22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#64 Fizika?? LOL -
#63 Ilyen viszont eddig csak a Gearhead garage-ban(ami nem versenyzős) meg a street legalban volt(ami sajnos a szűk határidő miatt nem sikeredett annyira jól)... Egyébként az nembaj ha így kiválasztgatod a cuccokat, hogy mit raksz rá a kocsira, mert azt is meglehet jól csinálni, ha pl garázsban van a kocsi, meg a motortuningot is lehetne alkatrészenként, hogy pl görgetgetsz a turbók, levegőszűrők egyéb ökörségek között... Nameg több finomhangolási lehetőség... Törés.. Ha összetöröm a kocsit, ebből abból újat kell venni, meg ilyenek.. Igazán lehetne már csinálni egy jó tuning gamet.. -
#62 a mai videóból aztán sokat lehet leszűrni milyen lessz... -.- -
Szabi1991 #61 5 lettelen ? hát azért ...
.. a grafika kira , a fizika is annak tűnik és végre tőbb drift lesz mint az eddigi bármely NFS-be , ezenkivűl lesznek izomautók !!
Tehét én már nagyon várom a a karácsonyt -
#60 Sajnos én is ennyit szűrtem le a mai vidiből.
Mi lett veled Need for Speed??? -
#59 nekem teccik!várom a többi videót! -
#58 hát az én véleményem röviden annyi, hogy: szar... eddig legalábbis.
trailerbe semmi nincs 5lettelen valami, majd a holnapit megnézzük. -
bongo1 #57 Állitolag lessz holnap uj trailer ... Reméljük hogy igy lessz :) -
#56 Ez asszem műxik NFS:Carbon Trailer -
#55 Ilyen nincs. -
#54 NFS: Carbon teaser trailer -
Szabi1991 #53 NFSC Térkép -
#52 [URL=http://www.nfs-planet.de/images/nfsc/wallpaper/0008_1024.jpg]"wallpaper created by Ronny"[/URL]
fakék mind... -
Paranoia #51 NFS Carbon - Wallpapers -
#50 hp2 azért volt jó mert bármilyen autómodot lehetett kreálni hozzá, 4-hez is lehet, de azért hp2 mégiscsak jobb volt.
az 5-höz pedig csak skineket lehet, pedig az nagyon jó volt -
#49 hp2 nekem annyira nem tetszett túlzottan! jó volt,de nem volt az igazi! nálam eddig a pálmát az NFS 4,meg az 5 viszi -
#48 hp2 volt a legjobb, a csúcspont, utána már ívelt lefelé a színvonal -
#47 lol, hát neked lehet hogy igen... -
#46 Én csak két teljes verzióval játszottam a nfs4-el, és a nfshp2-vel, az újabb részeknek már csak a demójával, de az is bőven elég volt -
#45 nem nem! a legelső résszel vált híressé,akkoriban bazi nagy csoda volt az ahogyan kinézett a játék,és nem csak grafikában volt nagy dobás,hanem az egész játék úgy ahogy van! az NFS 2 kissebb visszaesés volt,de onnantól csak ment fölfelé a lépcsőn egészen a 6dik részig...onnantól a tuningon kívül semmi nagy dobás nincs benne! -
#44 szerintem az undergruondal vált igazán híressé -
#43 sajnos de nekem amugy sem jönnek be az NFS-ek inkább CoD
azé rossz az NFS nagy a gépigénye , instabil , nem szimuláció hanem csak arcade kaka szal ennyi de nekem 8888 -
#42 de ezaz, hogy autót "építeni" nem lehet, nem lehet lecsavarozni a lökhárítót vagy az ajtókat, vagy akármit -
#41 Jajj nfsu2 még jóvolt.. De most wanted... :S Engem mondjuk ez se győzött meg a luxusautók miatt... Egyszerűen hülyét kapok attól ha látok valami hasonlót... Street racing luxus autóal... :S Még ha úgy lenne, hogy lehetne replikát építeni az még oké... -
