Cabela\'s African Safari
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy tünik mindent megcsináltam, de nem tudom elhnni, hogy ilyen rövid lett volna és ilyen egyszer, ez nem vall a Cabela's-ra.
Továbbá mindent megcsináltam és mégis Africa térképen kb csak a fele az,amire szabadon tudok menni/választani
a Big Game Hunter 2006 volt ami a legjobb volt számomra, a 2007 nem tetszett az alaskai meg egyenesen..
De ez nagyon komoly.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
amúgy elég gáz,másfél óra alatt végig lehet nyomni,utána agyan azokat a küldetéseket adja
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Az Elsõ country nál járok ahol kudu-t kell lõni!
De bejártam már szinte az egész pályát de kudu sehol...
Valaki megoldás?
Ja és találtam 1 jó módot!
Lehet Pontra és idõre madarat lõni afrika különbözõ pontjár más fegyverrel és más madarakkal Hot Seat-ban szóval 1 gépen 2-vagy 3 ember versenyezhet.
Szerintem ez elég jó!
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Nálam is ugyan ez a gond kéri a cd-t!
gamertag: kenobita
#2 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Már elérhetõ egy múvi belõle, itt: http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=21976
Suzuki Swift GL 1.3