Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már most 1500-as sor van, massziv 2 óra várakozási idõvel.

Na igen, 5 szerver, mire is számitott NCSOFT West 500ezre preorderes esetén, majd 3 nap múlva akrank csak játszani? Akkor minek rendelte meg preorderbe?
És a preorder után még ugyanennyi játékos zúdul rá a szerverekre, ha nem bõvítenek, elmennek a jóanyjukba.

http://www.taxierden.hu

Strahd_
kartyas fizetes nekem se mukodott csak a paypalos megoldas...

Kössz a gyors segítséget erre azért én is gondoltam , van másik kárttyám ami jó lenne de azt meg valami oknál fogva nem engedi levonni.Mindjár felhívom a bankot miért nem engedik.
Strahd_
elmesz a bankodba es kersz valami olyan kartyat amivel lehet is fizetni neten.

annyába mehet nc, ha arra megyek haza meló után, hogy indulhatok vissza dolgozni mire belogol...

castoros elyos, asmokurvak kimeljenek jeligevel 😄 amugy benezek majd spatalra is majd, cska tegnapõ nem tudtam melyik serverre menjek amikro kerdezte és a castorra mentem aztan : )
lvl5 de ez a jatek (mar bisznek irtam): KURVASZÉP!!!
éselég látványos/élvezetes így lowlevelen egyelõre, nem bétáztam, szal newbie vagyok :d

anti hero

ÁÁÁÁÁÁÁ!!! Nem engedi, nekem Maestro kártyám van ezek között meg nincs olyan csak MasterCard. 😞 Tudtok megoldást?
Dopti
Cukorfalatok ezek az NCsoftosok! Aszondja : We’re a victim of our own popularity. Mostmár értem miért kaptunk ennyi plusz napot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy addig tudjunk sorbanállni, míg meg nem jelenik 😄

Strahd_
tegnapi, 3+ ora varakozasom utan 😊 siman el tudom kepzelni hogy a sok diak mar otthon van es tolja...

Vagy Steamen veszed, meg, ahogy Zsoltika 007 írta (és szerintem egyszerûbb is)

Például itt: AION online download
regisztrálsz, kapsz egy megerõsítõ e-mailt, majd leemelik a lóvét a dombornyomott vagy webkártyádról aztán megint kapsz egy e-mailt, amiben ott lesz a CD kulcs. Plusz még leírják lépésrõl lépésre, hogy mit, hol és hogyan kell csinálnod. Haverral így vettük meg.

Zsoltika 007
Steam/a játék honlapján közvetlenül az ncsoft-tól.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Délután 3-kor hogy lenne már jó!? Este 7-8 körül talán...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Strahd_
36 perc meg talan jo... de ha felmegy megint 3+ orara nos az nevetseges...

Na igen de hol lehet megvenni online és nehéz mert angolból 0 vagyok. 😞
Ha most hazamegyek, és megint nem tudok belépni emberi idõ alatt, akkor ha egyszer belépek, utána nem fogok kilépni belõle, ez tuti...
Inkább árulok egy csirkekarmot 1 000 000 kináért folyamatosan, amikor afk vagyok, hogy nehogy kidobjon.
Azért már mégis.

Zsoltika 007
Haha! 36 perc sorban állás már most! <#szomoru2>

Akkor csak annyi,hogy csinalsz egy accot es online megveszed,ha fizettel ok kuldenek egy serialt,azzal aktivalod az accot es irany a game...
Sziasztok!Na a mediában nem tudják mivan a gammel és hogy mikor kerül ki de azt tanácsolták vegyem meg online és tõltsem le onnan.Na tegnap leszedtem valami client verziót 9 giga.Akkor lehet már nem kell letõltenem csak az accountért fizetnék?Tud nekem valaki segíteni ezekben a kérdésekben és a regben?
Azért erre ügyelhettek volna hogy a 30 napomból a fele ne azzal menjen már el hogy azt lesem hány óra múlva tudok játszani... vagy adjon egybõl 60 napot és akkor nem lázad az ember...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

MrStokes
Azert az mokas, hogy ilyenkor 2 korul is mar sor van a Spatalos-on :S

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Zsoltika 007
Én is épp ezen paráztam hogy elcsesztek valamit. De akkor megnyugodtam. <#vigyor0>

Strahd_
en csak holnap probalkozok meg megint a csatlakozassal remelem akkor mar menni fog...