#40 különben nem ez az igazi NFS! az igazi NFS az NFS VI HP2-ig tartott,amikor pl egzotikus tájon végigsuhansz a CLK DTM mercivel,vagy a német tájon egy M5-s BMW-vel elrepesztesz a yard mellett,és nyakadon a rendőrség,nem ez a karácsonyfa díszítés,hogy ki tud minnél több gyökérséget rárakni az autóra a spinner felnin keresztül a motortér neonig!:\ biztos megint lesz valami nagyon egyedi sztorija,megint lesz kecsáp' ,feltöltdődő nitró,ohne sérülés max betörik az ablak,vagy kopik a festés... a képeket elnézegetve nagyon NFS U2 szagú a dolog -
#39 ez már a 4. rész amiben ugyanaz van!! -
Bankrupt #38 Jajj, nemá, megint éjszakai futamok? :-| -
#37 jajj már megint rókabőr :\
megjelenik,elsőre aztmondom hogy fú ez nem is rossz,aztán 2nasp mulva meg már uninstall... -
#36 Ezt nem értem! Az MW után megvoltam győződve teljesen, hogy a következő rész az egész világban lesz! Csak mert másképp nem adna a végén világszerte körözést a játékosra!
Basszus, pedig milyen jó lett volna, ha csinálnak egy NFS4 et mai graffal, jó story hozzá, szupi törésmodell..:) De ez a semminél is kevesebb! Ez így bukta, már semmi új nincs benne, erről a rohadt pontozás rendszerről meg már leszokhatnának a játékkészítők! Röhej, de már a repülős játékoktól az FPSig már minden pontozásos! Na ez GÁZ!!:(..
-
#35 Ja, az Undergroundban legalább átszáguldottál rajta, majd keletkezett egy car reset :) -
#34 fúhát nagyon jó lesz már alig várom...
ez már a 4dik tuningolós NFS rész lesz...egy nem is tudom hanyadik rókabőr,amit lehúznak a játékról...pénz-pénz-pénz -
#33 A Flatout 2-ben is mostmár sportkocsikkal is lehet majd menni városi pályákon és a játék legnagyobb előnye számomra az nfs-el szemben a törésmodell, lehet hogy nem licencelt autók lesznek benne, de jól néznek ki a verseny előtt és brutálisan a verseny végén. Amúgyis csak azt mondtam hogy nekem jobban fog tetszeni a Flatout 2 mint a nfs -
bongo1 #32 Flatout 2 hogy jön össze a NFS-Carbon-nal :D lol ja mert hogy mind a 2 4keréken megy :P -
bongo1 #31 Ez lessz az igazi Need For Speed ... Tuning , rendörök üldöznek :D stb hmmm -
#30 Szerintem az nfs már csak egyre rosszabb lesz. Nemhiszem hogy ebből valami normális játék lenne, mint említették ez már csak a hülye pistikéknek van akik még a hatalmas betonfal keménységü fényes nyilak segítségével is el tudnak tévedni a pályán. Ne értse félre senki ezzel nem fikázni akarom azt aki játszik vele, csak a játék nekem nem tetszik, szerintem ennek már csak csökken a színvonala. A Flatout 2 szerintem sokkal jobb lesz -
#29 ezek a képek nem éppen véglegesek azért. Lehet mondani bármit, de az autók az MW-ben gyönyörűek voltak, ha más nem is... -
#28 Meg ahogy látom nem csak 4-en fogunk versenyezni hanem többen is . -
#27 Hát ahogy elnézem nincs olyan nagy grafikája. -
#26 :D
az + a másik hogy ebben az ug mániában ugyanaz az unalmas város van végig
mondjuk ug2-ben voltak hegyi utak is, de azis gagyi volt:/
szép olasz tájak jó ötlet lenne :) -
#25 Mondjk egy olasz autós gyűjtemény nem lenne rossz. Pl. NFS Italy, milyen fasza lenne. Ferrari, Lambo, Maserati, esetleg még sport Alfák. Nagyon kira lenne