12
-
junior117 #12 Hmm lesz vmi mert a Pannon eladta a teljes keleti ügyfélközpontjait!! csak a Debrecen maradt meg!!
Lehet semmi,de lehet ök már tunak vmit ami még nem publikus? -
kristiaan #11 korulbelu 10 penny angliaban 1 sms, ha elofizetesed van akkor kapsz ingyen perceket meg ingyen sms-eket(ha jol tudom a havi dij kb 30 font).O2-nel pl van olyan h hetvegen 2 pennyert lehet kulfoldre telefonalni, mint pl Magyaro., Lengyelo., USA, stb stb -
tealc #10 kapják be a tarifáikat, mind3 szolgáltató. Miért nem lehet értelmes áron tartani? Külföldön midenütt jobbak a tarifák. (most fizetésüktől eltekintendően!).
Ha jóltom angliában az SMS ingyenes. Itt meg...
na jó én SMS-ben meg se szólalhatok, mert 12,5-ért küldök, de csak azért mert előre megveszek 100-at. -
junior117 #9 tényleg aranyos :) Ha van akkor itt vannak a nagy kenöpénzek.Mindig hitegetnek bennünket a 20ft lélektani határ átlépésével (másodperc alapu) Soha nem fogják maguktól bevezetni. -
frontember #8 Én is ezt mondom! -
szurka #7 aranyos a kiscsaj... -
dondore #6 wimax.
csak a frekvenciakat megvettek a szolgaltatok es szepen raultek nehogy valaki is szolgaltatasba kezdjen. -
#5 DE nekik nem:) És itt az a fontos.:) -
#4 Ez elsőre jól hangzik, de: a telefonodat fél-negyed naponta tölthetnéd (beszélgetési időt nézz), valamint a beszélgetéseidet is sokkal könnyebben lehetne lehallgatni. -
roliika #3 Pl nagy hatósugarú Wlan. :) Naon jó lenne! :) -
Shadow_THH #2 bluetooth vagy hotspot
és kinek érné meg -
Caro #1 Inkább egy P2P jellegű halózatot kéne kiépíteni, ahol a telefonok egymás között cserélik az adatokat, és csak akkor használják a GSM-et, ha így elérhetetlen a hívott fél.