Reggelt (O_o)
Na a lényeg a pörgõ 300 channelen elkaptam egy Gm infót ,hogy pár óra és mindenki kapja a Pre és Coll itemeket ,namost ez még nálam se történt meg,de remélhetõleg a mai nap folyamán összejön nekik.A másik nagynehezen reggel 3 ra bejutottam ,be kell valjam szerintem jobban jártam így ,mert nem kellett quest itemekre és mobokra várni 1 percet sem így 3 óra alatt sprintelve megvolt a lvl10.Délután 4-5 tõl ismét zuzda és a cél a 20 lesz koffein hegyekkel a testembe.Tetszik az új oldal az AION nál,kellemesen lehet követni a szervereket + a karikat.És ugynézki a spatalos on jó lett a balance 50-50% .
Respect
R

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

0Fritz0
A raid-ek alkalmával is csak a saját csoportom állapotát láthatom, vagy úgy oldották meg, mint a WAR-ban?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sanko
ahh...látom, ok, köszi

a mohának mindig a déli oldala fás

Sanko
valaki tudta már aktíválni az ingame itemeket?

a mohának mindig a déli oldala fás

s0n1c
spatalos asmo vagy e?
nagyon hot ez a játék 😄D
<#eljen>

anti hero

STREEX
Hogy lehet csatlakozni a magyar chatvonal hoz a spataloson?Mert a /join hun nem csinál semmit?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

VipJoco
Más is járt így mint én? Mégpedig: Preorde acc megvan a Normál CD key-t CD galaxy 25.én küldi le így a Collectors Edition részre nem tudom addig aktiválni, azaz van is + item-em meg nincs is 😊

0Fritz0
Némi infó az Aino.hu chat-rõl:

"A Preorder/CE itemek nyugati parti idõ szerinti reggel (nekünk az +9 óra, úgyhogy este 7-8 fele) lesznek elérhetõek ayase szerint."

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Elvileg csak headstart után, de franc se tudja már ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dopti
Kizártnak tartom... már csak ha a spéci szárnyakat nézzük...

0Fritz0
Spatalos szerver statisztika.

Valóban ennyire egyensúlyban lenne a szerver, vagy csak ritkán frissít? 😊

0Fritz0
Viszont a pre-orderes itemek nem csak a headstart idején használhatóak?

" Ingame tárgyak headstartra: Lodas talizmánja - Dark Cloud fejfedõ - A Föld Õsi Gyûrûje"

Dopti
ITT le van írva, csak még nincs "4. Click the Apply In-Game Items link in the Actions section. "

Dopti
Steam fórumon azt olvastam, hogy akkor kapjuk meg ha kijöm a játék.

Tatyla
írja hogy mit kéne tenni de account managmentben nincs olyan opció ami az itemre utal...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Dopti
Én még nem. (Guild társam sem)

Tatyla
érdekelne hogy aki Steamen vett CE-t mint én megkapta már az item kódokat?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mano1b
most lett 15 az Assassin lesz mit izzadni még jó hogy tudom merre kell menni.

Tatyla
20+-os területeken már nincs channel

Nyugtassatok meg, hogy nem marad benne ez a többchanneles dolog aka többdimenzio... Tud vki errol vmit?

Epsilon eSports&#8482;

Krinyo
Nem értem mit sirsz, elsõ nap, alap hogy mindenki ráugrik a játékra. Késöbb nem lesz ilyen.

Hááááát....az, hogy nem tud az ember belépni a játékba egy dolog, de hogy mit össze kellett szopni míg a hivatalos oldalon accountot kreáltam...hát az valami katasztrófa.<#violent> Betudom annak, hogy sok volt a felhasználó, de ha késõbb is ilyen szar lesz, akkor ahoz csak gratulálni tudok.

Hát na ja ,elég nagy cida lesz a spirit mastereknek,
R

Én is spiritmasterre gondoltam, de ha a petek adják a dmg nagy részét és az ellen felszál akkor szarság van. És hiába repülnek majd a petek, nem mindenhol tudnak. ha olyan területen kap el az ellen ahol nem tud repülni akkor end gondolom. Mert csak abyss-ban tud repülni majd, de azon kívül is van pvp nem?
Ez a dot nem stackelõdés meg nagyon gáz. Lehet marad a sorcerer.
Én ráültem kezdésnél , csupán 1 órámba került mig berakott várólistára <#hawaii> Enjoy
R

Akinek too many users right now-t ír ki az öljön rá az enterre és belép a queue-be...

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]