28
Cabela\'s African Safari
-
#28 illetve nem értem.
Úgy tünik mindent megcsináltam, de nem tudom elhnni, hogy ilyen rövid lett volna és ilyen egyszer, ez nem vall a Cabela's-ra.
Továbbá mindent megcsináltam és mégis Africa térképen kb csak a fele az,amire szabadon tudok menni/választani -
#27 Tetszik ez a játék !.
a Big Game Hunter 2006 volt ami a legjobb volt számomra, a 2007 nem tetszett az alaskai meg egyenesen..
De ez nagyon komoly. -
#26 PSP változat az psp -re való. Playstation Portable. :-D -
#25 Nemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nem akar csatlakozni a torrent áhhhhhhhhhhhhhhh valyon a psp változat az jó??? -
#24 Már megvan 1 torrent most töltöm kíváncsi vok -
#23 Hali honan tom leszedni mer meg van a big game hunter 06season pls irjátok emg emrt a faterom emg vadász asztán mkind a 2szeretunk ien tipusuakkal játszani pLSS -
skampi #22 a piros libegő szarokba kell belemenni,olyan,mint egy csapat lepke,aztán kiírja,h merre tovább.mindig ezeket a piros izéket keressétek(nyomok),aztán,ha megvan 4-5,akkor megvan az állatka is
amúgy elég gáz,másfél óra alatt végig lehet nyomni,utána agyan azokat a küldetéseket adja -
Vakeraka #21 Nekem is ez a gondom:( -
Amigoss #20 Nem tudom valaki vittem már nincs más vadászos most a gépemen ezért nyomom ezt!
Az Első country nál járok ahol kudu-t kell lőni!
De bejártam már szinte az egész pályát de kudu sehol...
Valaki megoldás?
Ja és találtam 1 jó módot!
Lehet Pontra és időre madarat lőni afrika különböző pontjár más fegyverrel és más madarakkal Hot Seat-ban szóval 1 gépen 2-vagy 3 ember versenyezhet.
Szerintem ez elég jó! -
Amigoss #19 arra gondoltam nézdhátam szemszögből!:( -
#18 Mármint nem First Person nézet vagy nem olyan FPS, amiben halomra kell lőni mindenkit? Mert ha utóbbira gondoltál, akkor még szép, hiszen ez egy vadász szimulátor. Ha meg csak "nézdahátam" szemszögből lehet vadászgatni... akkor ajjajj. :-) -
Amigoss #17 Szép grafika,jók az állatok,de NEM FPS! -
Amigoss #16 oooo THX! -
#15 crack -
Amigoss #14 :( -
Amigoss #13 ájjáj!
Nálam is ugyan ez a gond kéri a cd-t! -
feri6666 #12 neked működik rendesen?
-
feri6666 #11 ha valakinek van ötlete vagy linkje az légyszives írja meg.köszi -
feri6666 #10 az a bej hogy felraktam elindul és utána kéri a Cabela's African Safari cd-t.kipróbáltam azt hogy kiírom cd-re de így sem megy crackot sem találtam hozzá seholsem.van valami ötlete valakinek.mert nekem nagyon kellene ez a játék -
Amigoss #9 jaja!Énis most szedem ha lentvan rakok fel képet ha valaki kérne! -
feri6666 #8 kint van
-
jó-jó, de mikor jön ki? :)
nyáron?
-
#6 -
#5 ezzel játszott régen a Barátok Köztbe a bandika apu számítógépén -
#4 Itt egy ilyen topic is. Esetleg... -
Bankrupt #3 Hmm.... tavaly asszem kiadtak egy Safari Adventures nevű játékot, vagy valami ilyesmit. Minden kontinensen külön-külön voltak részek... és ez asszem gyerekjáték volt, állatok bemutatása, vagy mi.
#2 -
moralosan #2 Nos mindenképpen csak virtuálisan "műveljék" ezt az emberek... -
#1 Újabb hunting game készül, a Cabela's African Safari. A grafikája mérföldekkel a Deer Drive előtt jár, és bár nem igazi szimulátor lesz, mint a Hunting Unlimited 4, és a Trophy Hunter 2007, azért el lehet majd lenni vele. A Cabela's is egyre inkább óriási bejárható területeket rak a vadász játékai alá, és jó grafikát pakol alájuk, lásd. a Cabela's Big Game Hunter 2006-ot.
Már elérhető egy múvi belőle, itt: http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=21976