22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Szabi1991 #20337 Életkor: 14 alatt.. ez elmond mindent ^^ -
C7 #20336 boss versenybe hogy lehet 2/2 lépcsőt szerezni? mer eccer már 200000 pt is volt, fel is ment a kék csík, de azér se sikerült. ha lehagyom, akkor mennyi pt-t kapok a következő menetre? vagy akkor elmarad az is, hogy ő üldöz??? -
LeePí17 #20335 driftezés lényege a kézifék és a padlógáz..
ha vársz 1 kicsit akkor rakok fel driftelős múvimat..azt elemezheted:D -
Szabi1991 #20334 az initial d volt (tudtommal) az első komolyabb , mozis , driftes film..
bár a tőkjó drift népszerűsiti a driftet :) -
C7 #20333 én nem próbáltam eddig csak ezt me a most wantedot, fast and furiosból is csak a tokyo driftet láttam -
LeePí17 #20332 valamit amit előbb kiadtak annak a formájára lehet is építeni..
nagyon nagy reklámfogási lehetőség.. -
C7 #20331 boss versenybe hogy lehet 2/2 lépcsőt szerezni? mer eccer már 200000 pt is volt, fel is ment a kék csík, de azér se sikerült. ha lehagyom, akkor mennyi pt-t kapok a következő menetre? vagy akkor elmarad az is, hogy ő üldöz??? -
Szabi1991 #20330 a Tőkjó Driftet az Initial Drift-ről másolták.. -
Szabi1991 #20329 "Calgon" -
Szabi1991 #20328 a drift a hegyekben inkább initial d. :) -
LeePí17 #20327 ezt szintén kibeszéltük nemrégiben..
U1 = halálos iramban
U2 = halálosabb iramban
Calgon = tokyo drift
nemtudnak újjat mutatni -.- -
C7 #20326 vhogyan nekem ez nagyon hasonlít a Tokyo Driftre, nem is tudom, talán a "drift a hegyekben" szituáció miatt, nemtom -
C7 #20325 hogy tudtok driftbe annyit? nekem 30000 a végeredmény, meg a kiépített pályákon nagyon nehéz nekem, nem bírom megcsinálni, de most nincs is kötelező -
C7 #20324 nekem is olyan gondom volt, hogy nem magyar volt, videó nélkül, de aztán meg találtam a lang_hu.reget, meg MOVIES mappában is, és azokat indítottam el, s jó lett, már le van verve KENJI meg a lancerje -
Dévids #20323 SM 3-as vga-val szebb amúgy a játék? -
#20322 Hát én akárhogy kanyargok, vagy folyton a nyomomban van egy, vagy szemből jönnek... -
horitazi #20321 úristen :| -
ingy3nfr3g #20320 azért ezeken is mennek 2 milliót :)
a legutolsó kanyon driftben mennyi 14-et és akkor lessz minek ujra tolnom :P
http://www.youtube.com/watch?v=-pTT-4UtJMY -
#20318 Ez a zsarus dolog kezd idegesítő lenni. Egy nyomivá tuningolt rx-8-at leelőz egy álcázott zsaru a tragacsával? Persze... Meg nem lehet MINDEN rendőrautót összetörni, egyet folyton kerít valahonnan. Lehet, hogy ezért került le az a számláló a HUD-ról, ami megmutatja, hogy még mennyien üldöznek? -
#20316 Jah és semmi csííít...A játék alatt soha...szóval SEMMI -
#20315 Valaki helpeljen pls nem akar egyáltalán csatlakozni az ea-hez:( #20309 -
#20314 Jah és semmi csííít...A játék alatt soha...szóval SEMMI -
#20313 Jah és semmi csííít...A játék alatt soha...szóval SEMMI -
#20312 NEM FOGJÁTOK ELHINNI!
remegő kézzel írom a hsz-em...
azzal az öreg dodge charger-el(amit az első Boss-tól nyertem) és Samson segítségével legyőztem a két Porsche Carrera GT-t ami a vörös városrészhez való belépés előtt van..:D
Folyton eléjük álltam mikor előztek volna és belassítottak...A kerekeket max tapadásra tettem és csak sikerült 20adszorra...És most remegek az izgalomtól...:D LOL -
#20311 mitöl van hogy nemtudok online on játszani..mindig megszakad a kapcsolat a szerverrel -
#20310 Az nem rossz :) Asszem ebben nem én leszek a rekorder... -
#20309 Valaki segítsen lécci belépnék az ea-nationbe de nem enged és a connectelés közben kidob az asztalra egy hibaüzenettel..Volt már vkinek ilyenje? Ha igen hogy oldotta meg? Előre thx -
kis kocka #20308 verseny elött a szobába rámész a saját nevedre oszt enter és ott kiírja hogy milyen szinten vagy -
LeePí17 #20307 nyerned kell a versenyeken..minnél többet.. -
LeePí17 #20306 nem leugatni akartalak..bocs
csak használjátok a keresőt is.. ezt 1 párszor már megbeszéltük..
bár igaz nem az én dolgom itt moderálkodni..mivel nekem itt nincs hatásköröm :) -
PallMall #20305 halljátok, most nem azé' akárhol-akárhogy nézem a versenyek utánja onlájnon nem látok hogy kapnék xp-t, miben nyílvánul meg ha kapok?mert elvileg ha fejlődök 50. szintre akkor kapok kocsit, de nem tudom, hogy látom ha feljődöm... -
#20304 sziasztok ! Jött már ki PATCH az 1.2-n kívül??? -
#20303 Vajon van esélyen egy esedékes versenyen? :)
Szigorúan kanyon driftben, nem a kiépített pályáson ahol milliokat érnek el néhányan :)
ez alábbi x20-l :)
-
#20302 jólvan már nem kell itt le*gatni bakker.. amugy ez a játék topikja bocs hogy kérdeztem bármit is... jah 1000hsz meg nem akartam átolvasni hogy kikeressem. -
#20301 Hány pontott szereztél ellene az első kanyon menetben?
Én 140 eezret szoktam de gyszerüen mindig utolér a cél előtt 20 m-rel má tele van dariussal a ...-om -
LeePí17 #20300 amikor olyan versenyre mész ami azt unlockolja
ELKELL OLVASNI AZT A SZÖVEGET AMI AKKOR JÖN ELŐ HA RÁMÉSZ 1 VERSENYRE!!!
megspórolnátok ennyi felesleges SZPEMet -.- -
#20299 100% karrier után megkapsz kb 4 új autót a GT 500 is köztük van -
#20298 Sziasztok, az lene a kérdésem hogy a Shelby GT-t mikor kapom meg carier módban? -
#20297 Én azzal győztem leIgaz eléggé nehezen -
#20296 Maxra tuningolt Ford gt-vel lelehet nyomni Dariust?
Kanyon adnátok valami tippet(Darius ellen)