam elsõ bétán. Kínain beszélek npc-vel, akkor késik rendesen, itt meg egybõl megy minden.

😄😄😄 Európai szerveren mennyire laggol? mert kínain lenyomtam egy gombot és nem azonnal kezdte el castolni hanem fél-1mp után. remélem itt nem lesz ilyen mert akkor nagyon zsír lesz <#circling>

Szerintem én olyan 10szer csináltam meg az elsõ 10 questet, szal nyugi, lesz még rosszabb is 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

*Több faj nincs az igaz..

Nem úgy értem😄 hanem h itt több faj az igaz de a többi játékban ugye úgy volt h a más fajok más más területeken kezdenek és majd X szinttõl Qelnek ugyanott. csak itt ugye 2 faj van összesen és engem picit zavar h az elsõ kari után már ismertem az összes Qet lvl 10ig

Több terület ? Ennyi pont elég ^^ Én utálom ha párhuzamosan több quest is van, legyen 1 hely és kész 😄 Bár Theobomos az nem is rossz végülis.

Kínait ne töltsd le sztem 😄 mert csak 5órát tudsz vele játszani acconként, és nekem kb 14 órán át patchelte...
Amugy az egy kicsit érdekes számomra h akármilyen Asmodiannal lehetsz ugyanazok a Qeket kell végig csinálnod :S kicsit lehetne több terület is sztem

Hát most eléggé meglepõdtem, mivel én is kaptam béta-kulcsot, ezért azt hiszem a kínai verzió kipróbálása még várat magára.

Már csak az a potom 15 gigát (ami állítólag kell neki) azt kell megvárnom.
Pontosan 6 óra és 9 perc múlva 😄

Mikor lesz már 9 óra... Elyos Chanter-t már izzítom is.

Olyan 10-11re már talán be is tudsz majd lépni 😉

Ám SM stigma (?) spiritje nagyon powás 😄 Tempest Spirit talán a neve, guglizd meg.

Spirit Masternek vannak petjei, elég erõs is a földön, de a levegõbe nem követik a petek, így ez hatalmas hátránya a karinak. Tankra biztos lesz szükség, nézd meg videóban néhány skilljét.. 😊) Levegõben viszont tuti a cleric-sorci-ranger(talán assa) lesznek az istenek. :p És ugye minden a geartõl függ, mint mindig minden játékban. -.-

köszi az infot csak elég sz*r h csak 5óra áll rendelkezésemre😄 európai beta-ban pedig 1 karit akarok felhúzni minél nagyobbra csak ugye lehet h 30. szintõl kap vmit amitõl jó móka lesz fele tolni de lehet h nem😄D amugy az Elementalist (asszem ez a neve) az meg tetszik h ilyen petjei vannak😄 de pl a wowban is egy tank karim van amit nagyon szeretek, itt mennyire lesz szükség tankra nagyobb szinteknél vajon? amugy vagy assa leszek vagy akkor templar<#circling>

Assa elég erõs úgy láttam pvp vidikben, de viszont lvl14-16 körül templarral még lenyomtam a velem egy szintû assákat. Ha DD-t akarsz, akkor sztem assa/sorc, ha meg valami strapabíróbbat, akkor templar. De ez inkább amik nekem bejöttek (már szinte mindenbõl volt lvl15-16 körülim, meg 2 húszas).

Ami érdekesség, hogy a gladi a nagy sebzés meg a heavy armor ellenére az én kezem alatt nagyságrendekkel gyengébb mint az assa vagy templar. Mind pvp mind pve. Ebbõl kifolyólag inkább azt tanácsolom, olyannal játsz, amivel szeretsz, élvezed, és megy is.

Egyébként is, ez egy béta, azért van, hogy saját magad kitapasztald mit akarsz majd élesben. 😊

Én nem vagyok benne biztos h minden 100%osan menni fog😄 nem lepõdnék meg h ha vééééletlenül késne a szerver vagy vmi😄
Amugy nekem már csak azt kellene kitalálnom h milyen castal legyek 😊 4 óra alatt felhúztam egy papot 10re jó hogy tud healelni de nekem annyira nem jött be 😄 amugy a repülés nagy móka, tetszett nagyon <#smile> Rangeren gondolkozok vagy az assassin se lehet rossz de nemtudom h nagyobb szinten melyik cast milyen erõs vkinek van vmi tapasztalata?😮 (fõleg nem tom h mennyire szerencsés ha egy melee elõl elrepül egy ranged ehh)

Ha van közös ventritek akkor megoszthatná valaki az IP-t, ha nincs akkor zsirmo.hu 6000 és azon belül is Játékok/ Aion Fanatics szoba, várok mindenkit a "mai" bétára este 21:00 kor már kezdõdik a móka.

DarkHorSe
Hamed, kuldtem privatot 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Hali! épp most próbáltam ki Kínai szerveren és qrva jó. nagyon teccik sokkal jobban mint a WAR. már csak a PVPrészre leszek kíváncsi <#vigyor2>

Magh
No én elõrendeltem G2Play-en, akkor csüt este 9-kor izzítják be a szervert? NCSoft beta oldala meg kb. meddig lesz még inaktív?

Zomil
kulcstarton van sok 😄

viccet félretéve aiohun-on vannak linkek, azokat nézegesd meg hátha vhol még nem fogyott el

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"