Jön-e új mobilszolgáltató a magyar piacra?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm lesz vmi mert a Pannon eladta a teljes keleti ügyfélközpontjait!! csak a Debrecen maradt meg!!
Lehet semmi,de lehet ök már tunak vmit ami még nem publikus?<#hawaii>#hawaii>
Lehet semmi,de lehet ök már tunak vmit ami még nem publikus?<#hawaii>#hawaii>
korulbelu 10 penny angliaban 1 sms, ha elofizetesed van akkor kapsz ingyen perceket meg ingyen sms-eket(ha jol tudom a havi dij kb 30 font).O2-nel pl van olyan h hetvegen 2 pennyert lehet kulfoldre telefonalni, mint pl Magyaro., Lengyelo., USA, stb stb
kapják be a tarifáikat, mind3 szolgáltató. Miért nem lehet értelmes áron tartani? Külföldön midenütt jobbak a tarifák. (most fizetésüktõl eltekintendõen!).
Ha jóltom angliában az SMS ingyenes. Itt meg...
na jó én SMS-ben meg se szólalhatok, mert 12,5-ért küldök, de csak azért mert elõre megveszek 100-at.
Ha jóltom angliában az SMS ingyenes. Itt meg...
na jó én SMS-ben meg se szólalhatok, mert 12,5-ért küldök, de csak azért mert elõre megveszek 100-at.
tényleg aranyos 😊 Ha van akkor itt vannak a nagy kenöpénzek.Mindig hitegetnek bennünket a 20ft lélektani határ átlépésével (másodperc alapu) Soha nem fogják maguktól bevezetni.
Én is ezt mondom!<#kacsint>#kacsint>
aranyos a kiscsaj...<#vigyor0>#vigyor0>
wimax.
csak a frekvenciakat megvettek a szolgaltatok es szepen raultek nehogy valaki is szolgaltatasba kezdjen.
csak a frekvenciakat megvettek a szolgaltatok es szepen raultek nehogy valaki is szolgaltatasba kezdjen.
Ez elsõre jól hangzik, de: a telefonodat fél-negyed naponta tölthetnéd (beszélgetési idõt nézz), valamint a beszélgetéseidet is sokkal könnyebben lehetne lehallgatni.
/*WTF?!*/
Pl nagy hatósugarú Wlan. 😊 Naon jó lenne! 😊
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
bluetooth vagy hotspot
és kinek érné meg
és kinek érné meg
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Inkább egy P2P jellegû halózatot kéne kiépíteni, ahol a telefonok egymás között cserélik az adatokat, és csak akkor használják a GSM-et, ha így elérhetetlen a hívott fél.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy